• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

1 altı şapka
2 eğitsel
3 c
4 b
5 d
6 b
7 b
8 johari nedir hiç bilmiyorum ama sallaıyorum E :27:
9 d:44:
10 d
11 e
12 c
13 emin olmayarak c diyorum buna da:44:
Kuzum hç canını sıkma nette herkes bu tg den yakınıyordu döktü yıktı bizi diye:34:
Bu sınavı taratabilirsen çok makbule geçicek sedefcim yaa:26:

slm kızlarrrr:3::3::3: sabah denemelerimi çözdüm
yediiklim denemesiydi gnk-gny 96,50 eğitim 73,75 net çıktı
sonrasında dışarı çıktım sevdicekle kahve içtik alana başlayamadım :17::17:
hemen çalışmaya başlıyorum:6::6::6:

renginam dediğin gibi yapıyorum düşünürsem daha kötü oluyorum :29::29:

canım tdk dan baktım ızdırap olarak geçiyor

canım kocaman bi maaşallahh sana ,Allah arttırsın:34::nazar:

1 altı şapka
2 eğitsel
3 c
4 b
5 d
6 b
7 b
8 johari nedir hiç bilmiyorum ama sallaıyorum E :27:
9 d:44:
10 d
11 e
12 c
13 emin olmayarak c diyorum buna da:44:
Kuzum hç canını sıkma nette herkes bu tg den yakınıyordu döktü yıktı bizi diye:34:
Bu sınavı taratabilirsen çok makbule geçicek sedefcim yaa:26:

kuzum taratmıştım daha önce,ama yazılar tam net çıkmadı, buraya da 1 sayfa koymuştum ama sanırım okuyamadı arkadaşlar o yüzden kaldı :26:
1,3,4,6,7,12 doğru kuzum
hiç sorma fena döküldüm, 23 yanlış :18:

$DSCF0995.jpg $DSCF0997.jpg $DSCF0998.jpg

kuzum ilki basamaklı öğretimmiş
2 ve 3 doğru. ben örnek var diye buluş yoluyla demiştim. bi de sunuş yolunda öğrenci pasif değil mi :26:

kuzu 1i anlamadım nıye basamaklı acaba:53:
sunusta ögrencı tamamen pasif değildir. zihinsel olarak aktiftir. ve sunus yolunda ögretmen ögrencılere sorular yöneltir sürekli. bu açıdan da aktifler.
tek olumsuz yanı ögrencilerin dıger yöntemler kadar aktif olmamaları.

3.soruda da sunus yolunda sorular, örnekler ögrenciyi güdülemek için hep olmalıdır tatlım ve genellemeleri kavramları ögretiyor diyorsa sunustur.

Son düzenleme:
sunusta ögrencı tamamen pasif değildir. zihinsel olarak aktiftir. ve sunus yolunda ögretmen ögrencılere sorular yöneltir sürekli. bu açıdan da aktifler.

3.soruda da sunus yolunda sorular, örnekler ögrenciyi güdülemek için hep olmalıdır tatlım ve genellemeleri kavramları ögretiyor diyorsa sunustur.

sağol kuzum çok iyi anladım. sunuş deyip iyice geleneksele almamak lazım :31:

günaydın kızlar.salı akşamından beri kayıbım kendimi yeni buldum dün öglen misafir vardı pasta börek çok artınca gelmek isteyen arkadaşlar vardı onları çagırdım akşama böylece 1 günüm gitti ama ayrı ayrı hazırlık yapmadım .bugün son gaz çalışmaya devam cografya çalışacam öglene kadar ögleden sonra matematik dersim var .herkese kolay gelsin kandilinizi kutluyorum buradan dualarınızda unutulmamak dileği ile ....

günaydın güzeller sabah baş ağrısıyla uyandım hala da geçmedi kızlar kahve içip derse başlayacağım

kuzum bravo, 5,10,11 yanlış, diğerleri doğru. sorular ihtiyaç tg9 dan

kızlar vatandaşlıktan idare hukukuna kadar tekrar ettim, 3 gün çalışmadım hepsini unutmuşum. kg yi izlicem :31:

o zaman 5 c 11 c diyorum tatlım 10u bilemedim :26::26:

meraba kızlar geçmişolsun nurtubam
cografyadan 3 konu bitirdim soruları duruyor 250 kadar .kaldı 3 konu ama hem uzun hem sıkıcı onlar neyse yarın inş. bitiririm :31:
yemek yapmalıyım akşama bol mat var :ssz:
ne zaman bitcek bizim çilemizzzzzz :43:

kızlar evi ilaçladık 1 saat balkondayım :37:
nurtubacım odama geri döndüğümde cevabı söylerim kuzum :31:

günaydın kızlar.salı akşamından beri kayıbım kendimi yeni buldum dün öglen misafir vardı pasta börek çok artınca gelmek isteyen arkadaşlar vardı onları çagırdım akşama böylece 1 günüm gitti ama ayrı ayrı hazırlık yapmadım .bugün son gaz çalışmaya devam cografya çalışacam öglene kadar ögleden sonra matematik dersim var .herkese kolay gelsin kandilinizi kutluyorum buradan dualarınızda unutulmamak dileği ile ....
sağol kuzum..bende senin ve buradaki bütün arkadaşların kandilini kutluyorum:16::16::16::16::16:
kızlar evi ilaçladık 1 saat balkondayım :37:
nurtubacım odama geri döndüğümde cevabı söylerim kuzum :31:

ne çektin be bu böceklerden SEDEFİM:9::9:

bu arada kızlar bugün vatandaşlık bitecek ve türkçeye bi gözatıcam öpüldünüz :16:

Son düzenleme:
selam kızlarım:3:
bugün annemle ev işi yaptık ama ben durmadım tabi:23:
bir yandan ev işi yaparken diğer elimde vatandaşlık cep kitabını başta sona okudum tekrar ettim:1:
halimi görseniz çok komikti:27:
tabi yorgunluk da cabası o ayrı mevzu..:ssz:
şimdi son işleri de bitirip kendimi duşa atacağım ardından eğitim denemesiyle devam inşallah:10:

kolay gelsin güzel arkadaşlarım:6:

unutmadan kızlar REGAİP KANDİLİmiz mübarek olsun
bugün de dualarda buluşalım inşallah:16:

canım ögrencılerın hazırbulunuşlkları bırbırınden farklı olmasından dolayı basamaklı...A,B,C şeklinde basamaklar var.

Kızlarrrr kandiliniz mübarek olsun,bu gece dualrımızda birbirimizi unutmayalım.
Bugün fem denemesi olduk gk gy 78 net
Eğitim 68.75 net:17:

kızlarrr bugün hiç çalışamadım. balkon hapsimiz bitince dayımın kızı geldi, yeni gitti, ben de şimdi dershaneye gidicem etütüm var.
etütten sonra sevdicek almaya gelicek. bugünlük böyle oldu :ssz:

renginam çok komiksin :9: kıyamam yaa
ahh tuğbam, aslında sadece o gece gördüklerim vardı. bi daha her şeyi yapmamıza rağmen çıkmadı, ama yine de içim rahat etmedi, ilaçlama da yaptık. artık kurtuldum sanırım :52:
nurum tubam cevapları vereyim
1-c
2-d
3-c
4-b
5-c
6-b
7-b
8-a
9-c
10-e
11-c