- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ve 3 ün cvbına şaşırdım neden bu şıklar açıklayabilirmi bilen varsa
2 de bafra kıyı ovası hangisi kıyı diye baktım ama hepsi iç ovaydı
2 ve 3 ün cvbına şaşırdım neden bu şıklar açıklayabilirmi bilen varsa
2 de bafra kıyı ovası hangisi kıyı diye baktım ama hepsi iç ovaydı
canım menemen ovası delta ovası olduğu için bafra ovasıda delta ovası olduğu için menemen ovası dedim ben
türkiyenin nüfus artış hızıgiderek azalmaktadır kuzum başbakan ondan 3 çocuk diye tutturuyo
canım menemen ovası delta ovası olduğu için bafra ovasıda delta ovası olduğu için menemen ovası dedim ben
türkiyenin nüfus artış hızıgiderek azalmaktadır kuzum başbakan ondan 3 çocuk diye tutturuyo
1.akarahanlılarda ''tayangu'' olarak bilinen kurum diğer türk islam devletlerinde hangi isimle adlandırılmıştır?
A) toy
B) hacip
C) emir-i ahur
D) subaşı
E) vezir
l.ahiler
ll.abdallar
lll.alperenler
Anadolu'nun ve balkanların islamlaşmasında yukarıdaki sosyal zümrelerden hangileri en çok etkili olmuştur?
A) yalnız l
B) yalnız ll
C) yalnız lll
D) l ve ll
E) ll ve lll
l.ribat
ll.arasta
lll.külliye
yukarıdaki kurumlardan hangileri ticari faaliyetlerle ilgilidir?
A) yalnı l
B) yalnız ll
C) l ve ll
D) ll ve lll
E) l,ll ve lll
1-hacip
2- abdallar
3- ribat ve arasta
kuzum bunlar hangi kaynaktan ilk iki soruyu ilk kez görüyorum
arasta da bu ribatların birleştirilmiş haliydi diye aklımda kalmış
yargı modüler soru bankası canım ben de ilk defa gördüm 3 ünüde yanlış yapmıştım
günaydın canlar sabah kalktım dün yarım bıraktığım 3.konumu bitirdim coğrafyadan sabah
ama hiç halim yok hastayım
cementinem burayı okursan plana bugünlük ara vericem yarın başlıcam inş eşimde nöbette olcak haberin olsun tatlım
beyazannem herşeyin düzeldiğine sevindim çatır çatır soru bankası bitirmeye devam