2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canım seni anneme benzettim bir an...çünkü annemde bi erkeğin yapacağı bütün işleri yapar evde:26: annem bu konularda babama çok taviz vermiş ama sen öyle olma biraz sorumluluk sahibi olmayı öğrensin eşin.. sınava az bi zaman kalmışken sana yardımcı olmasını beklerdim ama sen üzülme canım benim Allah görüyo mutlaka bu sıkıntılarını mükafatlandıracaktır

sağol kuzum sanada kolay gelsin

canım ben ne kadar erken kalksamda gece bi türlü uyuyamıyorum:26: o yüzden sabah erken kalkıp çalışıcağıma gece geç saatlere kadar çalışıyorum sabahda geç kalkıyorum haliyle..sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle planını yap kuzum uyku çok önemli uykunu iyi al derim yoksa gerçekten çalıştıklarını anlayamıyosun..kocaman öpüyorum

Son düzenleme:
tubişim zümrem clemantinecimle süper bi plan yaptık sanada vereyim ihtiyacın varsa kuzum
benim alan 1 haftalık kampla bitcek inşallah çokkk mutluyum

cloşum sendende Allah razı olsun SENİ VE HEPİNİZİ ÇOOOKK SEVİYORUM GR
bugün çok oyalandım şimdi coğrafya vakti

canımsın nilim sağol kuzum

benim eksikler çok be canım o yüzden ben bu ay bütün konuları bitirmeyi düşünüyorum 1 haftada olmaz ki :18::18:

yinede çok teşekkür ederim kuzuuumm bende seni ve sizi çok seviyorum moral kaynağım oldunuz

bu arada nilim kitaplarım bugün geldi murat yayıncılığın alan kitabını çok beğendim incecikk

Son düzenleme:

planımı yapayım dediğin gibi canım yoksa böyle gitmeyecek bu iş vallahi
benim de birkaç sorum var
1926 ingilizlerle yapılan Ank antlaşmasında
1.musul kerkük ve süleymaniyenin ıraka bırakılması
2.hakkarinin Trye ait olması
3.musul petrollerinin ıraka kalan gelirinin 25 yıllık süreyle %10unun Tr.ye verilmesi
hangileri vardır?

a.1 b.1ve2 c.1ve3 d.2ve3 e.1.2.3

bafra ovasındaki toprak türüne uyum sağlamış bir tarım ürününü asagıdakı hangi ovada yetiştrmk mümkün?
a.ceylanpınar b.menemen c.altınbaşak d.turgutlu e.karacaby

Trnin nüfus öz. ilgili hangisi yanlış?
a.nüfus artış hızı artmaktadır.
b.nüfusun dağılımında sanayi ulasım etkilidir
c.nufus kıyılarda fazladır.
d.kurallık iç bölgelerdeki nüfusu sınırlandırır
e.okul çagındaki nüfus yaşlı nüfustan fazladır.

buhar gücü
günes enerjisi
hidroelektrik
doğalgaz
hangilerinin kullanıldıgı santrallerde elektrik üretimi iklime baglı değildir?
a.1,2
b.1,4
c.2,3
d.2,4
e.3,4

1=e
2=b
3=a
4=b

kızlar hani bir program yapmıştm ya,
olmadı(

ben şunu anladım, ben inatla çalışabiliyorum. mesela "bugün bu kitap bitecek" gibi.
elimde bir eğitim soru ban. vardı. dün başladım. bugün bitecek inşallah. yarın beyaz kalem altı üstü tarih bitecek inşallah, her gün bir soru bankası...

kızlar sabah siyeset bitmişti alanımdan şimdide coğrafyadan paralel meridyen harita ve hesaplamalar bitti 126 soru var ama migrenim soldan soldan geliyodu ara verdim akşama çözerim inş.
beyazannem sen varken girdim ama konuyu bitirmeye ugraşıyodum cvp yazamadım .
sendeki azim kimsede yok maaşallah kim tutar seni

ilk soru e hepsi
ikiye karacaby
nüfusla ilgili olan a
son soruya 1,4 dıyorum cnmm

kızlar cevaları vereyim
1.e
2.b
3.a
4.b

1)e yani 123 diyorum
2)emin deilim ama e diyim
3)d
4)b

slm canlarımmm
bugün pek havamda değildim fazla ders çalışamadım matematikten soru çözdüm biraz sonrada vatandaşlıktan idare hukukuna baktım
başımıza gelen tüm olumsuzluklara rağmen bu sınavın hakkından geleceğiz kızlar buna inanıyorum
azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz
gün gelecek beni üzen bana köstek olan herkese sedefimin dediği gibi kapakları bir güzel süsleyip hediye olarak göndereceğim

2 ve 3 ün cvbına şaşırdım neden bu şıklar açıklayabilirmi bilen varsa
2 de bafra kıyı ovası hangisi kıyı diye baktım ama hepsi iç ovaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…