• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefim hepsini yaptım ama 10uncu soruyu hiç bilmiyorum daha önce hiç denk gelmedi bu kavramlar :44::44::44:

alandan 3 konu bitirdim kızlar ama sorularını çözemedim birazdan başlıcam inşallah

kandiliniz mübarek olsun canlarım Allah dualarımızı kabul etsin

canım ögrencılerın hazırbulunuşlkları bırbırınden farklı olmasından dolayı basamaklı...A,B,C şeklinde basamaklar var.

hmm anladım canım:31:

benim eğitim denemsi yalan oldu kızlar o kadar yorulmuşum ki çözmeye mecalim yoktu ben de x yayıncılıgın tarih defterini tekrar ediyorum:6:
sedefim bu defter özetten daha fazla bilgi içeriyor kesinlikle
şahsen benim normal kitaplarda görmediğim bilgiler var
çok şaşırdım defter notu olmasına ragmen yani:53:

alandan 200 soru, coğrafya ve tarihten 2şer deneme, vatandaşlık yasamadan 45, öğrenmeden 50 soru çözdüm matematikten işlem modüler aritmetik çalışıp 40 soru çözdüm kızlar güncel bilgileri okuyup yatacağım
iyi geceler tatlı rüyalar herkese :16:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.yine geldik bi cumaya daha :5: günler nası geçiyo gidiyo hızına yetişemez oldum gecen cuma kampa girmiştim ama yalan oldu sanırım :31:çok yogun bi hafta yaşadım
misafir istemiyodum ama arkadaşım geldi şehir dışından mecburen kabul ettim aynı gün yani çarşambanın akşamınada sırada bekleyenleri çagırıp kurtulayım dedim ve hiç çalışamadım
akşama kadar çalışıp size bu hafta yaptıklarımı yazmak istiyorum bana mı yeterli gelmiyo yoksa az mı çalışıyorum:50: yorumlarmısınız kızlar :54: öptm hepinizi gr :34:

yirim seni kız :1: niye böyle olduki tatlım bi an önce açıklarlar inşallah vaktin varsa az faceye gelirmisin

merhaba

giremiyorum. ders de çalışamıyorum. turan yine hasta

dün bir de boncuk yuttu:(( daha bu sabah çıkardı tuvalette:P

eşimle aram limoniydi. kendileri kriz anında hemen savunmaya geçip karşı tarafa çamur atmaya bayılır. ne pisliğim kaldı ne onları aç bırakışım... sınav için oğlumu ihmal ediyormuşum.

sorumsuz şey eline iki gofret alıp gelmekle baba olacak sanıyor. verme zararlı diyorum oğlu onu sevsin diyeymiş. aptal mı bu çocuk? büyük adam gibi herkesi biliyor. ilgileneceksin vakit geçirecejsin ki sevsin.

anlayacağınız bir süredir felç gibiyim ama en kısa zaanda bomba gibi dönerim inşallah

selam kızlar:3:
bugün sabah kardeşim askere gitti onun üzüntüsü içindeyim:31:
deneme çözdüm ama cok da odaklanamadım. bana sorunlar gelince toptan geliyor sanırım:5:
bu durumları arka plana atmaya çalışıyorum ama işte elimden geldiği kadar. buna da şükür tabi. vardır bir hikmeti:31:

size soru sorayım. yargı denemesinden.

nazlı:ne kadar çok boncuk var. bana kolye yapar mısın?
teyzesi:istersen şimdi yapayım. hangi renk istersin mavi mi beyaz mı?
nazlı: en cok hangisinden var?
teyze:sen söyle bakalım(17si mavi 3ü beyaz olan ahşap boncukları gösterir)mavilerle mi daha uzun kolye yapılır yksa ahşap boncuklarla mı?
nazlı: mavilerle.
teyze: neden
nazlı:çnkü onlar daha çok.
piagete göre nazlı mavilerle mi daha uzun kolye yapılır yksa ahşap boncuklarla mı? sorusunu yanlış cevaplaması hangisinin gelişmedigini gösterir?
a.odaklanma
b.benmerkezcilik
c.parca bütün ilişkisini kavrama
d.yapaycılık
e.özelden özele akıl yürütme

ögretmen ögrencilere hayvan,çiçek giysi gibi kavramları ögretmek ister. bu amacla karısık liste verir. listede:at,gül,şeftali,ayakkabı,armut,etek,papatya,kuş kavramlar var.ögrencilerin bunları sınıflamasını ister
ögrenciler at ve kuşu hayvan kategorisine; papatya ve gülü çiçek kategorisine; ayakkabı ve etegi giysi kategorisine koymustur.
yaptıkları bu sınıflamalar hangisine örnektir?
a.anlamsal çagrısım
b.çagrısımsal basamaklar dizini
c.kavram haritası
d.kavramsal basamaklar dizini
e.kavramsal kategorilr

2.kademe düzeyi ögrencilerin zorbalık egilimlerinin arttıgını okuyan ögretmen calıstıgı okulda da zorbalıgın artmasından endişe duyar. bu durumu okul rehber ögrt ile görüşür. ve ikisi de ögretim programında zorbalık egitimi için düzenlemeler yaparlar
neye örnektir?
a.uyum saglayıcı
b.önleyici
c.ayarlayıcı
d.iyileştirici
eyöneltici

Son düzenleme:
deneme çözdüm ama cok da odaklanamadım. bana sorunlar gelince toptan geliyor sanırım:5:
bu durumları arka plana atmaya çalışıyorum ama işte elimden geldiği kadar. buna da şükür tabi. vardır bir hikmeti:31:

teyze:sen söyle bakalım(17si mavi 3ü beyaz olan ahşap boncukları gösterir)mavilerle mi daha uzun kolye yapılır yksa ahşap boncuklarla mı?
piagete göre nazlı mavilerle mi daha uzun kolye yapılır yksa ahşap boncuklarla mı? sorusunu neden yanlış cevaplaması hangisinin gelişmedigini gösterir?
a.odaklanma
b.benmerkezcilik
d.yapaycılık
sorudan hiç bişi anlamadım ama a odaklanma diyeyim

ögretmen ögrencilere hayvan,çiçek giysi gibi kavramları ögretmek ister. bu amacla karısık liste verir. listede:at,gül,şeftali,ayakkabı,armut,etek,papatya,kuş kavramlar var.ögrencilerin bunları sınıflamasını ister
ögrenciler at ve kuşu hayvan kategorisine; papatya ve gülü çiçek kategorisine; ayakkabı ve etegi giysi kategorisine koymustur.
a.anlamsal çagrısım
c.kavram haritası
e.kavramsal kategorilr
e diyorum

2.kademe düzeyi ögrencilerin zorbalık egilimlerinin arttıgını okuyan ögretmen calıstıgı okulda da zorbalıgın artmasından endişe duyar. bu durumu okul rehber ögrt ile görüşür. ve ikisi de ögretim programında zorbalık egitimi için düzenlemeler yaparlar
neye örnektir?
a.uyum saglayıcı
b.önleyici
c.ayarlayıcı
d.iyileştirici
eyöneltici

b önleyici

kardeşine allah kavuştursun canım sag salim gidip gelir inşallah

b önleyici

kardeşine allah kavuştursun canım sag salim gidip gelir inşallah

ilkini ben de anlamadım canım hatta bu tür sorular denemede çok oldugu için yargıya olumsuz tutum da geliştirdim diyebilirim:31: cevap parca bütün
digeri kavramsal kategori
sonuncu ayarlayıcı

çok sagol canım hayırlısıyla gelir inşallah:5:

