• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ah beyazanne ah iş güç duruyo sorular bitmedi oturdum dogum ve tanışma hikayeni okudum neler çekti,n sen öyle nasıl kaldırdın bunları :43::43::43: migrenlinin tekiyim başıma agrılar girdi üzüntüden ....
sonun iyi olur inşallah canım benim
canan tan ın pirayesini okurken üni. mezunu bi insan bu kadarda susarmı demiştim susarmış sende gördüm ve insan bu hayatta her şeye alışırmış
bu arada bi itirafta bulunayım bende sazanlık yaptım biiliyomusun eşimin msjda yaptıgı çıkma teklifine evet dedim :27::9::9: herkes benim peşimde koşarken ben onun peşinde koştum çok şükürki 8 yıllık ilişkim 10 aylık evliliğimde iyi ki onu tanıdım evlendim sevdim dedirtti:21:
canım benim çok çekmişsin ama güzel günler seni bekliyo :52:

oyy kuzum benim. iyi ki başka isimle de olsa geri dönmüş sizi tanımışım. şu yaban ellerde bacı oldunuz bana:)

sen çok şanslısın. inşallah böyle de devam eder bitanem. bir de yeğenim gelsin sen şenliği o zaman gör.

sabah oğlum yatağımıza geldi, beni ittirdi babasına sarıldı. güleyim mi ağlayım mı bilemedim:)bir de ufff ufff diyor yotganı üstüne çekmeye çalışıyor üşüyormuş yani:emir_bebek:

bu hakan dedenin kitabını vasat bulan bir ben miyim alllahaşkınıza?:44::44:

sorular vasat otesi

lise düzeyi bile değil

hiçbirşeyi bimesen şıklardan eler gene bulursun

bir kaç tane bilgi sorusu dışında hiçbir faydası olmadı

keşke almasaydım

benm için vakit kaybı oldu:50::50::50:

ayy ciddi misin? ben de tam alacaktım. yanına da x yay. yeni sistem denemeleri alırım diyordum. eğer vasatsa boşa para vermeyeyim.

hd zaten çdt sorularını nette vermişti.ben de lys tarih kitabı almıştım güya cep kitap ama kütük gibi. onun arkasında da vardı çdt. oradan çalışır soruları çözerim artık.

Eki Görüntüle 715435

kızlarrr bakın ne buldum
biraz da görselleştirelim zihnimizde değil mi:6:

iyi geceler :emir_bebek:

tatlım benim gibi çiftçi karısı olunca hiç unutulmuyor ama yine de çok sağol. inan coğrafyadan bu konuya hiiiiiiiiiiiç bakmıyorum bile:))

geç oldu ama günaydııııııııııııııın

kızlar konu eksiği olan var mı hala?

ben artık bir an önce 2001 den başlayıp çıkmış soruları çözelim diyorum da

günaydın kızlar.beyazannem ben yarın başlıcam çıkmış sorulara
bu arada dün yaptıgım egtm denemesi 102.25 net
gkgy düşük ama napalım 14 mat var

Son düzenleme:

ayy çok sevindim canım. ben de öyle planlıyordum. netten deneme sipariş verecektim ama utanıyorum artık eşimden para istemeye:26:

yarın 2001le başlayalım mı? isteyen katılsın, netlerimizi ertesi gün yazarız.

her gün bir yılı mı çözelim nasıl olsun?

bu arada dün yaptıgım egtm denemesi 102.25 net
gkgy düşük ama napalım 14 mat var

canım pek objektif bir yöntem olmuyor ama önemli olan öğrenmek: matematikte pratik kazanana kadar denemelerde formül kağıdını yanına al. bu bir formül cep kitabı da olabilir. önemli olan formül ezberlemek değil soruyu yorumlayıp nasıl çözeceğini bilmek zaten. en azından 5 denemeyi böyle çöz. zaten zamanla aklına oturur.bakmana gerek kalmaz.

