Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ögrencılerın hazırbulunuşlkları bırbırınden farklı olmasından dolayı basamaklı...A,B,C şeklinde basamaklar var.
kızlar niye yoksunuz herkesler nerde
sümüklü burdayım ben
tayinimiz açıklanmadı malesef pazartesiye kaldı :18:
bende burdayım nilim, ama yoksunuz diye yazasım bile gelmiyordu
selam kızlar
bugün sabah kardeşim askere gitti onun üzüntüsü içindeyim
deneme çözdüm ama cok da odaklanamadım. bana sorunlar gelince toptan geliyor sanırım
bu durumları arka plana atmaya çalışıyorum ama işte elimden geldiği kadar. buna da şükür tabi. vardır bir hikmeti
size soru sorayım. yargı denemesinden.
nazlı:ne kadar çok boncuk var. bana kolye yapar mısın?
teyzesi:istersen şimdi yapayım. hangi renk istersin mavi mi beyaz mı?
nazlı: en cok hangisinden var?
teyze:sen söyle bakalım(17si mavi 3ü beyaz olan ahşap boncukları gösterir)mavilerle mi daha uzun kolye yapılır yksa ahşap boncuklarla mı?
nazlı: mavilerle.
teyze: neden
nazlı:çnkü onlar daha çok.
piagete göre nazlı mavilerle mi daha uzun kolye yapılır yksa ahşap boncuklarla mı? sorusunu neden yanlış cevaplaması hangisinin gelişmedigini gösterir?
a.odaklanma
b.benmerkezcilik
c.parca bütün ilişkisini kavrama
d.yapaycılık
e.özelden özele akıl yürütme
sorudan hiç bişi anlamadım ama a odaklanma diyeyim
ögretmen ögrencilere hayvan,çiçek giysi gibi kavramları ögretmek ister. bu amacla karısık liste verir. listede:at,gül,şeftali,ayakkabı,armut,etek,papatya,kuş kavramlar var.ögrencilerin bunları sınıflamasını ister
ögrenciler at ve kuşu hayvan kategorisine; papatya ve gülü çiçek kategorisine; ayakkabı ve etegi giysi kategorisine koymustur.
yaptıkları bu sınıflamalar hangisine örnektir?
a.anlamsal çagrısım
b.çagrısımsal basamaklar dizini
c.kavram haritası
d.kavramsal basamaklar dizini
e.kavramsal kategorilr
e diyorum
2.kademe düzeyi ögrencilerin zorbalık egilimlerinin arttıgını okuyan ögretmen calıstıgı okulda da zorbalıgın artmasından endişe duyar. bu durumu okul rehber ögrt ile görüşür. ve ikisi de ögretim programında zorbalık egitimi için düzenlemeler yaparlar
neye örnektir?
a.uyum saglayıcı
b.önleyici
c.ayarlayıcı
d.iyileştirici
eyöneltici
b önleyici
kardeşine allah kavuştursun canım sag salim gidip gelir inşallah
NİLİM stres yok kuzum misafir işlerini halletmene sevindim bi taşla iki kuş vurmuşsunGünaydın kızlar.yine geldik bi cumaya daha günler nası geçiyo gidiyo hızına yetişemez oldum gecen cuma kampa girmiştim ama yalan oldu sanırım çok yogun bi hafta yaşadım
misafir istemiyodum ama arkadaşım geldi şehir dışından mecburen kabul ettim aynı gün yani çarşambanın akşamınada sırada bekleyenleri çagırıp kurtulayım dedim ve hiç çalışamadım
akşama kadar çalışıp size bu hafta yaptıklarımı yazmak istiyorum bana mı yeterli gelmiyo yoksa az mı çalışıyorum yorumlarmısınız kızlar öptm hepinizi gr
sizin için en hayırlı yere atanırsınız inşallah kuzumsümüklü burdayım ben
tayinimiz açıklanmadı malesef pazartesiye kaldı :18:
merhaba
giremiyorum. ders de çalışamıyorum. turan yine hasta
dün bir de boncuk yuttu( daha bu sabah çıkardı tuvalette
eşimle aram limoniydi. kendileri kriz anında hemen savunmaya geçip karşı tarafa çamur atmaya bayılır. ne pisliğim kaldı ne onları aç bırakışım... sınav için oğlumu ihmal ediyormuşum.
