ben de bir edebiyatçı olarak (İngiliz Edebiyatı da olsa :) ) dörtlüğüne bayıldım
Ara ara ben de yazarım ilham geldikçe:26:
şu kpss den kurtulsak da edebiyat sanat konuşsak,hep uzak kaldık bunlardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım burdayım,beni de merak edenler varmış sevindirik oldum şimdi
Dün kurstan sonra nişanlımın şiir gecesi vardı onun için hazırlandık biraz da duygulandık
Bugün de tatil verdim kendime,10 da kalktım kahvaltımı yaptım ama birazdan başlıyorum çalışmaya herkesi postaladım evden
ögretmenlerim öptüm heepinizi
tabiki merak ediyoruz canım yahem bazen ben seni facede soru çözerken görüyorum
gayet alakasız bir cümle kurup kaçmaya karar verdim..
gogüs estetiği yaptıracağım.. vınnnn...
kızlar
bir yerlere gitmeyin iki laflayalım
beyazanne burdayızz
Evet kuzum ,2010 mezunuyum arkadaşlarımdan nerdeyse hepsi gitti,ben okulda o kadar faaldim ama bak kaldım buralardacanım ya sabah geldim kimseler yok iyi de oldu yemek falan yaptım bu arada:)
sen ingiliz edebiyatı okudun, formasyon aldın şimdi ing öğrt. mi yapacaksın inşallah?
Evet kuzum ,2010 mezunuyum arkadaşlarımdan nerdeyse hepsi gitti,ben okulda o kadar faaldim ama bak kaldım buralarda
bir an kendi yazdıklarımı okuyorum sandım:)
ben de 2009 mezunuyum. benim de tüm arkadaşlarım atandı, ben de üniversitede aşırı faaldim :)) bak şimdi bozkırın ortasında nete gizli giriyorum
amaaan inşallah bu sene son olacak HAYIRLISIYLA biz de atanacağız.
anadolu lisesi çıkışlı mıydın?
peki bu senenin olan ama eski soru dağılımına göre olan tg ler? mesela tg1, 2 ler?
bir de renginam sağolsun geçen sene fem in yaptığı tüm tg leri atmıştı. onlar da mı vakit kaybı?
İnşallah canım inşallah çok el açıyorum rabbime duyar inşallah sesimizi
Süper lise çıkışlıyım canım ,bizim dönemimizin Anadolu lisesi seviyesi,ama şu an her lise maşallahı var anadolu lisesi yaptılar Ben lisede hazırlık okudum
kuzum bence onlarıda çözebilirsin ama yeni dağılma göre olan denemelerden de olsun elinde