beyazanne
bu kadar baskıcı bir erkekle olmak her bayanın harcı değil
ama bir yerde de nasip vardır ya. hayırlısı olsun yarının ne getireceği bilinmez
ilerleyen günlerde çok mutlu olmayacağınız ne malum?
siz kararınızı vermişsiniz, evlenmişsiniz. geçmişi değil geleceği düşünmek lazım. ileriyi toparlamak da yine sana ve eşine düşer.
inşallah zorlukların üstesinden gelirsiniz ve çok mutlu olursunuz amin.
deneme çözüyodum tubişim bol kazıklı bi denemeydi çok sinir etti benitek sevindiğim nokta var 14 mat yapmamdı 30 sorudan 3 üde geo idi yani 27 de 14
şimdi soruları yüklüyorum hepsini dogru bilene şeker verecem
Eki Görüntüle 714637 Eki Görüntüle 714639 Eki Görüntüle 714637 Eki Görüntüle 714645 Eki Görüntüle 714646 Eki Görüntüle 714639 Eki Görüntüle 714650 Eki Görüntüle 714651 Eki Görüntüle 714653 Eki Görüntüle 714654 Eki Görüntüle 714655 Eki Görüntüle 714656 Eki Görüntüle 714657 Eki Görüntüle 714658 Eki Görüntüle 714659 Eki Görüntüle 714660 Eki Görüntüle 714662
selam kızlar bu yargı denemeleri öldürecek beni
uzuuunnn uzzuunnnn yarım sayfada 1 soru var resmen ya hu. gercek sınava da girdim ama hiç öyle sorular göremedim
o kadar bunaltıyor ki beni sonunu görene kadar canım çıkıyor
eğitim değil tamamı paragraf sorusu sanki
inş tuğbam fotoları yolladımİnşallah olursun kuzuum sıkma canını
selam kızlar bu yargı denemeleri öldürecek beni
uzuuunnn uzzuunnnn yarım sayfada 1 soru var resmen ya hu. gercek sınava da girdim ama hiç öyle sorular göremedim
o kadar bunaltıyor ki beni sonunu görene kadar canım çıkıyor
eğitim değil tamamı paragraf sorusu sanki
sedefim hoş geldin
nasılsın
ya bugün pek çalışamadım.
dün babayla dağa azığa gittik. hani amcalarımız çoban ya babamız her gün eşeğe binip onlara mama götürüyordu. dün bizi de aldı yanına. turan babasının önüne eşeğe bindi, annesi yaya, gidiş dönüş 7 km arazide gittik:)yorgunluktan ölmüşüz sabah turanla 10da kalktık... sadece coğ 180 soru çözebildim
slm kızlarküçük kuzenim bilgisayarımı çökertti ben de nasıl format atılır kurulur hiç bilmiyorum abim bilgisayarı duzeltene kadar telden gireceğim
nilim sorularina bakamadim
beyazanne yazdıklarının tamamını okuyamadım sadece tanışma kısmını okuyabildim sonrasını çok merak ediyorum inşallah devamını da okuyacağım
renginam kardeşin askere gitmiş Allah kavuştursun canım hayırlısıyla tezkeresini alıp gelmek nasip etsin
sedefim finallerinde başarılar tatlim
tugbam bende bugün çarşının altını üstüne getirdim arkadaşıma telefon aldık sonra teline kılıf aradık şekilli renkli olsun diye tutturdu bulana kadar akşam oldu
uzun lafın kısası bugün alandan sadece bir konu bitirdim kızlar başka bir çalışmam olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?