2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Yazık,Allah rahmet eylesin,ne istersek hayırlısını isteyelim her zaman..

Kızlarrr hastalandım ben galibaBogazım agrıyor,bademciklerim kocaman olmuş,boynum tutulmuş perişanım vallaSabah yediden beride ayaktayım bu haldeAlana çalıştım,denememi çözdüm şimdi de tarihe bakıyorum,bir canlarımı göreyim dedim

Sedef kuzum profil resmin degişmiş gözüm o kadar alışmıştı ki ilk resmine sanki senin yazılarını okumuyor gibiyim

Renginam canım arkadaşım sakın şu aşamada ayrılık kararı verme psikolojik açıdan iyi degiliz suan sonradan üzülmeni istemem :26:

renginam canım Allah rahmet eylesin arkadaşına herşeyin hayırlısını dilemek lazım :105: sende kendine iyi bak canım :26:

iyi yapmışsın canım geçmiş olsun bi doktara git ilaç falan verirler canım :18: bu sene hastalıklar kolay geçmiyo kuzum bende resmen ocak ayının tamamını hasta geçirdim bu sene ve ders falan yalan olmuştu

kızlar ancak böyle yatay ve bu kadar netlikte olabiliyo, işinize yararsa hepsini yükliyeyim mi?

başın sağolsun renginam Allah rahmet eylesin yakınlarına dayanma gücü versin

canım geçmiş olsun bende bir hafta çektim bu sıkıntıyı hiç ders çalışamadım dikkat et kendine

Eki Görüntüle 705178
kızlar ancak böyle yatay ve bu kadar netlikte olabiliyo, işinize yararsa hepsini yükliyeyim mi?
sedefim türkiye geneli değil dimi

yok canım değil, ihtiyacın son tg denemesi de var elimde fakat hocalar onun sorularını kalitesiz bulduklarını söylediler. ben de bunu yükliyeyim dedim. bu da nasıldır bilemem çözmedim, bu dershanedeki son olunan deneme. tg 9 olucak 2 hafta sonra, o daha elimde değil

tubişim çok geçmiş olsun kuzum yaaa

Fen bilgisi öğretmeni Hasan hoca , 7. sınıflara düzenlediği sınavın not aralığını 40 ile 94 arasında olduğunu tespit etmiştir. Sınıfta sınırda kalan öğrenciler olunca herkesin puanına 10 puan ilave etmiştir. Bu durumda hangi hata söz konusudur?
A)Sistematik hata
B) sabit hata
C)Tesadüfi hata
D) hata yok
E) hatanın kaynağı belli değil

sistematik hata mı kuzum :26:

-Amacı istenmeyen durum ve davranışların değiştirilmesidir.
-düzen sağlayıcı ödül-ceza türü etkinleri içerir.
Etkinliklerin yönelimi gruptan çok bireydedir.
Bu nitelikler sınıf yönetimi modellerinden hangisinde anlatır?
A) plan program modeli
B) önlemsel model
C) tepkisel model
D) gelişimsel model
E) bütünsel model

tepkisel diyorum

kuzum sistematik demek yanlı davranmak demek. burada hoca herkese 10 puan eklememiş aslında. çünkü sınıfında 94 alan öğrenci var. ona 10 puan eklerse 94+10=104. en büyük puan 100 dür, o çocuğa 6 puan eklemiş oluyo. böylece yanlı davranmış oluyo. o yüzden sistematik. amaaa sınıfta en yüksek puan 90 olsaydı ve hoca herkese 10 puan ekleseydi, o zaman sabit olurdu. çünkü en yüksek puan alan öğrenciye 10 puan ekleyebilcekti. 90+10= 100 olabilcekti.

Harikasın canım benim :118:

evet tepkisel de doğru :118::129:

SEDEFİM sen soruları bilince böyle seviniyosam kazanırsak bu sınavı kafayı yerim heralde

Harikasın canım benim :118:

evet tepkisel de doğru :118::129:

ahh tuğbamm inşşşş :81::81::119:

kuzum bi kere ceza ya da ödül demek bi tepki vermek demektir, buradan yola çıktım, bi de diyo ki istenmeyen durum ve davranışları değiştirmek için.. neler yapılırdı, mesela çocuk derste istenmeyen bi davranışta bulunuyo, mesela sakız çiğniyo, biz napabiliriz? sözlü uyarı, görmezden gelme, sakız çiğnemeyen diğer arkadaşlarını örnek gösterme, time out, ağzına 1500 tane sakız atıp bıktırma yapmak geldi aklıma bu tarz şeyler yaparız, bunların hepsi de ceza ya da cezaya alternatif tekniklerdir. ve istenmeyen davranışlarda yapılır.

inşallah SEDEFİM
canım ders çalışmaya gidiyorum ben çok öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…