Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem tüm yük omuzlarmda,o ne baba ne eş.,madem bu ev ona otel, yok sayıyorum artk. Ben o arka odadan çok korkarm.gece zifir karanlk olur.yatak odamz yani. Ama dün oğlumu da alıp orada çalştm,gece orada uyuduk. Eminim yine korkup geleceğimi sandı.sırf korkutmak için yatmadan aranın ışığını da kapattı.ama gtmedm. Okudum üfledm yattm.zaten gündüz okulda,ikindi keyfnde akşam dağa azık götürür.yatmaya geldğnde de turana 2dak bakmaz.dün bulaşk ykamama müsade etmedi.oğlumla ykadk.mutfak çok soğuk hem de turan sklp ağlyor.dayanamyorum.amaan neyse...zaten her isi ben yaptm.çivi bile çakmadı bu eve...bari hepten yok sayaym da üzemesn.beklenti yoksa hayal krklğı da yok
tamam tatlım müsaitsen faceye gelirmmisin kamp işini konuşacam burdan 5 dk engeliyle akşamı buluruz
işin varsada bana saat ver ayarlayalım tamam mı
şimdilik en azından rafa kaldır canımHep böyleydi.ama ihtyacım da yoktu.artk snav yakın,braz destek olması gerekmez mi?amaan boşver.ona rağmen atanacağım ins. Yaz helvası yaptm ister misin?
nilim canını sıkma ben seni seviyorum
mesaj sayım dolsaydı özelinden yazacaktım ama burdan yazdım artık
ay kıyamam sana bende seni çok seviyorum canım benim .sevcanım facen varmı canım ordanda arkadaş olalım eger varsa
nilim canını sıkma ben seni seviyorum
mesaj sayım dolsaydı özelinden yazacaktım ama burdan yazdım artık
şimdilik en azından rafa kaldır canım
ben de öyle yaptım aklımızı başka şeylerle meşgul etmek sadece zaman kaybı olur.
bu zamanımız bir daha geri gelmeyecek.
şu son aylarda çalışan kazanır canım.
sonrasında alırsın eline tavayı
her şeyin hayırlısı olsun.
kızlar ya ben çok uykusuz kalıyorum sonra da gündüz uyuklayarak çalışıyorum anlayamıyorum da. uyusam zaman kaybı ay vallahi çıldırcam siz nasıl yapıyorsunuz
al eline tavayı kısmını şiddetle destekliyorum
renginacım maaşallah 2 de yatıp 8 de kalkıyosun gördüğüm kadarıyla en geç 11 de uyu arkadaşım 8 dede kalk uyku falan kalmaz gündüze
sedoşşş kız ben çok mu cahilim neyim anlamadım bu bidon kapağı espirisini :44: