• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefcim tugbacım ben de dersaneye gitmiyorum ve kafam rahat ne yalan söyleyeyim
ama tabi herkesin ögrenme şekli farklıdır ben kendim daha rahat ögreniyorum bunu farkettim
gecen yıl gitmiştim ama baktım sadece para veriyorum hocalar anlatıyor ben de uçup gidiyor:1:

sorunlar olur ama inşallah sonu iyi biter sedefcim
az kaldı sabırla ilerle canım:29:

kızlar x yayıncılığın denemelerinden çözen oldu mu?

son değişikliklere göre deneme hazırlamış 10lu. ama alsam mı bilemedim. çağdaş dünya tarihi de eklenmiş haliyle.

gelinimmmm ağladım ağladım.. kıyamadım ben sana be gelinimm
koşup sarılasım var sana, kurtarasım var seni oralardan alıp kaçırasım var..
nereye bilemem.. neyle bilemem.. ama alasım var işte
ahh gelinimm.. senin de bu kabuslarına veda etme zamanı, son aylar.. az kaldı oğluşunla yeni hayatına..
bence al denemeleri, biz bi tg9 olduk baya farklı sorular. özellikle eğitimde. ilk bölüm de değişikti, matematikte bolca mantık soruları vardı, türkçe dilbilgisi ağırlıklıydı. her ne kadar çok değiştirmeseler de bana baya farklı geldi yeni deneme. o yüzden biraz da yeni denemelerden çözmek lazım diye düşünüyorum

renginammm allah kavuştursun kuzum
tuğbişim ve renginam. dershane konusunda çok haklısınız. ben de sizin gibi düşünüyodum zaten. fakat okul varken geriye bi haftasonum kalıyodu ve ben kendimi biliyorum haftaiçi yaşadığım yorgunluklardan sonra haftasonu dinlenmeyi tercih ederdim. yani 1 yıl bile bile kpssyi kaçırmış olurdum. fakat haftasonu dershane varken gitmem gereken bi zorunluluk. bu zorunluluğun bu yıl olması gerekiyodu. yoksa okul olmasa asla gitmezdim. insanın kendinde bitiyo her şey

cloşummm fotolarını ve yorumlarını merakla bekliyorum hala yoklar.. tayininiz inş güzel bi yere çıkar kuzum

tuğbammm
sen bitanesin yaa :81: ben hala en son yargıda kaldım :1: bu akşam idare hukuku ve tarihten yeni kitaba başlıyayım diyorum :31:

niloşum bence iyi gidiyosun. insan ne kadar çok çalışırsa o kadar bilmiyomuş gibi gelir. össde böyle olmuştum. çalışıyodum fakat sanki hiçbişey bilmiyomuşum gibi geliyodu, ama sınavda takır takır geliyodu cevaplar, senin de öyle olucak nilimm :16:

canlarım

canımızı hiç bir şey sıkamasın inşallah...

hele son sınıftakiler,

klişe olacak ama ne olur kalan zamanın tadını çıkarın. sonra milyar verseniz gelmiyor o günler.

ben son sınıfta depresyon geçiriyordum. çok ağır ilaçlarım vardı. kesinlikle yalnız kalamıyordum. yurtta oda arkadaşlarıma yalvarır ağlardım beni de götürün gittiğiniz yere diye... çok çok zordu. maalesef sadece haftada 2 dersim vardı o da çoğu kez boş olurdu. dersaneye de gidememiştim. tüm hafta yurt odasında boş kalmak depresyonumu katmerleştirdi...

şimdi diyorum ki
keşke sağlıklı olsaydım.
son aylarımı eğlenceli ve bekar geçirseydim. üzerimde baskı olmadan... gönlümce gezseydim. sinemaya gitseydim, konsere ya da... tiyatroyu, sahneyi, grubun solistliğini hiç bir şeyi bırakmasaydım son güne kadar.bol bol türkü söyleseydim ...beni hasta eden tüm yasaklardan, olaylardan, kişilerden uzak dursaydım. hayata koca bir "ha s...tir" çekip tekmeyi basıp sadece YAŞASAYDIM.

kampüsün o dümdüz yeşilinde yanıma koca bir termos çay alıp uzanıp soru çözseydim... herkes kpss çalışırken ben saatlerce ağlamasaydım. ikinci adresim psikiyatri koridoru değil de fakülte kantini olsaydı mesela... demetle çaya eti burçak bansaydık, fukaralığımıza gülseydik yine...son 25 kuruşumu kantindeki müzik kutusuna yedirseydim, sırf o türküyü bir daha dinleyeyim diye...

şimdi bohçamı alıp boluya gitsem neye yarar?

kimi bulurum?

beni bulur muyum mesela? hocaların hangisinin odasından ney sesi gelir? hangi hoca yerindedir? demet kantinde masa kapmış bekler mi beni? paramız çıkışır mı burçak almaya? tanıdık bir nefes kim kalmıştır?

