2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Hep böyleydi.ama ihtyacım da yoktu.artk snav yakın,braz destek olması gerekmez mi?amaan boşver.ona rağmen atanacağım ins. Yaz helvası yaptm ister misin?

canım ben senin türkmen geliniykenki yazılarınıda okumuştum ve sana çok üzüldüm çok sabırlı bir insansın inan eşinde sorumluluğu taşıyabildiğin için her şeyi sana yüklemiş .ne olursa olsun çok emek verdin kulağını tıka ve hiç bişey seni yıldırmasın bu güne kadar geldiysen temmuza kadarda böyle git .konuşmak istersen dinlerim her zaman

tamam tatlım müsaitsen faceye gelirmmisin kamp işini konuşacam burdan 5 dk engeliyle akşamı buluruz
işin varsada bana saat ver ayarlayalım tamam mı

clemantine bu msjımı ya görmedin ya da vakit kaybı olacağını düşündün .tamam git arkadaşım ben kendi kendime ayarlarım sorun yok umarım istediğin gibi çalışırsın haftaya kadar

beyazanne yaz helvası ne ki
sen atanacaksın buna ben inanıyorum sende inan bi de bi tavsiyem var her sorumluluğa ben yaparım diye atlama çok iyi olma 4 dörtlük hiç olma bu dünyada insana kötülük eden yarar

nil çok doğru söylemişsin canım, insana kötülük eden yaranıyo..iyilik yaptıkça dört dörtlük olmaya çalıştıkça nasılsa yine yapar, nasılsa unutur, nasılsa affeder deyip daha da umursamaz oluyo karşı taraf..
beyazanne konularından okuduğum kadarıyla yeri geldi emeğine saygı duydum, mücadelene hayran kaldım.ama şimdi pes etme zamanı değil arkadaşım.kpssye bu kadar yakınken hiçbirşeyi kafana takma. eşinin sana destek olması seni anlaması yükünü alması gerekirdi biraz ama hep böyleydi diyorsun o yüzden bunu takma..
sen at o yükü kendi üzerinden...
herşeyi yapacam kusursuz olacak diye uğraşma
yeri geldiğinde 1 çeşit az yap yemeğini, evini 2 gün geç temizle, işlerini ertele sebebin var: ders çalışıyorsun çünkü.
beğenmeyen adam ya gelsin yardım etsin yada kapatsın çenesini ....
tahammül sınırımız bu kadar azalmışken karşımızdakilerde biraz anlamaya çalışsa ne iyi olurdu
ama dediğim gibi en azından sen kendi kendine raht davranmaya çalış, herşeye koşma yıpranma arkadaşım

desteğe en çok ihtiyacımız olan zamanda bize destel olmak yerine köstek olanları Allaha havale ediyorum

kızlar son dersim siyasette bitti soruları çözüldü alandan Biraz canım sıkıldı burdaki bi meseleye ama neyse hiç bişeyi kafaya takmak yok coğrafya ile başlıyorum şimdi inşallah 2 konu bitirmek hedefim ama bakalım 20 sine kadar vatandaşlık ve coğrafya bitcek ALLAH IN İZNİYLE
hepinize kolay gelsin

eş o kadar önemliki sevcanım nurumtubam anlatamam siz daha o yolda adım attınız ama aynı evde yaşamak çok başka
şükrler olsun ki kpss yi anlayan o yolda çile çekmiş bi branştaşım eşim ve yeri geliyor bulaşığı bile yıkıyor yemek konusunda hiç karışmıyor canım istedikçe haftada 1 yada 2 gün yapıyorum .ona rağmen de 4 dörtlük çalışamıyorum ve beyazannem seni gördükçe kendime çok kızıyorum senin telefon ışığı ile test çözdüğünü okudugum günü hala unutmuyorum .bunca çile ve emeğin karşılığını alacağını biliyorum

Hep böyleydi.ama ihtyacım da yoktu.artk snav yakın,braz destek olması gerekmez mi?amaan boşver.ona rağmen atanacağım ins. Yaz helvası yaptm ister misin?
şimdilik en azından rafa kaldır canım
ben de öyle yaptım aklımızı başka şeylerle meşgul etmek sadece zaman kaybı olur.
bu zamanımız bir daha geri gelmeyecek.

şu son aylarda çalışan kazanır canım.
sonrasında alırsın eline tavayı
her şeyin hayırlısı olsun.

kızlar ya ben çok uykusuz kalıyorum sonra da gündüz uyuklayarak çalışıyorum anlayamıyorum da. uyusam zaman kaybı ay vallahi çıldırcam siz nasıl yapıyorsunuz

nilim canını sıkma ben seni seviyorum
mesaj sayım dolsaydı özelinden yazacaktım ama burdan yazdım artık

al eline tavayı kısmını şiddetle destekliyorum
renginacım maaşallah 2 de yatıp 8 de kalkıyosun gördüğüm kadarıyla en geç 11 de uyu arkadaşım 8 dede kalk uyku falan kalmaz gündüze

al eline tavayı kısmını şiddetle destekliyorum
renginacım maaşallah 2 de yatıp 8 de kalkıyosun gördüğüm kadarıyla en geç 11 de uyu arkadaşım 8 dede kalk uyku falan kalmaz gündüze

en son 11de uyuduğumda lisedeydim sanırım
o zamandan alışkanlık mıdır nedir uykum gelmiyor erkenden
yine de 2 ye kalmasam iyi olur dediğin gibi denicem bu gece:18:

ahh benim gelinimmm
neler çektiğini az çok tahmin edebiliyorum
eşini Allah'a havale ediyorum
oku duanı, hiç korkma, çocuğuna sarıl, sen atanıcaksın, yukarda Allah var görüyo bunları, atanıcaksınnn.
ne hayal et biliyo musun
kocamannnnn bi bidon kapağı
bu kapağı sonuçlar açıklandıktan sonra eşine hediye ediceksin
alıcağı yüz ifadesini görmek isterdim =)

bidonkapagını bilemedimde beyazannem sen bi düdüklü bul içi dolu halde direkt kafasına geçir aklı başına gelir belki

kızlar bugün geç kalktım, hiç çalışmadım, şimdi de çıkıyorum, kep ölçülerimi aldırıcam, sonra annişkoma ve müstakbel kayınvalideciğime hediye bakcaz :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…