canlarım
canımızı hiç bir şey sıkamasın inşallah...
hele son sınıftakiler,
klişe olacak ama ne olur kalan zamanın tadını çıkarın. sonra milyar verseniz gelmiyor o günler.
ben son sınıfta depresyon geçiriyordum. çok ağır ilaçlarım vardı. kesinlikle yalnız kalamıyordum. yurtta oda arkadaşlarıma yalvarır ağlardım beni de götürün gittiğiniz yere diye... çok çok zordu. maalesef sadece haftada 2 dersim vardı o da çoğu kez boş olurdu. dersaneye de gidememiştim. tüm hafta yurt odasında boş kalmak depresyonumu katmerleştirdi...
şimdi diyorum ki
keşke sağlıklı olsaydım.
son aylarımı eğlenceli ve bekar geçirseydim. üzerimde baskı olmadan... gönlümce gezseydim. sinemaya gitseydim, konsere ya da... tiyatroyu, sahneyi, grubun solistliğini hiç bir şeyi bırakmasaydım son güne kadar.bol bol türkü söyleseydim ...beni hasta eden tüm yasaklardan, olaylardan, kişilerden uzak dursaydım. hayata koca bir "ha s...tir" çekip tekmeyi basıp sadece YAŞASAYDIM.
kampüsün o dümdüz yeşilinde yanıma koca bir termos çay alıp uzanıp soru çözseydim... herkes kpss çalışırken ben saatlerce ağlamasaydım. ikinci adresim psikiyatri koridoru değil de fakülte kantini olsaydı mesela... demetle çaya eti burçak bansaydık, fukaralığımıza gülseydik yine...son 25 kuruşumu kantindeki müzik kutusuna yedirseydim, sırf o türküyü bir daha dinleyeyim diye...
şimdi bohçamı alıp boluya gitsem neye yarar?
kimi bulurum?
beni bulur muyum mesela? hocaların hangisinin odasından ney sesi gelir? hangi hoca yerindedir? demet kantinde masa kapmış bekler mi beni? paramız çıkışır mı burçak almaya? tanıdık bir nefes kim kalmıştır?
KİMSE
ben bile ben değilim ki...
gidin, okulunuza bakın... nefret ettiğiniz sıralara, duvarlara... manzaraya... en kızdığınız hocaya... hepsi ama hepsi bitmek üzere...
sizin keşkeleriniz olmasın inşallah
afferim sana darısı başımabu arada canlarım vatandaşlık bitti dün
tubiş sedef buralardamısınız
kızlar sabah 7-8 gibi uyanıyorum güzel güzel çalışiıyorum soru çözüyorum tekrar yapıyorum falan ama akşam olunca hiç istek kalmıyo içimde zorla masanın başına geçiyorum . zorla tek tek soru çözmeye çalışıyorum...
ve güneşin batışıyla melankoliye bağlıyorum resmen
allah hepimizin sonunu hayır etsin, sağ sağlim çıkalım şu süreçten artık
van
kosova (emn degılım)
4Türkiye
5yalnız 1
6yalnız 1
tahtadan yapılmıs harfler
33.b
rauf denktas sanırım
tek dereceli dicem ama soruyu anlayamadım:44:
minber dicem emin degılım
ıslahat fermanı
şu cevaplarımın çoğundan emin değilim canım cok değişik sorular
80 coğrafya 30 mat çözdüm
finaller aklımda yaaabi türlü konsantre olamadım. hayırlısıyla bi mezun olsam
deneme çözüyodum tubişim bol kazıklı bi denemeydi çok sinir etti benitek sevindiğim nokta var 14 mat yapmamdı 30 sorudan 3 üde geo idi yani 27 de 14
şimdi soruları yüklüyorum hepsini dogru bilene şeker verecem
Eki Görüntüle 714637 Eki Görüntüle 714639 Eki Görüntüle 714637 Eki Görüntüle 714645 Eki Görüntüle 714646 Eki Görüntüle 714639 Eki Görüntüle 714650 Eki Görüntüle 714651 Eki Görüntüle 714653 Eki Görüntüle 714654 Eki Görüntüle 714655 Eki Görüntüle 714656 Eki Görüntüle 714657 Eki Görüntüle 714658 Eki Görüntüle 714659 Eki Görüntüle 714660 Eki Görüntüle 714662
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?