kızlar bu sabah okula gittim, hoca gelmemiş, özellikle son 2 hafta kesin ders yapıcam, gelmeyeni devamsızlıktan bırakıcam diyodu
geçen hafta gelmedi
bu hafta gene gelmedi
bari söyle ya söyleeee, gelmicem de, siz de gelmeyin de
zevk mi alıyo acaba o yatağında uyurken, biz başımızda kpss derdi varken sabahın köründe kalkıp okula gidiyoruz.
:47::47:
neyse eve geldim, ne zamandır aklımdaydı, bazamın içi fazlalıklarla dolmuştu, bi güzel orasını temizledim. 5 poşet kağıt kitap ıvır zıvır attım. bazı kitapları bıraktım, seneye hocalar değişmezse okuldakilere veririm. bi de kpss kitaplarım ve romanlarım kaldı o kadar. ohh rahatladım valla temizlik yapınca :21:
dün de ben kalk hazırlan burdan etüte git. onun yerine evde kalsam daha çok çalışırmışım. coğrafya ve vatandaşlık etütü vardı. sırf vatandaşlığa çalışıyorum da iyi olur diye onun için gittim. vatandaşlık hocası gelmemiş, bi de boşuna onu bekledik 8.30 a kadar. programda etüt olduğu yazıyo, hanfendi bilmiyomuş o saatten sonra da gelemezmişmiş.. ne biçim dershane yahu :47::47:
bugün de etüt var ama hiç gidesim yok. git gel yol hoca bekle.. daha çok vakit kaybı :26:

Günaydın kızlar.yine geldik bi cumaya daha :5: günler nası geçiyo gidiyo hızına yetişemez oldum gecen cuma kampa girmiştim ama yalan oldu sanırım :31:çok yogun bi hafta yaşadım
misafir istemiyodum ama arkadaşım geldi şehir dışından mecburen kabul ettim aynı gün yani çarşambanın akşamınada sırada bekleyenleri çagırıp kurtulayım dedim ve hiç çalışamadım
akşama kadar çalışıp size bu hafta yaptıklarımı yazmak istiyorum bana mı yeterli gelmiyo yoksa az mı çalışıyorum:50: yorumlarmısınız kızlar :54: öptm hepinizi gr :34:
NİLİM stres yok kuzum:20: misafir işlerini halletmene sevindim bi taşla iki kuş vurmuşsun:16::16:

sümüklü burdayım ben

tayinimiz açıklanmadı malesef pazartesiye kaldı :18:
sizin için en hayırlı yere atanırsınız inşallah kuzum:16:

merhaba

giremiyorum. ders de çalışamıyorum. turan yine hasta

dün bir de boncuk yuttu:(( daha bu sabah çıkardı tuvalette:P

eşimle aram limoniydi. kendileri kriz anında hemen savunmaya geçip karşı tarafa çamur atmaya bayılır. ne pisliğim kaldı ne onları aç bırakışım... sınav için oğlumu ihmal ediyormuşum.

sorumsuz şey eline iki gofret alıp gelmekle baba olacak sanıyor. verme zararlı diyorum oğlu onu sevsin diyeymiş. aptal mı bu çocuk? büyük adam gibi herkesi biliyor. ilgileneceksin vakit geçirecejsin ki sevsin.

anlayacağınız bir süredir felç gibiyim ama en kısa zaanda bomba gibi dönerim inşallah

canım benim senin bomba gibi döneceğiinden hiç şüphem yok:16:geçmiş olsun kuzum ya çocuk işte her zaman gözetleyemiyosun:18:
ayrıca sen mi pissin? gördük evinin resimlerini mis gibi maşallah:nazar::nazar:

kızlar bu sabah okula gittim, hoca gelmemiş, özellikle son 2 hafta kesin ders yapıcam, gelmeyeni devamsızlıktan bırakıcam diyodu
geçen hafta gelmedi
bu hafta gene gelmedi
bari söyle ya söyleeee, gelmicem de, siz de gelmeyin de
zevk mi alıyo acaba o yatağında uyurken, biz başımızda kpss derdi varken sabahın köründe kalkıp okula gidiyoruz.
:47::47:
neyse eve geldim, ne zamandır aklımdaydı, bazamın içi fazlalıklarla dolmuştu, bi güzel orasını temizledim. 5 poşet kağıt kitap ıvır zıvır attım. bazı kitapları bıraktım, seneye hocalar değişmezse okuldakilere veririm. bi de kpss kitaplarım ve romanlarım kaldı o kadar. ohh rahatladım valla temizlik yapınca :21:
dün de ben kalk hazırlan burdan etüte git. onun yerine evde kalsam daha çok çalışırmışım. coğrafya ve vatandaşlık etütü vardı. sırf vatandaşlığa çalışıyorum da iyi olur diye onun için gittim. vatandaşlık hocası gelmemiş, bi de boşuna onu bekledik 8.30 a kadar. programda etüt olduğu yazıyo, hanfendi bilmiyomuş o saatten sonra da gelemezmişmiş.. ne biçim dershane yahu :47::47:
bugün de etüt var ama hiç gidesim yok. git gel yol hoca bekle.. daha çok vakit kaybı :26:

