kızlarrr benim üniversitedeki bir arkadasım 2010da atanmıstı dün sabah derse yatişeyim diye arabayı biraz hızlı kullanmış ve trafik kazasından vefat etmiş
Allah mesleğinde çalışmalarımızın da hayırlısını versin resmen öğretmenlik yolunda hayatını kaybetti çok zor inanın az önce haberim oldu :'((((
bir kaç gün uğrayamayabilirim belki
kendinize iyi bakın ne olur. şu hayatta her şey boş
kızlarrr benim üniversitedeki bir arkadasım 2010da atanmıstı dün sabah derse yatişeyim diye arabayı biraz hızlı kullanmış ve trafik kazasından vefat etmiş
Allah mesleğinde çalışmalarımızın da hayırlısını versin resmen öğretmenlik yolunda hayatını kaybetti çok zor inanın az önce haberim oldu :'((((
Kızlarrr hastalandım ben galibaBogazım agrıyor,bademciklerim kocaman olmuş,boynum tutulmuş perişanım valla Sabah yediden beride ayaktayım bu halde Alana çalıştım,denememi çözdüm şimdi de tarihe bakıyorum,bir canlarımı göreyim dedim
başın sağolsun renginam Allah rahmet eylesin yakınlarına dayanma gücü versin
canım geçmiş olsun bende bir hafta çektim bu sıkıntıyı hiç ders çalışamadım dikkat et kendineKızlarrr hastalandım ben galibaBogazım agrıyor,bademciklerim kocaman olmuş,boynum tutulmuş perişanım valla Sabah yediden beride ayaktayım bu halde Alana çalıştım,denememi çözdüm şimdi de tarihe bakıyorum,bir canlarımı göreyim dedim
sedefim türkiye geneli değil dimiEki Görüntüle 705178
kızlar ancak böyle yatay ve bu kadar netlikte olabiliyo, işinize yararsa hepsini yükliyeyim mi?
başın sağolsun renginam Allah rahmet eylesin yakınlarına dayanma gücü versin
canım geçmiş olsun bende bir hafta çektim bu sıkıntıyı hiç ders çalışamadım dikkat et kendine
sedefim türkiye geneli değil dimi
Fen bilgisi öğretmeni Hasan hoca , 7. sınıflara düzenlediği sınavın not aralığını 40 ile 94 arasında olduğunu tespit etmiştir. Sınıfta sınırda kalan öğrenciler olunca herkesin puanına 10 puan ilave etmiştir. Bu durumda hangi hata söz konusudur?
A)Sistematik hata
B) sabit hata
C)Tesadüfi hata
D) hata yok
E) hatanın kaynağı belli değil
tepkisel diyorum-Amacı istenmeyen durum ve davranışların değiştirilmesidir.
-düzen sağlayıcı ödül-ceza türü etkinleri içerir.
Etkinliklerin yönelimi gruptan çok bireydedir.
Bu nitelikler sınıf yönetimi modellerinden hangisinde anlatır?
A) plan program modeli
B) önlemsel model
C) tepkisel model
D) gelişimsel model
E) bütünsel model
evet kuzum
tepkisel diyorum
kuzum sistematik demek yanlı davranmak demek. burada hoca herkese 10 puan eklememiş aslında. çünkü sınıfında 94 alan öğrenci var. ona 10 puan eklerse 94+10=104. en büyük puan 100 dür, o çocuğa 6 puan eklemiş oluyo. böylece yanlı davranmış oluyo. o yüzden sistematik. amaaa sınıfta en yüksek puan 90 olsaydı ve hoca herkese 10 puan ekleseydi, o zaman sabit olurdu. çünkü en yüksek puan alan öğrenciye 10 puan ekleyebilcekti. 90+10= 100 olabilcekti.
Harikasın canım benim:118:
evet tepkisel de doğru:118::129:
inşallah SEDEFİM
canım ders çalışmaya gidiyorum ben çok öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?