2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

beyazanne
bu kadar baskıcı bir erkekle olmak her bayanın harcı değil
ama bir yerde de nasip vardır ya. hayırlısı olsun yarının ne getireceği bilinmez
ilerleyen günlerde çok mutlu olmayacağınız ne malum?
siz kararınızı vermişsiniz, evlenmişsiniz. geçmişi değil geleceği düşünmek lazım. ileriyi toparlamak da yine sana ve eşine düşer.
inşallah zorlukların üstesinden gelirsiniz ve çok mutlu olursunuz amin.

Son düzenleme:

canım eşimdeki ilerlemeleri bilsen yorumunda ne kadar haklı olduğunu da görürdün. hatta 1 ay kadar oluyor, annemi arayıp "ben sizi çok üzdüm hakkınızı helal edin" dedi. şimdi de işte üstüne gitmediğim sürece iyi. hayatta kesinlikle izin vermeyeceği şeyler var mesela, yasakları var. delinebilen ve asla delinmesi teklif dahi edilmeyecek olan.tanıdıkça insan "kaçınma pikolojisi"ne giriyor ve idare etmeyi öğreniyor:)

hepsini hiç sıkılmadan okudum.bu kadar şeyden çıkardığım tek şey kadının acız güçsüz olduğu ama annelerin her zaman güçlü olduğu dik durduğu.Turan bebek senin en büyük şansın olmuş sende onun en büyük şansısın.Kendi adına ne duan varsa bende kocaman içten bir AMİN diyorum...

Çok geç kalmışım Peri bacalarının oluşumunda iç kuvvetler etkli(volkanızma)ama şekillenmesinde dış kuvvetler (sel yağmur rüzgar)etkili.soruda oluşumu soruyor.böyle düşündüm:26:

üst üste çözme haftada en fazla iki tane çok sıkıcı,pek işe yaradığını düşünmüyorum yargının eğitim sorularının bazen sayfa doldurmak için mi yapıyorlar diyorum

hepinize kolay gelsin canlarım iyi çalışmalar

gelinim ben hikayeni biliyordum.. gelişmelere sevindim. maşallah diyeyim de bozulmasın huzurunuz hiçbir zaman inş
oğlun hayata tutunman için en güzel sebep

İnşallah olursun kuzuum sıkma canını
inş tuğbam fotoları yolladım

kuzucum ya sınavda o kadar uzun sorcaklarını düşünmüyorum. mutlaka çok uzun sorularla karşılaşırız ama hepsi olmaz sen ne çözdüğüm kar gözüyle bak, sınav psikolojini etkileme

sedefim hoş geldin
nasılsın

ya bugün pek çalışamadım.

dün babayla dağa azığa gittik. hani amcalarımız çoban ya babamız her gün eşeğe binip onlara mama götürüyordu. dün bizi de aldı yanına. turan babasının önüne eşeğe bindi, annesi yaya, gidiş dönüş 7 km arazide gittik:)yorgunluktan ölmüşüz sabah turanla 10da kalktık... sadece coğ 180 soru çözebildim

olsun gelinim arada böyle değişiklikler iyidir
ben de dershaneden geldim dinleniyorum. dün ben de temizlik yaptım baya anlamadım, bugün kollarım bacaklarım ağrıyo
finallere başlıyorum bugün onlar bitmeden bana rahat yok

ah beyazanne ah iş güç duruyo sorular bitmedi oturdum dogum ve tanışma hikayeni okudum neler çekti,n sen öyle nasıl kaldırdın bunları migrenlinin tekiyim başıma agrılar girdi üzüntüden ....
sonun iyi olur inşallah canım benim
canan tan ın pirayesini okurken üni. mezunu bi insan bu kadarda susarmı demiştim susarmış sende gördüm ve insan bu hayatta her şeye alışırmış
bu arada bi itirafta bulunayım bende sazanlık yaptım biiliyomusun eşimin msjda yaptıgı çıkma teklifine evet dedim herkes benim peşimde koşarken ben onun peşinde koştum çok şükürki 8 yıllık ilişkim 10 aylık evliliğimde iyi ki onu tanıdım evlendim sevdim dedirtti
canım benim çok çekmişsin ama güzel günler seni bekliyo

kızlar bugün kendimi sokaklara attım gezdimde gezdim ayaklarım çok ağrıyo az dinlenip ders çalışıcam

Son düzenleme:
slm kızlar küçük kuzenim bilgisayarımı çökertti ben de nasıl format atılır kurulur hiç bilmiyorum abim bilgisayarı duzeltene kadar telden gireceğim
nilim sorularina bakamadim
beyazanne yazdıklarının tamamını okuyamadım sadece tanışma kısmını okuyabildim sonrasını çok merak ediyorum inşallah devamını da okuyacağım
renginam kardeşin askere gitmiş Allah kavuştursun canım hayırlısıyla tezkeresini alıp gelmek nasip etsin
sedefim finallerinde başarılar tatlim
tugbam bende bugün çarşının altını üstüne getirdim arkadaşıma telefon aldık sonra teline kılıf aradık şekilli renkli olsun diye tutturdu bulana kadar akşam oldu
uzun lafın kısası bugün alandan sadece bir konu bitirdim kızlar başka bir çalışmam olmadı

aaayyy NURTUBİŞİM kırkda yılda bir çıkıyoruz zaten bu kpss yüzünden olsun o kadar kuzum

bu hakan dedenin kitabını vasat bulan bir ben miyim alllahaşkınıza?:44::44:

sorular vasat otesi

lise düzeyi bile değil

hiçbirşeyi bimesen şıklardan eler gene bulursun

bir kaç tane bilgi sorusu dışında hiçbir faydası olmadı

keşke almasaydım

benm için vakit kaybı oldu

kızlar bugün 350 soru çözdüm ve alana çalıştım tekrar ettim
şimdi ofisokul açılırsa ona bakacagım inşallah.

nurtubacım sagol tatlım

kaçma clem nerelerdesin bakayım sen
unuttun bizi :26:

kızlarrr bakın ne buldum
biraz da görselleştirelim zihnimizde değil mi

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…