- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
kuzum ben şimdi geldim ama sen yoksun konuşalım tabi canım yarın seni yakalarım nasıl olsa ben
tosbaaam benim yerim seni silkelen kendine gel
oyy seni yerim sıkarım yanaklarını :127::132:
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum ben şimdi geldim ama sen yoksun konuşalım tabi canım yarın seni yakalarım nasıl olsa ben
tosbaaam benim yerim seni silkelen kendine gel
Yediiklimin değişen sınav sistemiyle ilgili,mutlaka izleyin videoyu
kocaeli yediiklim kpss yeni sistem1 - YouTube
kızlarrrr merhabalar şu videoyu bende izlerim birazdan..LEYLASIM çok teşekkürler bugün yine tekrarlar sorular var ama bugün çok motiveyim bilmiyorum içimde bi sevinç var
NİLİM benim sevdicek rüyasında kadroların ne kadar olduğunu görmüş bizim bölüme 3500 kadro vermişler
sevdicegin benim içime dogan rakamı görmüş 18.965 kişi girmiş gecen yıl sosyalden sınava o kadarıda hakkımız ama verirmi vicdansızlar bilemem :26:
tubam mutlaka izle ve not al motiveyi bırak uçacaksın izleyince ve şuana kadar yaptıgımız bilinçsiz çalışmalar yerine son gaz tüm eksiklere yogunlaşıcaz
2.sinide izle 1 de 30 dk dan sonra ses yok devamı 2. de
bende sabahtan beri ofisokuldan hız prob. dinledim körfezden 1 gk deneme çözecem 60 soru sonra antremanlarla mat dan hız prob. bitcek inş.
buna gerek kalmadı kızlar kendim öğrendimkızlar tam öğrenme ile okulda öğrenme arasındaki farkı anlatabilir misiniz :26::26::26:
buna gerek kalmadı kızlar kendim öğrendim