oooyyy kıyamam sana ya:16: ne çektin be bu hocalardan sedefim :16: ben bu sene dershaneye vakit kaybı olur diye gitmedim kuzum ya başkalarını bilmem ama ben kendim daha iyi çalışıyorum..bizimkiler çok ısrar etti..dershaneye gideceğim vakti evde çalışsam bana yeter dedim.bakalım görücez temmuzda iyi mi ettim kötü mü? :1:

ayrıca RENGİNAM Allah kavuştursun canım :72:

piagete göre nazlı mavilerle mi daha uzun kolye yapılır yksa ahşap boncuklarla mı? sorusunu yanlış cevaplaması hangisinin gelişmedigini gösterir?
a.odaklanma
b.benmerkezcilik
d.yapaycılık

a.anlamsal çagrısım
c.kavram haritası
e.kavramsal kategorilr

neye örnektir?
a.uyum saglayıcı
b.önleyici
c.ayarlayıcı
d.iyileştirici
eyöneltici

Allah kavuştursun canım..sağlıkla sıhhatle vaktinde donsün inşallah..

canım 1c
2e
3b diyorum canım ama program hazırladıkları için ayarlayıcıda olabilir gibi geldi şimdi ?

Son düzenleme:
tugbam benim çok teşekkür ederim :29:
clemim cok teşekkürler.:29: 3ü yanlış yaptın kuzum ayarlayıcılkmıs :31:

Son düzenleme:
canlarım

canımızı hiç bir şey sıkamasın inşallah...

hele son sınıftakiler,

klişe olacak ama ne olur kalan zamanın tadını çıkarın. sonra milyar verseniz gelmiyor o günler.

ben son sınıfta depresyon geçiriyordum. çok ağır ilaçlarım vardı. kesinlikle yalnız kalamıyordum. yurtta oda arkadaşlarıma yalvarır ağlardım beni de götürün gittiğiniz yere diye... çok çok zordu. maalesef sadece haftada 2 dersim vardı o da çoğu kez boş olurdu. dersaneye de gidememiştim. tüm hafta yurt odasında boş kalmak depresyonumu katmerleştirdi...

şimdi diyorum ki
keşke sağlıklı olsaydım.
son aylarımı eğlenceli ve bekar geçirseydim. üzerimde baskı olmadan... gönlümce gezseydim. sinemaya gitseydim, konsere ya da... tiyatroyu, sahneyi, grubun solistliğini hiç bir şeyi bırakmasaydım son güne kadar.bol bol türkü söyleseydim ...beni hasta eden tüm yasaklardan, olaylardan, kişilerden uzak dursaydım. hayata koca bir "ha s...tir" çekip tekmeyi basıp sadece YAŞASAYDIM.

kampüsün o dümdüz yeşilinde yanıma koca bir termos çay alıp uzanıp soru çözseydim... herkes kpss çalışırken ben saatlerce ağlamasaydım. ikinci adresim psikiyatri koridoru değil de fakülte kantini olsaydı mesela... demetle çaya eti burçak bansaydık, fukaralığımıza gülseydik yine...son 25 kuruşumu kantindeki müzik kutusuna yedirseydim, sırf o türküyü bir daha dinleyeyim diye...

şimdi bohçamı alıp boluya gitsem neye yarar?

kimi bulurum?

beni bulur muyum mesela? hocaların hangisinin odasından ney sesi gelir? hangi hoca yerindedir? demet kantinde masa kapmış bekler mi beni? paramız çıkışır mı burçak almaya? tanıdık bir nefes kim kalmıştır?

KİMSE

ben bile ben değilim ki...

gidin, okulunuza bakın... nefret ettiğiniz sıralara, duvarlara... manzaraya... en kızdığınız hocaya... hepsi ama hepsi bitmek üzere...

sizin keşkeleriniz olmasın inşallah

Back