• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

eveeet
oğlumla epey bir kudurduk çiş yaptık yemek yedik, kendilerini komşuya gönderdim, şimdi ders zamanı. öpüldünüz, 14:30 da geldiğimde soru bankam bitmiş, alandan da 1 ünite bitmiş olacak, söz--inşallah

bende seni öptüm canım kolay gelsin :16::16::16:

tünaydın kızlar:24:
mükemmel ihtiyac denememden:37: nadide sorulara ne dersiniz:37:

Türklerin islama katılmasıyla uyguladıkları sanatsal faaliyetlerden değildir?
a.dokuma b.oymacılık c.minyatür d.resim e.ahşap işlemeciligi

hangisi 2. meşrutiyet dön. öz. değildir?
a.birden fazla fırka kurulması
b.mebus meclisinin çift kanatlı yapıya sahip olması
cmebus mec. halk tarafından seçilmesi
d.bakanlar kurulunun padişaha sorumlu olması
e.padişahın meclisi feshetme yetkisinin kısıtlanması

1.ankara valisi muhittin paşa
2.elazığ valisi ali galip
3.sivas valisi reşit paşa
hangileri sivas kongresini engellemeye çalıştı?
a.1
b.2
c.3
d.1,2
e1,2,3

marmara
akdeniz
güney dogu an.
iç anadolu
iklim koşulları düşünüldüğünde ekili dikli arazi sırasıyla en fazla ve en azolan yerler?
a.1ve2 b.1ve4 c.3ve1 d.3ve2 e.4ve2

avrupa yakasını asyaya baglayacak olan marmaray projesi(deniz altından geçiş yoluyla ulasım) hangilerini saglar?
1.sehir trafiğinde rahatlama
1.bogazlarda kaza riski azalması
3,sehir ulasımında yakıt tüketimi azalması
4.demir yoluyola taşınan yük miktarı artması
a.3 b.1ve2 c.1ve3 d.2ve4 e.3ve4

hangisi ceza hukukuna ait yaptırımlardan degildirr?
a.adli para cezası
b.süreli hapis c.
c.agır hapis c.
d.müebbet hapis c.
e. agırlastırılmıs müebbet hapis c.

a.1
b.2
c.3
d.1,2
e1,2,3

marmara
akdeniz
güney dogu an.
iç anadolu
iklim koşulları düşünüldüğünde ekili dikli arazi sırasıyla en fazla ve en azolan yerler?

avrupa yakasını asyaya baglayacak olan marmaray projesi(deniz altından geçiş yoluyla ulasım) hangilerini saglar?

a.adli para cezası
b.süreli hapis c.
c.agır hapis c.
d.müebbet hapis c.

1e
2d
3d
4b
5e
6a

cevaplar ne kuzum?

sabahtan beri totalde 523 soru çözmenin haklı gururunu yaşıyorum:))

vee beyazanne öğretmenler odasına doğru keskin bir dönüş yaptı, beyazanne koşuyor, soru bankaları birbiri ardına kenara saçılıyor. yürü beyazanne yürü beyazanne! odada yerin hazır inşallah:))

a)dokuma

d diye düşündüm bu madde 1. de vardı ama 2.meşrutiyette kalkmıştı
a.1
b.2
c.3
d.1,2
e1,2,3
b yalnız 2 diyorum ama bu soruda bir bit yeniği var gibi :44::27:
marmara
akdeniz
güney dogu an.
iç anadolu
1 ve 3 diye düşündüm c

b 1 ve 2

a.adli para cezası
b.süreli hapis c.
c.agır hapis c.
d.müebbet hapis c.
a mı ki acep o farklı geldi bitek :44:

1.d
2.d
3.d
4.d
5.c
6.c kuzum cevapları.

kızlar 4 5 gün nete giremeyeceğim pcyi değiştirmek üzere göndereceğim. öpüyorum hepinizi çok çalışın e mi:34::16:

