2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın svcnn günaydın kızlar dünü verimli bir şekilde kapattım inşallah bugün de aynısı olur rüyamda güncel bilgiler çalışıyordum kızlar uykuda bile boş durmadım bugün ilk olarak gnk-gny ve eğitim denemesi çözeceğim sonrasında alandan çözebildiğim kadar soru çözeceğim bir de çağdaş türk tarihi çalışacağım eğer zaman kalırsa bir de karışık soru çözeceğim Allah zihin açıklığı versin hepimize

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
bugün tekrar günüm bulasıkları yıkayıp deneme çözecegım ardından alan ve tarihe calısacagım inşallah
kolay gelsin

günaydın kızlarrrrr dün sabah dışında nete giremedim dersmi çalıştımda giremedim hayırrrrr
dün vatandaşlık alandanda konularımı bitirdim böylece 1 nisan itibari ile bitireyim diye debelendiğim alan tarih alan cografya alan vatandaşlık ve sosyal bilimlerin temel alanılarındaki 14 dersim 25 mayıs itibari ile bitti tey tey teyyyyyy
bende sabah baktım konular bitti öglen bi arkadaşın resim sergisine gittik ögleden sonra pikniğe akşamda yorgunluktan çalışmadım hem eşimle süper bi gün geçirdik hemde çooookkkkk rahatladım bugün fulll soru çözcem inşallah .kızlar planım 1 hazirana kadar pegama eb ve gkgy çıkmış sorular körfez gk alan denemesini bitirmek şimdilik tabiki bunları bi an önce bitirirem yenilerinede geçebilirim bu arada pegem çıkmış sorular konu konu ve cevap yazmadan altına çözümü açıklanmış böylece sorunun cevabına bakarken konu tekrarıda yapmış oluyorum
1 haziran itibariylede günde 1 yada 2 ders tekrarı ve 2 deneme düşünüyorum inşallah
tubişim alan denemesialdınmı kuzum naptın dünkü sorunu cevaplayamadım özür dilerim cevabınıda biliyodum hatta sana bi bilgi daha vereyim yanılmıyosam orhun kitabelerini yazan yolluğ tiğin oldugu için o da türklerde ilk yazar sayılıyor
kızlar bugün inşallah fırsat bulursam güncelleri paylaşıcam sizle
beyazannem çok sevindim dünkü ihtimaline inşallah olur hayırlısı ile miniklerimiz hepimizin
Rabbim yar ve yardımcınız olsun herkese zihin açıklıgı versin

kk nın güzel hatunları hepinize günaydın ..

renginim istemiş madem bende yazayım programımı 1 haziran tarihine kadar ;

1- uzman kariyerin kalan modüler kitabı bitecek

2-2 adet anayasa soru bankası bitecek

3- çağdaş türk ve dünya tarihini son ana bırakan bir benim herhalde:26: bitecek.

şimdilik bu kadar hepimize kolay gelsin

canlarım merhabalar
hepinize bol verimli bi gün diliyorum
NİLİM ben yollug tigini biliyodumda bunu hiç duymamıştım neyse öğrenmiş oldum bi de çıkıyomuş
kızlar bende bugün alan tarihten 2 konu tekrarı yapıp sorlarını çözcem ve de ölçme tekrarı yapıp sorularını çözcem kolay gelsin herkese

Son düzenleme:

aprunçur tigin canım. eşim ülkücü şair olunca bu merhumu sık sık anıyoruz

merhaba

dün pegem tg4 ü çözdüm. eğitim 64 net.

şimdiye kadar paket denemelerle vakit öldürmüşüm bee... en iyisi tg. soruları çok beğendim. öyle takır takır çözüp geçemiyorsun. ilk defa süre tutmak zorunda kaldım. eskiden olsa 80 soru yarım saatte biterdi.

çok mutluyum. babamla en büyük kız kardeşim gelecek

haziranın 8 i gibi gelecekler, kardeşim ay sonuna kadar benimle inşallah

turan için geliyorlar tabii ama Allah biliyor ya çoook işime gelecek

hem kardeşim hukuğu bitiriyor yani vatandaşlıkta 1 numara hem de matematik dehası. hem de turana bakacak

artık ilk 3e girerim inşallah

beyazanne senin adına çok sevindim senin için gerçekten çok iyi olacak ben birinciliği alacağına yürekten inanıyorum canım Allah emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin inşallah
kızlar an itibariyle denemeleri ve 420 soruyu çözmüş bulunmaktayım kafam bir acayip oldu eror vereceğim nerdeyse biraz yürüyüş yapıp kaldığım yerden devam edeceğim canlarım görüşürüz

dün biraz fazla gevşemişim sanırım kızlar istediğim gibi gitmiyor çalışmalar :26:kendimi pataklamam lazım
bu 5 gün günde 500 soru +mat çalışmam gerekiyo nası yapcam bilemedim ben onu
beyazanne süpersin kendine güvenine hayran kaldım bende arada diyorum 6 .cı girişim olacak bu sene dereceye girip milleti çatlatmam lazım diye ama masum bi şaka benimkisi sen gayet ciddisin inşallah bu yıl firesiz tüm topikimiz atanır aminnnnn

kızlar şöyel bir fikir geldi aklıma,
çağdaş türk tarihinde önemli noktaları ve güncelleri
kendimce sesli okuyarak ses kaydı yapacam
sonrada balkonda hava alırken ve uyumadan önce mp3 den dinlemeyi düşünüyorum

süper fikir kız bizdeki bu azim bu çalışma bu zeka ile bizi atamayan ölsünnnn

kızlar sitedede reklamı çıkan sözel sayısal mantıksal akıl yürüyme kitabı var yargının alsak işe yararmı acaba alanınız varmı :44:

NİLİM ben almadım ama güzel bir kitap olduğunu sanmıyorum beğenmiyorum ben yargı yayınlarını:26:
GELİNİM maşallah sana

Son düzenleme:
NİLİM ben almadım ama güzel bir kitap olduğunu sanmıyorum beğenmiyorum ben yargı yayınlarını:26:
GELİNİM maşallah sana

tubam tam aklımdan geçiyodun burada gördüm seni alanla ilgili konuşmak istiyodum da faceye gelirmisin işin yoksa eger meşgulsen bi saat ver öyle konuşalım

hiç biriniz yoksunuz ya bugün hiç çalışamadım bunalımdayım depresyondayımmmm :26::26::26:

kızlarcım ben de çalışamadım pek
elle tutulur bir deneme çözdüm işte sonra alan calıstım cok az ve tarih tekrar ediyorum daha osm.ya yeni geldim düşünün
kaplumbaga hızında devam

tubam tam aklımdan geçiyodun burada gördüm seni alanla ilgili konuşmak istiyodum da faceye gelirmisin işin yoksa eger meşgulsen bi saat ver öyle konuşalım

kuzum ben şimdi geldim ama sen yoksun konuşalım tabi canım yarın seni yakalarım nasıl olsa ben

kızlarcım ben de çalışamadım pek
elle tutulur bir deneme çözdüm işte sonra alan calıstım cok az ve tarih tekrar ediyorum daha osm.ya yeni geldim düşünün
kaplumbaga hızında devam

tosbaaam benim yerim seni silkelen kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…