2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

valla canım bizimkilerde yaz okuluna bırakmayı pek severdi. ben gerçi sırf 1 kez kaldım o da notlarımı yükseltmem gerektiği için ama.
hele tarih bölümünün hocası ögrencilere müşteriler diye hitap ederdi
her üniversitede var öyle numuneler .. ben en çoktezde zorlanmıştım bir de materyal hazırlama dersinde diğerleri de nasıl geçtim hatırlamıyorum bile
öyle böyle bitiyor kuzum. sonra hafızandan da siliniyor. biz kazanalım da Allahın izniyle

1-c
2-b
3-d
4-c
5 okuyamadım yazılanları
6-b
7 boş bilemedim
8-e
9-b
10-b
11-a
12-b
13-c
14-a
15-e
16 da 79 b, 80 a
diyorum, çok zormuş ancak böyle sallayabildim

amin kuzum, sonunda bitiyo ya daha ne isterim, ne gerek var böyle vicdansızlıklara anlamıyorum, müşteri haa.. yazık yazık..
hayırlısıyla finalleri de atlatayım da.. bi de mezun etmezsek kpssyi unutun diyenler var ki bunu düşünmek bile istemiyorum.

kızlar sınav ücretimi yatırdım ama sınava nerde gireceğime karar veremedim

eskişehirde benim ailem var.. ama ev karışık biraz

erzurumda kayınvalidem var oda illa burda gir diyor
hakikaten de iyi bakar bana ama ben rahat edemem

bilemedim ya

günaydın kızlar günaydın clemim erzurumda gir kız ohhhh serin serin erzurumda temmuz sıcağı yerine yayla havası

canım biz seninle kampa gircez madem özelden ayrıntılı konuşup ayarlayalım olurmu kuzum coğrafya vatandaşlık var elimde yoğun çalışacağım bende 15 günde 2 sini bitirmeyi hedefleyeyim diyorum sonra alandan 5 gün deneme çözeyim hazirandada denemeler ve konu tekrarları ile noktayı koyayım ne deersin kujum nası olur
cloşum bu arda padsta börekte dahil herşeyi bırak diyosun ya ben böyle kendinmi kasarsam kafayı yiyorum hayat rutin devam ederse rahatım arada kaçamaklar olacak ama telafi edilecek söz

canım sosyalden o 14 dersten sadece 12 soru gelecek şuan okudum altını çizdim dersler hakkında fikir sahibi oldum ordaki bazı derslerde benim dönemimde yoktu ilk kez gördüm yani .2.kez tekrar yaptığımda minik notlar alayım diyorum tatlım bayada ayrıntı var ve çok gıcık ama napalım meccbuuurrrr ne çektik beeee

dün nedense çalışamadım bugün siyaset bitcek ve coğrafya ile başlıcam inşallah

nilim face ilgili bir sıkıntım vardı hallettim kuzum sana yeniden arkadaşlık isteği gonderdim bilgin olsun

tamam tatlım müsaitsen faceye gelirmmisin kamp işini konuşacam burdan 5 dk engeliyle akşamı buluruz
işin varsada bana saat ver ayarlayalım tamam mı

günaydın canlarım

renginim senin matematik ne alemde kuzum hiç sesin çıkmıyor?

clemim çalışamıyorum ya hala arkadasımın etkisindeyim son 1 haftam çok verimsiz geçti hele ki 50 gün kalmışken. çok kızıyorum kendime ama yapamıyorum
biraz daha üstüne düşsem iyi olacak artık. en azından her gün deneme çözüyor olmam işe yarıyor işte başka yok.
sen ne yaptın canım ilerledin mi?

renginim ben geçen sene soyle bir hata yaptım kuzum

eğitimim nasılsa çok iyi dedim (ki değidi en azından şimdiki gibi programda ve olçmede istatistikde hiç yapamadığım konular vardı sınavdada yapamadım zaten)

türkçem çok iyi dedim (evet paragrafta hiç yanlışım çıkmıyordu ama dilbilgisinde berbattım ki daha yeni oturttum ki sınavdada dilbilgisi yapamadım)

tarihim iyi dedim (malesef beklediğmden daha fazla yanlışım geldi)

cografyam iyi dedim (çoğrafyam gerçekten iyiydi)

anayasa bir kere okuyup girdim gncelleri hergün tekrar etmiştim ama zayıf olduğuna inandığım tek ders anayasaydı kelimenin tam anlamıyla çakozladım

matematiğe gelince 3 yada 4 soru yaptım bak net demiyorm ve sayılar dışında hiç bir konuya bakmamıştım ki bence diğer derslerde çok iyiidim zaten gerekte yoktu. milletin kek dediği o grafik soruları varya onlara bile bakamadım.

sonuç ne mi oldu 74 aldım :) benimle aynı eğitim aynı gk netlerine sahip arkadaşım 15 net matematik yaptığı için 84 aldı

eğer matematiği biraz ciddiye alsaydım o çok iyi olduğumu düşündüğüm derlerdeki açığımı matematik sayesinde kapar ve şu an atanmış olurdum..

bu kadar laf kalabalığı nedendi biliyormusun?
lütfen lütfen matematiği ihmal etme

inan kurtarıcımız o ders..

donüp baktığımda kendime çok çok kızıyorum

clemim inan bana es geçmiyorum zira öyle bir lüksüm yok.
dedim ya arkadaşımın ölümüne hala alışamadım durup durup aklıma geliyor çok zor bir durum
hal böyle olunca toparlayamadım kendimi tam başlarım dediğim an ertelemek zorunda kaldım. artık geçmişe dönmeninde manası yok aslında.
ne kadar süre kaldıysa o kardır deyip devam edeceğim
Allah çalışma azmi versin hepimize canım sağol tavsiyelerin için

sende çok haklısın aslında..

başına gelmeyen biemiyor..

gelmesinde düşmanımın başına bile..
dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun..

kızlar ben bir süre aranızda olamayacağım

merak etmeyin

tabiki ders çalışıyor olacağım

haftaya cumaya kadar çok çok sıkışık bir programım var hafataya cuma gorüşürüz

bu arada tayinimizde açıklanmış olacak Allahın izniyle güzel haberlaerle gelirim inşallah

hepinizi çok seviyorum

iyi çalışmalar..

sebebi ders çalışmaksa gerisi önemli değil canım
klay gelsiiiinnnn

Çok doluyum.ilk frsatta pc den greceğm.artk esmle odaları ayırdk...her seye rağmen dün 318 eğitim çözmüşüm...moral motivasyon sıfır

Madem tüm yük omuzlarmda,o ne baba ne eş.,madem bu ev ona otel, yok sayıyorum artk. Ben o arka odadan çok korkarm.gece zifir karanlk olur.yatak odamz yani. Ama dün oğlumu da alıp orada çalştm,gece orada uyuduk. Eminim yine korkup geleceğimi sandı.sırf korkutmak için yatmadan aranın ışığını da kapattı.ama gtmedm. Okudum üfledm yattm.zaten gündüz okulda,ikindi keyfnde akşam dağa azık götürür.yatmaya geldğnde de turana 2dak bakmaz.dün bulaşk ykamama müsade etmedi.oğlumla ykadk.mutfak çok soğuk hem de turan sklp ağlyor.dayanamyorum.amaan neyse...zaten her isi ben yaptm.çivi bile çakmadı bu eve...bari hepten yok sayaym da üzemesn.beklenti yoksa hayal krklğı da yok

ah benim canım kıyamam ki:26:
ne desem bilemedim . sınav stresinde mi oluyor bunlar yoksa?
normalde de böyle miydi eşin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…