kızlar ya kpss uzmanından bi puan hesaplayayım dedim acaba kaç puan civarı olacak diye...
daha hiç alan denemesi çözmedim siparişlerim yolda daha.
ama alan çok etkiliyor yaa en az 35 yapmak lazım off
evet canım beyazkalemden çözüyorüm iyiki almışım dedim özellikle alan öğretimi soruları süperdinur-tuba sen beyazkalemin alanından mı çözüyorsun denemeyi
nasıl soruları :26:
evet canım malesef en az 35 gerekiyor gkgy ve e.bilimlerinin de iyi olması şart 85 ve üstü için
ama ben bu sene puanların düşeceğini düşünüyorum
evet canım beyazkalemden çözüyorüm iyiki almışım dedim özellikle alan öğretimi soruları süperdi
ilgin için teşekkür ederim renginam bitanesintubacım ben acıklayayım dedim de net ayrımlarını çok iyi bilmediğim için yanlıs acıklamaktan cekindim yazmadım canım
ilgin için teşekkür ederim renginam bitanesinNetten araştırınca anladım çok şükür
son 1 ay kaldı ne yapabilirim konuları nasıl yetiştirebilirim
aslında bugün çok motiveydim ama bir arkadaşım alt üst etti moralimi kafayı taktım taktım durdum elime ne geçecekse
dünden ölçmeden kalan yerleri tekrar ettim şimdi sorularını çözücem 200 kadar sonrada osmanlı tarihini tekrar edicem canlarım
iyi çalışmalar öptüm kocaman
ayrıca SEDEFİM çok özlendin kuzum inşallah sınavların iyi geçiyodur
günaydın canlarım dün hız problemlerini bitirdim birazcıkta soru çözdüm ama az
nurtubam maşallah sana süpersin dereceye oynayan biyolojicim benim
moralini bozan arkadaşına bugün git 1 ay sonra gel decanınıda sıktırma kimseye zümrem tamam mı
canım dün yediiklimi özet geçermisin demişsin ya çok uzunda kuzum şöyle diyim lise çdt kitabına çalışın mutlaka diyor alandan 25 üstüne pek kimse çıkamıcak diyor yani her soru 2 puana yakın getirecekmiş .gy çok uzun sorulardan oluşacak turlama tekniğini kullanın ,mattan problemler yogunlukta olacak diyor, alandanda yanlış dogruyu götürecekmiş. bi de cografyada grafiklere iyi çalışın diyor tatlım, ama izle derim yavaş yavaş. izlersen anlıcaksın adam bazı derslerde nokta soruları bile verdibenim açımdan çok motive edici oldu eksiklerim gözümün önünden geçti sende dersaneye gitmiyodun bak bişeyden haberimiz olmuyor bu nedenle ablanı kırma zümrecik
Uygurlara ödeme aracı olarak BÖZ mühürlenmiş kumaş metaryeller ve KUANPOYU (nemsi bez) kullanılmıştır.Uygurlarda kağıt parada kullanılmıştır(ÇAV) bu 3 uygurlarda ticarette para olarak kullanılıyomuş
günaydın kızlar günaydın nilimm
fotoya bayıldım yaa harika bir foto ancak bu kadar anlatabilir halimizi
nilim ben birinci olursam herkes olur
sabah denemeyle başlamadım kızlar
alandan soru çözmekle başladım bugün canım deneme çözmek istemiyor soru ve tekrar ağırlıklı olacak bugünüm
herkese iyi çalışmalar öptüm çok çok
slm kızlar öğleden önce ne güzel dersime çalışıyordum sonra arkadaşlar aradı toplandık gel bende gitmemek için çok direndim ama sonra kıramadım gittim gitmez olaydım kızlar yaa gittimki en yakın arkadaşım beni sevgilisiyle tanıştıracakmış gelen kim olsa beğenirsiniz benim çocukluk aşkım ister istemez gerildim bir garip oldum ama o beni tanımadı sanırımneyse doğal olarak kafam eski günlere gitti tüm çalışma isteğim de gitti kızlar biraz yürüyüş yapıp çalışmaya çalışacağım
oyy benim kuzum
biraz hava al da başla madem canım
eskileri getirme aklına 1 ay sonra istediğin kadar düşünürsün zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?