2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kuzum ben şimdi geldim ama sen yoksun konuşalım tabi canım yarın seni yakalarım nasıl olsa ben

tosbaaam benim yerim seni silkelen kendine gel

oyy seni yerim sıkarım yanaklarını :127::132:

Son düzenleme:
günaydn kızlar günaydın nurtubam güne matematik ile başlıyorum ofisokuldan ne zamandır bakmadım matematiğe bissürü sorum var , yarın hocam gelecek hız ve havuz işçi problemlerini bitirmem lazım

leylascım videoda 30 dk kadan sonra ss yok sendede öylemi benden mi kaynaklı anlamadım ama :44: çokkk faydası oldu sınav öncesi dediklerini not aldım hocanın Allah razı olsun senden

nurtubam evet kendisinden kaynaklıymış devamı 2. videoda o da yarım saatlik bişey onuda izle benim 1 buçuk saatim gitti izledim izlicem diye ama dediklerini not aldım ve inşallah uygulayacam bol bol kürek çekiyoruz ama boşa çekmeyelim bari en kısa zamanda eksiklerimi not alayım hangi konularda eksiğim diye sonrada muhteşem bi plan programla hazirana gireyim inşallah

kızlarrrr merhabalar şu videoyu bende izlerim birazdan..LEYLASIM çok teşekkürler bugün yine tekrarlar sorular var ama bugün çok motiveyim bilmiyorum içimde bi sevinç var

NİLİM benim sevdicek rüyasında kadroların ne kadar olduğunu görmüş bizim bölüme 3500 kadro vermişler

Son düzenleme:
tünaydın canlarım
bugün tarih tekrarımı bitirecegım inşallah sabah da uyanıp deneme çözdüm
zaman kalırsa alana bakarım

leylasım topiğimizin bilge yardımseveri

öptüm yanacıklarınızdan kızlarım

Son düzenleme:

sevdicegin benim içime dogan rakamı görmüş 18.965 kişi girmiş gecen yıl sosyalden sınava o kadarıda hakkımız ama verirmi vicdansızlar bilemem :26:

tubam mutlaka izle ve not al motiveyi bırak uçacaksın izleyince ve şuana kadar yaptıgımız bilinçsiz çalışmalar yerine son gaz tüm eksiklere yogunlaşıcaz
2.sinide izle 1 de 30 dk dan sonra ses yok devamı 2. de
bende sabahtan beri ofisokuldan hız prob. dinledim körfezden 1 gk deneme çözecem 60 soru sonra antremanlarla mat dan hız prob. bitcek inş.

canım yarısına kadar izledim yüreğim dayanmadı :26: kısa bi özet geçersen çok sevinirim canım

Türkiye Barolar Birliği (TBB) 32. Olağan Genel Kurulu sonrası başkanlığa Ankara Barosu Başkanı Metin Feyzioğlu seçildi.

gnk-gny, eğitim, alan denemesi çözdüm

çağdaş türk tarihi çalıştım

öyt tekrar ettim soru çözdüm

tarihten osmanlıya çalıştım

ve alandan soru çözdüm

toplamda denemeler hariç 380 soru çözdüm

şimdide matematik ve geometriye geçeğim iyi çalışmalar kızlar.

Son düzenleme:
aslında bugün çok motiveydim ama bir arkadaşım alt üst etti moralimi kafayı taktım taktım durdum elime ne geçecekse
dünden ölçmeden kalan yerleri tekrar ettim şimdi sorularını çözücem 200 kadar sonrada osmanlı tarihini tekrar edicem canlarım
iyi çalışmalar öptüm kocaman
ayrıca SEDEFİM çok özlendin kuzum inşallah sınavların iyi geçiyodur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…