bu hakan dedenin kitabını vasat bulan bir ben miyim alllahaşkınıza?:44::44:

sorular vasat otesi

lise düzeyi bile değil

hiçbirşeyi bimesen şıklardan eler gene bulursun

bir kaç tane bilgi sorusu dışında hiçbir faydası olmadı

keşke almasaydım

benm için vakit kaybı oldu:50::50::50:
kızlar ben size baştan beri cahide bolat beyazkalem diyorum o da olmadı data yada irem tarihi çözün girin inanın çok güzel sorular var ben hakan dedenin videolarınıda begenmedim şahsen sorularını ise hiç çözmedim

canım pek objektif bir yöntem olmuyor ama önemli olan öğrenmek: matematikte pratik kazanana kadar denemelerde formül kağıdını yanına al. bu bir formül cep kitabı da olabilir. önemli olan formül ezberlemek değil soruyu yorumlayıp nasıl çözeceğini bilmek zaten. en azından 5 denemeyi böyle çöz. zaten zamanla aklına oturur.bakmana gerek kalmaz.
canım ben eşimin arkadaşından özel ders alıyorum antremanlarla mat kitabından soru üzerinden gidiyoruz işaretlediği zor sorular ve çok çıkanları bi deftere not alıcam deneme çözerkende dediğin gibi yanımda bulunduracam o zaman teşekür ederim tavsiyen için
az önce yazdıklarını okudum cidden şanslıyım :nazar::nazar::nazar::nazar: Rabbim onu bana verdi bi de benzerini verirse tamam :27::16:

ayy çok sevindim canım. ben de öyle planlıyordum. netten deneme sipariş verecektim ama utanıyorum artık eşimden para istemeye:26:

yarın 2001le başlayalım mı? isteyen katılsın, netlerimizi ertesi gün yazarız.

her gün bir yılı mı çözelim nasıl olsun?

beyazannem yalnız ben pegama konu konu çıkmış çözümlü sb dan çözecem yeni aldım onları konu konu 12 yılı arka arkaya veriyor (mesela sunuş yolu başlıgı altında 12 yılın soruları )
kpss mantıgı için arkadaşım şiddetle tavsiye etti :21:
yine çözelim beraber bence bitince toplu yazalım olurmu tatlım

geç oldu ama günaydııııııııııııııın

kızlar konu eksiği olan var mı hala?

ben artık bir an önce 2001 den başlayıp çıkmış soruları çözelim diyorum da

canım 2001den onceki sorular yeni kpss mantığını yansıtmıyor en azından eğitim için

gene gy gt bakılabilir ama ben eğitim için 2009 ve sonrasına bakacağım.

bugün cografyadan 2 konum kaldı onları bitirecem inş. 200 küsürde sorum var onları bitirip kurtulsam süper olacak :32::32::32:
gr kızlar çıkmam lazım kocacıkı uyandırayımda bi kahvaltı yapalım :24:
yine gelirim byyyyy :34:

niye kızzz

eğitimde fuller motive olurduk:32::32::32::37:

e doğru bir yerde...2009 dan başlayak bari ne yapalım

bir de var yaaa memurlar.et kaynıyor yine. beyazkalem tg leri bulup çözelim derim.

canlarımmm merhaba :16::16::16:

bugünde konu çalışıcam ya :19: bitmedi bitmedi ya :26:

leylasımm nerelerdesin?:44::44:

canım burdayım,beni de merak edenler varmış sevindirik oldum şimdi:17:
Dün kurstan sonra nişanlımın şiir gecesi vardı onun için hazırlandık biraz da duygulandık:30:
Bugün de tatil verdim kendime,10 da kalktım kahvaltımı yaptım ama birazdan başlıyorum çalışmaya herkesi postaladım evden :27:
ögretmenlerim öptüm heepinizi:34:

canım burdayım,beni de merak edenler varmış sevindirik oldum şimdi:17:
Dün kurstan sonra nişanlımın şiir gecesi vardı onun için hazırlandık biraz da duygulandık:30:
Bugün de tatil verdim kendime,10 da kalktım kahvaltımı yaptım ama birazdan başlıyorum çalışmaya herkesi postaladım evden :27:
ögretmenlerim öptüm heepinizi:34:

tabiki merak ediyoruz canım ya:16::16:hem bazen ben seni facede soru çözerken görüyorum :9::17:

Son düzenleme:
Back