sorumsuz şey eline iki gofret alıp gelmekle baba olacak sanıyor. verme zararlı diyorum oğlu onu sevsin diyeymiş. aptal mı bu çocuk? büyük adam gibi herkesi biliyor. ilgileneceksin vakit geçirecejsin ki sevsin.
anlayacağınız bir süredir felç gibiyim ama en kısa zaanda bomba gibi dönerim inşallah
kızlar bu sabah okula gittim, hoca gelmemiş, özellikle son 2 hafta kesin ders yapıcam, gelmeyeni devamsızlıktan bırakıcam diyodu
geçen hafta gelmedi
bu hafta gene gelmedi
bari söyle ya söyleeee, gelmicem de, siz de gelmeyin de
zevk mi alıyo acaba o yatağında uyurken, biz başımızda kpss derdi varken sabahın köründe kalkıp okula gidiyoruz.
neyse eve geldim, ne zamandır aklımdaydı, bazamın içi fazlalıklarla dolmuştu, bi güzel orasını temizledim. 5 poşet kağıt kitap ıvır zıvır attım. bazı kitapları bıraktım, seneye hocalar değişmezse okuldakilere veririm. bi de kpss kitaplarım ve romanlarım kaldı o kadar. ohh rahatladım valla temizlik yapınca
dün de ben kalk hazırlan burdan etüte git. onun yerine evde kalsam daha çok çalışırmışım. coğrafya ve vatandaşlık etütü vardı. sırf vatandaşlığa çalışıyorum da iyi olur diye onun için gittim. vatandaşlık hocası gelmemiş, bi de boşuna onu bekledik 8.30 a kadar. programda etüt olduğu yazıyo, hanfendi bilmiyomuş o saatten sonra da gelemezmişmiş.. ne biçim dershane yahu
bugün de etüt var ama hiç gidesim yok. git gel yol hoca bekle.. daha çok vakit kaybı :26:
selam kızlar
bugün sabah kardeşim askere gitti onun üzüntüsü içindeyim
deneme çözdüm ama cok da odaklanamadım. bana sorunlar gelince toptan geliyor sanırım
bu durumları arka plana atmaya çalışıyorum ama işte elimden geldiği kadar. buna da şükür tabi. vardır bir hikmeti
size soru sorayım. yargı denemesinden.
nazlı:ne kadar çok boncuk var. bana kolye yapar mısın?
teyzesi:istersen şimdi yapayım. hangi renk istersin mavi mi beyaz mı?
nazlı: en cok hangisinden var?
teyze:sen söyle bakalım(17si mavi 3ü beyaz olan ahşap boncukları gösterir)mavilerle mi daha uzun kolye yapılır yksa ahşap boncuklarla mı?
nazlı: mavilerle.
teyze: neden
nazlı:çnkü onlar daha çok.
piagete göre nazlı mavilerle mi daha uzun kolye yapılır yksa ahşap boncuklarla mı? sorusunu yanlış cevaplaması hangisinin gelişmedigini gösterir?
a.odaklanma
b.benmerkezcilik
c.parca bütün ilişkisini kavrama
d.yapaycılık
e.özelden özele akıl yürütme
ögretmen ögrencilere hayvan,çiçek giysi gibi kavramları ögretmek ister. bu amacla karısık liste verir. listede:at,gül,şeftali,ayakkabı,armut,etek,papatya,kuş kavramlar var.ögrencilerin bunları sınıflamasını ister
ögrenciler at ve kuşu hayvan kategorisine; papatya ve gülü çiçek kategorisine; ayakkabı ve etegi giysi kategorisine koymustur.
yaptıkları bu sınıflamalar hangisine örnektir?
a.anlamsal çagrısım
b.çagrısımsal basamaklar dizini
c.kavram haritası
d.kavramsal basamaklar dizini
e.kavramsal kategorilr
2.kademe düzeyi ögrencilerin zorbalık egilimlerinin arttıgını okuyan ögretmen calıstıgı okulda da zorbalıgın artmasından endişe duyar. bu durumu okul rehber ögrt ile görüşür. ve ikisi de ögretim programında zorbalık egitimi için düzenlemeler yaparlar
neye örnektir?
a.uyum saglayıcı
b.önleyici
c.ayarlayıcı
d.iyileştirici
eyöneltici