Son düzenleme:
regina cvpları merak ettim :27:
ben soru çözmeye kaçar kızlar:10: ağrım geçti dün konuları bitmişti (3 konu coğrafyadan) bugün soruları biticek sonra akşama gezme var ama gidene kadar inşallah mat :28: çözerim
beyazannem süpersin :46:ben duydum öğretmenler odasında boş sandalyeler bizi bekliyomuş :32:daha fazla bekletmeyelim dimi :10:

kızlar o kadar doluyum ki,
yok arkadaş ya düğünle sınav derdi birlikte gitmiyormuş.
bu seferde kına gecesi mekanı için tartıştık nişanlımla.
ağzından en son duyacağım şeyler söyledi bana.
o kadar doluyum ki saatlerce ağlasam kendime gelemem.
telefonumu falan kapattım sinirden titriyorum.
ama allahım görüyo herşeyi, hayırlısıyla bi atansam bu yıl :14::14::14:

kızlarrr yorgun bi sedef geldi
dün kep ölçümü aldırdım ordan hediye faslına geçtik, annemlere hediye aldık.
bugün çarşıya gittim sevdiceğe hediye aldım onun da doğumgünü yaklaşıyo
ordan dershaneye, son saat etüt vardı iptal oldu, hiç üzülmedim :1:
çok yorgunum hemen yatıcam bi size uğrayayım dedim

kızlar o kadar doluyum ki,
yok arkadaş ya düğünle sınav derdi birlikte gitmiyormuş.
bu seferde kına gecesi mekanı için tartıştık nişanlımla.
ağzından en son duyacağım şeyler söyledi bana.
o kadar doluyum ki saatlerce ağlasam kendime gelemem.
telefonumu falan kapattım sinirden titriyorum.
ama allahım görüyo herşeyi, hayırlısıyla bi atansam bu yıl :14::14::14:

svcanımmm yaşın kaç ilişkiniz ne kadar bilmiyorum ama keşke sınav arefesinde düğün işlerine girişmeseydiniz be tatlım. ama tabii durumları bilemem. olabilir ama senin açından çok sıkıntılı geçiyo, ve bu süreçte bu sana lazım olan en son şey. kıyamam ben sana :50:

niloşum geçmiş olsun. benim annemde de migren var tutunca çok kötü oluyo, ondan biliyorum. yalnız bi şey var o rahatlatıyo, adını bilmiyorum ama eczanelerde migren bantı olarak geçiyo, alnına yapıştırıyosun, soğuk ve naneli gibi bi etki veriyo, benim başım ağrırken de annem bana yapıştırırdı, o biraz hafifletiyo kuzum, dene istersen

renginam seni özlicezz, cloşummm seni de.. kardeşin olmayı kabul ediyorum, benim hiç ablam olmadı :52:

beyazannemmm seni böyle görüceğimi biliyodum. kendime umudum bitse sana bitmez. ha gayret az kaldı, bu senin şansın olucak. oğluna tutun ve yeni hayatına merhaba demeye hazırlan. güzel günler seni bekliyo. olanlara gözlerini kapa, kulaklarını tıka. ama ne zaman boğulcak gibi olsan gel buraya dök içini, hiçbişey yapamasak da elimizden bişey gelmese de seni dinleniriz, seni gerçekten dinleriz. sen de içini dökmüş olursun, rahatlarsın canım. sakın burda bizim de moralimizi etkilecek diye anlatmamazlık yapma. biz burda sadece kpss arkadaşı değil dost olduk. :29:

ay kızlar tam pc kablolarını çıkaracakken sorun çıktı sonra gönderecekmişiz:37:
neyse gönderene kadar yine sizlerleyim :64:
sevcancım ilişkinizin asıl sorunlarını sen daha iyi bilirsin ama bence düğün işlerini sınavdan sonraya yapsaydınz çok daha iyi olurdu:34: şimdi yani bu tür şeylerle ilgilenmek yerine kafan rahat olurdu be canım:34:
yanlış anlama dediklerimi e mi
senin için diyorum
ama tabi geçmişe fayda yoktur artık. inşallah çözersiniz oturup uzun boylu konuşmadan sorun halletmek zor olur biliyorsun.
dualarım seninle:34:

Son düzenleme:
ay kızlar tam pc kablolarını çıkaracakken sorun çıktı sonra gönderecekmişiz:37:
neyse gönderene kadar yine sizlerleyim :64:
sevcancım ilişkinizin asıl sorunlarını sen daha iyi bilirsin ama bence düğünü sınavdan sonraya yapsaydınz çok daha iyi olurdu:34: şimdi yani bu tür şeylerle ilgilenmek yerine kafan rahat olurdu be canım:34:
yanlış anlama dediklerimi e mi
senin için diyorum
ama tabi geçmişe fayda yoktur artık. inşallah çözersiniz oturup uzun boylu konuşmadan sorun halletmek zor olur biliyorsun.
dualarım seninle:34:

ben de renginam yok deyip hüzün moduna giricektim :27:
sana katılıyorum kuzum, ben de söz istemiştim bu yıl, hatta 10 haziran doğumgünümde, sonra başka sebeplerden dolayı varzgeçtik, iyi ki vazgeçmişiz diyorum şimdi, 10 haziranda sözümün olacağını düşünemiyorum. insan böyle zamanlarda çeyizle ıvırla zıvırla süsle geçirmek istiyor, sürekli onları düşünmek, çarşıya çıkayım şuna bakayım, nete gireyim bundan fikir alayım diyor, ister istemez oluyor bunlar yani.. en azından sınav sonrasına atılsa daha iyi, ağustos gibi.. ama bilemeyiz gene de svcnın durumunu, belki aileler öyle istemiştir, kimi aileler de nişandan sonra uzatmak istemiyo diretiyolar gençlere hemen düğün diye

ben de renginam yok deyip hüzün moduna giricektim :27:
sana katılıyorum kuzum, ben de söz istemiştim bu yıl, hatta 10 haziran doğumgünümde, sonra başka sebeplerden dolayı varzgeçtik, iyi ki vazgeçmişiz diyorum şimdi, 10 haziranda sözümün olacağını düşünemiyorum. insan böyle zamanlarda çeyizle ıvırla zıvırla süsle geçirmek istiyor, sürekli onları düşünmek, çarşıya çıkayım şuna bakayım, nete gireyim bundan fikir alayım diyor, ister istemez oluyor bunlar yani.. en azından sınav sonrasına atılsa daha iyi, ağustos gibi.. ama bilemeyiz gene de svcnın durumunu, belki aileler öyle istemiştir, kimi aileler de nişandan sonra uzatmak istemiyo diretiyolar gençlere hemen düğün diye

tabi belki ailelerden dolayıdır.
benim de arkadasım var nişanlı 2 aya düğünü olacak
kızı görseniz nasıl stresli nasıl takıyor her şeyi kafaya. bu nasıl olacak şu nasıl halledilecek diye.
yani nişan olayı sıkıntılıymış ki en iyi o arkadasımdan anladım
hayırlısı olsun ne diyeyim:97:

sedefim renginam sağolun kızlar. :31:
yeni değiliz ki 4.yılın içindeyiz. 1.5 yıldır da nişanlıyız. sınavı kazansamda kazanamasamda eylülde olacaktı düğün. sınavdan sonraya bırakıyorum herşeyi zaten ama fotoğrafçıymış, mekanmış gibi şeyler için önceden yer bulmak gerekiyor. buna rağmen tüm bunlar çok yoruyor beni artık.
yaşım 24 burada. nişanlımda 26.
mesafe uzak, kültür farklı, anneler anlaşamıyo vs vs ..
bi çok şeye rağmen mücadele ettik biz.
ama çok yorulduk ikimizde.

ben burda sizlerden çok şey öğrendim kızlar, o yüzdden şimdi ne kadar sinirli olsam da kendimi bırakma zamanı değil,
kendime bi kahve yaptım, ve sorularımın başına geçiyorum. telefonum kapalı, açmaya beynimi bulandırmaya da hiç niyetim yok.
bu sınav için tüm mücadeleye devam kızlar.
allah sonumuzu hayır etsin...... :31::31:

tabi belki ailelerden dolayıdır.
benim de arkadasım var nişanlı 2 aya düğünü olacak
kızı görseniz nasıl stresli nasıl takıyor her şeyi kafaya. bu nasıl olacak şu nasıl halledilecek diye.
yani nişan olayı sıkıntılıymış ki en iyi o arkadasımdan anladım
hayırlısı olsun ne diyeyim:97:

aslında en iyisi nişandan 1-2 ay sonra nikah.. ama işte ailelerin de istekleri oluyo, benim ilişkim 7,5 yıllık. annem bana diyo mesela bunca yıl çıktınız, oldu bittiye mi getirceksiniz, ben sözü ayrı nişanı ayrı isterim hem aralarında süre olsun da tanıyın birbirinizi, diyo.
annem söze ayrı nişana ayrı bohçaları yapmış bile :37: valla nasıl olcak bilmiyorum.
bi de şunu bilir şunu söylerim. ben 8 yıldır bu çocuğu tanımışım, nişan düğün arasını 1 yıl da tutsam bu tanıdığımın ötesine geçemez. bi insanla aynı evde kalmadan onu tam olarak anlıyamazsın. imzayı attıktan sonra ne değişenlerini gördüm. asıl evlenince hatta evlendikten bilmem kaç yıl sonra tanıyabilirsin. evlilik kapalı bi kutu, o kutunun içinden çıkacağı sürpriz..