KİMSE

ben bile ben değilim ki...

gidin, okulunuza bakın... nefret ettiğiniz sıralara, duvarlara... manzaraya... en kızdığınız hocaya... hepsi ama hepsi bitmek üzere...

sizin keşkeleriniz olmasın inşallah

ay bu nasıl yazı kuzum ya tüylerimi diken diken ettin bende çok ağladım üniversitede çok sıkıntı çektim ama hep dış kapının dış mandallarına :31: o zaman eşim yanımda olmasa (o zaman erkek arkadaşımdı) bende depresyonluk olurdum sanırım :50:

bu arada canlarım vatandaşlık bitti dün:46:
afferim sana darısı başıma :34:

[video=youtube;MI1OSOhsWIs]http://www.youtube.com/watch?v=MI1OSOhsWIs&feature=share[/video]

beyazannem yazdıklarını okudum çok duygulandım...evet benimde en güzel yıllarım üniversite yıllarımmış..kıymetini bilemedik...bu şarkı benden sana gelsin

Son düzenleme:
2013 KPSS'ye az kaldı. Bundan sonra nasıl çalışmalıyız? KPSS Cafe | KPSS Hazırlık Portalı da okuyun bence
200 kadar cografyadan soru çözdüm türkiyenin ekonomik cog bitirdim alandan çok uzun ve yorucuydu şimdi niyetim bi egtm denemesi inşallah:10:
çok bıktım kızlar çalışmaktan usandım yine sümüklüye baglıcam :43:
beyaz annem eşinle nası tanıştın merak ettim özelden yada burdan anlatırmısın :29:

kızlar sabah 7-8 gibi uyanıyorum güzel güzel çalışiıyorum soru çözüyorum tekrar yapıyorum falan ama akşam olunca hiç istek kalmıyo içimde zorla masanın başına geçiyorum . zorla tek tek soru çözmeye çalışıyorum...

ve güneşin batışıyla melankoliye bağlıyorum resmen :1:

allah hepimizin sonunu hayır etsin, sağ sağlim çıkalım şu süreçten artık

tubiş sedef buralardamısınız :34:

şimdi geldim ama sen yoksun NİLİŞKOM :21:

kızlar sabah 7-8 gibi uyanıyorum güzel güzel çalışiıyorum soru çözüyorum tekrar yapıyorum falan ama akşam olunca hiç istek kalmıyo içimde zorla masanın başına geçiyorum . zorla tek tek soru çözmeye çalışıyorum...

ve güneşin batışıyla melankoliye bağlıyorum resmen :1:

allah hepimizin sonunu hayır etsin, sağ sağlim çıkalım şu süreçten artık

AMİİİİİNN canım :21:
valla bendede durum tam tersi canım gece geç saatlere kadar çalışabiliyorum lakin gündüzleri zorla dersin başına oturuyorum :9::9:

Son düzenleme:
herkes çalışıyor kafe boş :10:
ben de tarih tekrarımı bitirmek üzereyim:6:

deneme çözüyodum tubişim bol kazıklı bi denemeydi çok sinir etti beni :47: tek sevindiğim nokta var 14 mat yapmamdı 30 sorudan 3 üde geo idi yani 27 de 14 :27::32::35::36:
şimdi soruları yüklüyorum hepsini dogru bilene şeker verecem :28::21:
$SAM_3070.jpg $SAM_3068.jpg $SAM_3070.jpg $SAM_3071.jpg $SAM_3072.jpg $SAM_3068.jpg $SAM_3067.jpg $SAM_3079.jpg $SAM_3082.jpg $SAM_3084.jpg $SAM_3087.jpg $SAM_3074.jpg $SAM_3075.jpg $SAM_3078.jpg $SAM_3080.jpg $SAM_3083.jpg $SAM_3085.jpg

van

kosova (emn degılım)
4Türkiye
5yalnız 1
6yalnız 1
tahtadan yapılmıs harfler
33.b
rauf denktas sanırım
tek dereceli dicem ama soruyu anlayamadım:44:
minber dicem emin degılım
ıslahat fermanı

şu cevaplarımın çoğundan emin değilim canım cok değişik sorular:31:

van

kosova (emn degılım)
4Türkiye
5yalnız 1
6yalnız 1
tahtadan yapılmıs harfler
33.b
rauf denktas sanırım
tek dereceli dicem ama soruyu anlayamadım:44:
minber dicem emin degılım
ıslahat fermanı

şu cevaplarımın çoğundan emin değilim canım cok değişik sorular:31:

cevapları yarın vereyim tatlım ben dogrularımı saymadım sinirden aynen öyle. konya vizyon dersanesinin denemesi tg canım kızkardeşim yollamış bulabildiği kadar ondan çözdüm
ben kaçar kızlar iyi geceler 30 sorum var çözüp yatayım :10::12:

niloşum
45-e
31-b
60-a
iç kuvvetler yalnız 1
matbaalı soruda çeviri eserler
33 de ne sormak istediğini anlıyamadım. ama ya a ya b ya c olcak. güneşin daha doğuda olması lazım, ama hangisi olucağını ayırt edemedim.
25-c
9-d
ayy çok fena sallamasyon yaptım :37:

80 coğrafya 30 mat çözdüm
finaller aklımda yaaa :37: bi türlü konsantre olamadım. hayırlısıyla bi mezun olsam :31:

45) a bursa
31)b
58)e filistin
60)a türkiye
şekilli soru cografyadan iç kuvvetlerle ile ilgili 1 ve 4 ama çok kıl soru peribacalarını iç kuvvetlerin oluşturduguna hala ikna olamadım
12)b
2 soru silik çıkmış
uygurlarla ilgili soru a tahtadan harfler
33)c
kıbrısla ilgili soru a
25) a
14)a zile
9) albayrak
6)c kanuni esasinin ilanı :6::6:
91 dogrum çıktı çok zorladı beni :41::43::53:

selam kızlar bu yargı denemeleri öldürecek beni:47:
uzuuunnn uzzuunnnn yarım sayfada 1 soru var resmen ya hu. gercek sınava da girdim ama hiç öyle sorular göremedim
o kadar bunaltıyor ki beni sonunu görene kadar canım çıkıyor
eğitim değil tamamı paragraf sorusu sanki
:43::43::43:

Back