• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım burdayım,beni de merak edenler varmış sevindirik oldum şimdi:17:
Dün kurstan sonra nişanlımın şiir gecesi vardı onun için hazırlandık biraz da duygulandık:30:
Bugün de tatil verdim kendime,10 da kalktım kahvaltımı yaptım ama birazdan başlıyorum çalışmaya herkesi postaladım evden :27:
ögretmenlerim öptüm heepinizi:34:

hadi bakalım Allah yardımcın olsun canım benim..

:38::38:

gayet alakasız bir cümle kurup kaçmaya karar verdim..

gogüs estetiği yaptıracağım.. vınnnn...:10::10::10::10:

dur gitme tükan senin:)

kız memurlar benimmoralimi bozamaz ben onları bozarım:P

bacı bir başlık vardı, diyorlar ki mesela tglerde 6. da mantık sorusu çokmuş, ama en son 7 de azaltmışlar. hökümetle kubaşık çalışma alanı içinde oldukları düşünülüyor ya, mantık sorusu azaldıysa bir bildikleri var diyorlar.takip etmekte fayda var. yakaladıkları soruları da yazmışlar. geçen sene darülkura, minber ve celal bayarı sormuşlar mesela tglerde

canım ya sabah geldim kimseler yok:( iyi de oldu yemek falan yaptım bu arada:)

sen ingiliz edebiyatı okudun, formasyon aldın şimdi ing öğrt. mi yapacaksın inşallah?
Evet kuzum ,2010 mezunuyum arkadaşlarımdan nerdeyse hepsi gitti,ben okulda o kadar faaldim ama bak kaldım buralarda:31:

leylasım geçenlerde facede soru çözüyodum kpss 7/24 soru paylaşımı diye bi yer var ya orda bi baktım sende ordasın :3::3:
resminden tanıdım:17:

Evet kuzum ,2010 mezunuyum arkadaşlarımdan nerdeyse hepsi gitti,ben okulda o kadar faaldim ama bak kaldım buralarda:31:

bir an kendi yazdıklarımı okuyorum sandım:)

ben de 2009 mezunuyum. benim de tüm arkadaşlarım atandı, ben de üniversitede aşırı faaldim :)) bak şimdi bozkırın ortasında nete gizli giriyorum:37:

amaaan inşallah bu sene son olacak HAYIRLISIYLA biz de atanacağız.

anadolu lisesi çıkışlı mıydın?

ya elimde 2001-2008 arası kpss sınavları var kitap halinde. sona saklamıştım ama sistem değişti vs diye çözmesem mi? vakit kaybı mı sizce?

bence vakit kaybı olur canım 2008den sonra soruları biraz daha zorlaştırdılar hem bu senede değişti sistem tamamen..yine de sen bilirsin gelinim:16::16::16:

peki bu senenin olan ama eski soru dağılımına göre olan tg ler? mesela tg1, 2 ler?

bir de renginam sağolsun geçen sene fem in yaptığı tüm tg leri atmıştı. onlar da mı vakit kaybı?

bir an kendi yazdıklarımı okuyorum sandım:)

ben de 2009 mezunuyum. benim de tüm arkadaşlarım atandı, ben de üniversitede aşırı faaldim :)) bak şimdi bozkırın ortasında nete gizli giriyorum:37:

amaaan inşallah bu sene son olacak HAYIRLISIYLA biz de atanacağız.

anadolu lisesi çıkışlı mıydın?

İnşallah canım inşallah çok el açıyorum rabbime duyar inşallah sesimizi:17:
Süper lise çıkışlıyım canım ,bizim dönemimizin Anadolu lisesi seviyesi,ama şu an her lise maşallahı var anadolu lisesi yaptılar:25: Ben lisede hazırlık okudum

peki bu senenin olan ama eski soru dağılımına göre olan tg ler? mesela tg1, 2 ler?

bir de renginam sağolsun geçen sene fem in yaptığı tüm tg leri atmıştı. onlar da mı vakit kaybı?

kuzum bence onlarıda çözebilirsin ama yeni dağılma göre olan denemelerden de olsun elinde

İnşallah canım inşallah çok el açıyorum rabbime duyar inşallah sesimizi:17:
Süper lise çıkışlıyım canım ,bizim dönemimizin Anadolu lisesi seviyesi,ama şu an her lise maşallahı var anadolu lisesi yaptılar:25: Ben lisede hazırlık okudum

ben de anadolu çıkışlıyım. haklısın süperin falan da adı var artık sadece. kardeşim anadoluyu yeni bitirdi, benim hatırladığım kadar bile ingilizcesi yok. bizde hazırlıkta hocalarla koridorda bile türkçe konuşmak yasaktı. 9. sınıfta fiziği matematiği falan ing gördük hep.

aslında şu yeni sisteme göre çıkan paket denemelerden alsam iyi olurdu ama artık eşimden istemeye utanıyorum. sürekli netten sipariş...en az 20-25 tutuyor. durumu olmadığından değil ama zaten kredi borcumu ödüyor...

yani ağır geliyor istemek

Back