sedefim renginam sağolun kızlar. :31:
yeni değiliz ki 4.yılın içindeyiz. 1.5 yıldır da nişanlıyız. sınavı kazansamda kazanamasamda eylülde olacaktı düğün. sınavdan sonraya bırakıyorum herşeyi zaten ama fotoğrafçıymış, mekanmış gibi şeyler için önceden yer bulmak gerekiyor. buna rağmen tüm bunlar çok yoruyor beni artık.
yaşım 24 burada. nişanlımda 26.
mesafe uzak, kültür farklı, anneler anlaşamıyo vs vs ..
bi çok şeye rağmen mücadele ettik biz.
ama çok yorulduk ikimizde.

ben burda sizlerden çok şey öğrendim kızlar, o yüzdden şimdi ne kadar sinirli olsam da kendimi bırakma zamanı değil,
kendime bi kahve yaptım, ve sorularımın başına geçiyorum. telefonum kapalı, açmaya beynimi bulandırmaya da hiç niyetim yok.
bu sınav için tüm mücadeleye devam kızlar.
allah sonumuzu hayır etsin...... :31::31:

bu mesajın çok mutlu etti beni :16: bravo kız sana helal olsun valla.. hep böyle devam, en azından sınava kadar. kuzum biraz da nişanlın ilgilense en azından sınava kadar olmaz mı? sonra gene sen de dahil olursun, eylüle daha varmış, rahat ol sen stres yapma, her şey hazırlanır merak etme

aslında en iyisi nişandan 1-2 ay sonra nikah.. ama işte ailelerin de istekleri oluyo, benim ilişkim 7,5 yıllık. annem bana diyo mesela bunca yıl çıktınız, oldu bittiye mi getirceksiniz, ben sözü ayrı nişanı ayrı isterim hem aralarında süre olsun da tanıyın birbirinizi, diyo.
annem söze ayrı nişana ayrı bohçaları yapmış bile :37: valla nasıl olcak bilmiyorum.
bi de şunu bilir şunu söylerim. ben 8 yıldır bu çocuğu tanımışım, nişan düğün arasını 1 yıl da tutsam bu tanıdığımın ötesine geçemez. bi insanla aynı evde kalmadan onu tam olarak anlıyamazsın. imzayı attıktan sonra ne değişenlerini gördüm. asıl evlenince hatta evlendikten bilmem kaç yıl sonra tanıyabilirsin. evlilik kapalı bi kutu, o kutunun içinden çıkacağı sürpriz..

cok dogru söylüyorsun tatlım
sırf bu yüzden de evlenmekten çok korkuyorum.:50:ya değişirse ya şu olursa ya bu olursa diye
benim de ilişkim 4 yıllık ama hala yeni yeni özelliklerini görüyorum sevgilimin
insanız işte o da benim kimi özelliklerimi yeni farkediyordur. olur ya olmaz değil
Allh herkese hayırlı kısmet versin amin:31:

bu mesajın çok mutlu etti beni :16: bravo kız sana helal olsun valla.. hep böyle devam, en azından sınava kadar. kuzum biraz da nişanlın ilgilense en azından sınava kadar olmaz mı? sonra gene sen de dahil olursun, eylüle daha varmış, rahat ol sen stres yapma, her şey hazırlanır merak etme

farklı şehirlerdeyiz canım o yüzden burdaki işlerle ben ilgilenmek zorunda kalıyorum.
önceden böyle değildim aslında, diyorum ya siz bana çok şey kattınız kızlar,,
beyazanne olsun, clementine olsun, ve dahası. sizin yaşadıklarınızı konuştukça paylaştıkça kendi yalnızlığımı bezmişliğimi unuttum.
yeniden güç aldım sizden ....
inş hepimizin bu emeklerimizin karşılığını alırız be sedefim

Back