ah beyazanne ah iş güç duruyo sorular bitmedi oturdum dogum ve tanışma hikayeni okudum neler çekti,n sen öyle nasıl kaldırdın bunları migrenlinin tekiyim başıma agrılar girdi üzüntüden ....
sonun iyi olur inşallah canım benim
canan tan ın pirayesini okurken üni. mezunu bi insan bu kadarda susarmı demiştim susarmış sende gördüm ve insan bu hayatta her şeye alışırmış
bu arada bi itirafta bulunayım bende sazanlık yaptım biiliyomusun eşimin msjda yaptıgı çıkma teklifine evet dedim herkes benim peşimde koşarken ben onun peşinde koştum çok şükürki 8 yıllık ilişkim 10 aylık evliliğimde iyi ki onu tanıdım evlendim sevdim dedirtti
canım benim çok çekmişsin ama güzel günler seni bekliyo
oyy kuzum benim. iyi ki başka isimle de olsa geri dönmüş sizi tanımışım. şu yaban ellerde bacı oldunuz bana:)
sen çok şanslısın. inşallah böyle de devam eder bitanem. bir de yeğenim gelsin sen şenliği o zaman gör.
sabah oğlum yatağımıza geldi, beni ittirdi babasına sarıldı. güleyim mi ağlayım mı bilemedim:)bir de ufff ufff diyor yotganı üstüne çekmeye çalışıyor üşüyormuş yani
bu hakan dedenin kitabını vasat bulan bir ben miyim alllahaşkınıza?:44::44:
sorular vasat otesi
lise düzeyi bile değil
hiçbirşeyi bimesen şıklardan eler gene bulursun
bir kaç tane bilgi sorusu dışında hiçbir faydası olmadı
keşke almasaydım
benm için vakit kaybı oldu
ayy ciddi misin? ben de tam alacaktım. yanına da x yay. yeni sistem denemeleri alırım diyordum. eğer vasatsa boşa para vermeyeyim.
hd zaten çdt sorularını nette vermişti.ben de lys tarih kitabı almıştım güya cep kitap ama kütük gibi. onun arkasında da vardı çdt. oradan çalışır soruları çözerim artık.
Eki Görüntüle 715435
kızlarrr bakın ne buldum
biraz da görselleştirelim zihnimizde değil mi
iyi geceler
tatlım benim gibi çiftçi karısı olunca hiç unutulmuyor ama yine de çok sağol. inan coğrafyadan bu konuya hiiiiiiiiiiiç bakmıyorum bile:))