- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
kuzum 4 yıldır her sene zorlandım bu okulda
yaz okulu vardı bizde habire bırakıyolardı dersten
100 falan beklediğim sınavda 10 aldığımı bilirim, kağıdımı göstermez, ama yaza bi dersten 100 tl alcak ya niye göstersin
sadece 4.sınıfın ilk döneminde çok zorlanmadım, ödevler sunumlar vardı ama finalleri çok kolay yapmışlardı. dincimiz vardı, cuma günü sınav yapcak, ben nasıl kopyaları yazmışım sıraya ama görmelisin. sonra sınıfa geldi. kopya çekip günaha girmeyin diye kolay sordum dedi, namazın kılınışını sorcam demişti derste, bi tek onu sormuş, bi de peygamberimizin hayatını adamcağız bizi düşünmüş o kadar ben hemen sildim kopyaları ne biliim öyle gıcık hocalar yoktu ilk dönem. dedim herhalde 4. sınıfta yormuyolar, geçen yılki 4 ler de 2. dönem okula gelmiyolardı falan dedim tamam rahatım. ama 2.dönem bi geldi, hepsinden zordu yani ne diyim. sonra biz hocalarla konuştuk işte neden bu kadar sıkıyosunuz diye, hadi sıkmalarını geçtik, devamsızlığa çok taktılar. geçen yıla kadar 4.sınıfın 2.döneminde pek bakılmazmış ama artık uyarı mı bişey gelmiş, onlar da emir kulu, o yüzden bu yıl işler tersine dönmüş. adı eğitim fakültesi, bana o zaman ver eğitim bilimleri dersini, ben her gün gideyim. ama nerde abudik gubudik ders var hepsini alıyoruz. eğitim olarak sadece özel eğitim ve kaynaştırma dersi aldık, o da çıkmıyodu da bu yıl özel eğitimi koydular kpssye bi o işime yaradı. valla ben lisede daha iyi eğitim almıştım. ünide köreldim
valla canım bizimkilerde yaz okuluna bırakmayı pek severdi. ben gerçi sırf 1 kez kaldım o da notlarımı yükseltmem gerektiği için ama.
hele tarih bölümünün hocası ögrencilere müşteriler diye hitap ederdi
her üniversitede var öyle numuneler .. ben en çoktezde zorlanmıştım bir de materyal hazırlama dersinde diğerleri de nasıl geçtim hatırlamıyorum bile
öyle böyle bitiyor kuzum. sonra hafızandan da siliniyor. biz kazanalım da Allahın izniyle