• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Fen bilgisi öğretmeni Hasan hoca , 7. sınıflara düzenlediği sınavın not aralığını 40 ile 94 arasında olduğunu tespit etmiştir. Sınıfta sınırda kalan öğrenciler olunca herkesin puanına 10 puan ilave etmiştir. Bu durumda hangi hata söz konusudur?
A)Sistematik hata
B) sabit hata
C)Tesadüfi hata
D) hata yok
E) hatanın kaynağı belli değil

a sistematik hata

-Amacı istenmeyen durum ve davranışların değiştirilmesidir.
-düzen sağlayıcı ödül-ceza türü etkinleri içerir.
Etkinliklerin yönelimi gruptan çok bireydedir.
Bu nitelikler sınıf yönetimi modellerinden hangisinde anlatır?
A) plan program modeli
B) önlemsel model
C) tepkisel model
D) gelişimsel model
E) bütünsel model

tepkisel model..

:14::14::14::14::14:
kızlarrr benim üniversitedeki bir arkadasım 2010da atanmıstı dün sabah derse yatişeyim diye arabayı biraz hızlı kullanmış ve trafik kazasından vefat etmiş :14::14::14::14:

Allah mesleğinde çalışmalarımızın da hayırlısını versin resmen öğretmenlik yolunda hayatını kaybetti çok zor inanın az önce haberim oldu :'((((
bir kaç gün uğrayamayabilirim belki
kendinize iyi bakın ne olur. şu hayatta her şey boş:43::43::43:

hayat çok boş hele bu boş hayat için emeklerimiz daha da boş dimi yarın ölecegiz belki ama oturup ahiterimiz için kılımızı kıpırdatmıyoruz ama dünya denince eş çocuk su yemek her şey unutuluyor :ssz: başın saolsun canım Allah sabır versin yakınlarına :31:
mat çalıştık kızlar sayı problemleri bu haftada bitmedi ya gıcık oldum :19: yarım kalan tarih konum var kafam çalışırsa onu bitircem çalışmassada yarına kalıcak kendisi :27: gr kızlar

Son düzenleme:
rengin seni rahatlatmak kendini daha iyi hissetmeni sağlamak için birşeyler yazmak istiyorum

ama inan doğru cümleler bulamıyorm..

seni fiziken tanımasamda kalben arkadaşımsın

seni seviyorum ve kendini iyi hissetmen için elimden geleni yapmaya hazırım

bütün soyleyebileceğim bu..:50:

hayat çok boş hele bu boş hayat için emeklerimiz daha da boş dimi yarın ölecegiz belki ama oturup ahiterimiz için kılımızı kıpırdatmıyoruz ama dünya denince eş çocuk su yemek her şey unutuluyor :ssz: başın saolsun canım Allah sabır versin yakınlarına :31:
mat çalıştık kızlar sayı problemleri bu haftada bitmedi ya gıcık oldum :19: yarım kalan tarih konum var kafam çalışırsa onu bitircem çalışmassada yarına kalıcak kendisi :27: gr kızlar

sagol canım sizler sağolun:31:
sırf facede falan bu haberle ilgili insanların paylaşımlarını görmeyim diye nete girmeyeyim dedim o da olmadı.

kolay gelsin size canlarım anlatıp etkilemek istemezdim sonradan aklııma da geldi insanlar ders çalışıyor canlarını sıktım vs diye kusura bakmayın hakkınızı helal edin

rengin seni rahatlatmak kendini daha iyi hissetmeni sağlamak için birşeyler yazmak istiyorum

ama inan doğru cümleler bulamıyorm..

seni fiziken tanımasamda kalben arkadaşımsın

seni seviyorum ve kendini iyi hissetmen için elimden geleni yapmaya hazırım

bütün soyleyebileceğim bu..:50:

bendeki maneviyatın yeterli kuzum. varlığınız yeterli..
Allah razı olsun

Son düzenleme:
biz senin yüzde 1 in kadar etkileniriz ancak canım o da olmalı bence burada birinin derdi varsa hepimize bi parça düşmeli kalben dostsak :29:
hiç üzülme o yönden :31:

kızlar geçen sene bi öğrencim vardı tarihten özel ders alıyodu benden sağlık meslek lisesi acil tıp teknisyenliği mezunuydu..beni aradı atanmış nasıl mutlu oldum ya :16::16::16::8::21: darısı bizlere kızlar :13::13:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. Formasyonumu da aldım.Tezsiz Yüksek Lisansımı yaptım yani.

Şimdi Alan Sınavı çıktı biliyorsunuz. Ben mezun olunan bölüme Türk Dili ve Edebiyatı mı yazmalıyım yoksa Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği mi?

Bir sorum daha olacak.Bilen arkadaşlardan rica ediyorum:

6 temmuzdaki sınava bir yerde,14 temmuzdaki alan sınavına başka bir ilde girilebilir mi?

Kılavuzu okudum; ama bu sorularımın cevabını bulamadım.Kafam daha da karıştı.
:44:

Şimdiden, vakit ayırıp okuyanlara ve cevaplayanlara teşekkür ederim. :16:

Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. Formasyonumu da aldım.Tezsiz Yüksek Lisansımı yaptım yani.

Şimdi Alan Sınavı çıktı biliyorsunuz. Ben mezun olunan bölüme Türk Dili ve Edebiyatı mı yazmalıyım yoksa Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği mi?

Bir sorum daha olacak.Bilen arkadaşlardan rica ediyorum:

6 temmuzdaki sınava bir yerde,14 temmuzdaki alan sınavına başka bir ilde girilebilir mi?

Kılavuzu okudum; ama bu sorularımın cevabını bulamadım.Kafam daha da karıştı.
:44:

Şimdiden, vakit ayırıp okuyanlara ve cevaplayanlara teşekkür ederim. :16:

ben de edebiyat mezunuyum geçen yıldan.
ama başvurunu kendın yapma bence bir lisede ya da ünide yaptır. onlar daha iyi bilir.
diğer sorun için de bilgim yok:26:

bende biraz geç uyandım kuzum hava kapalı ve yağmurlu..

boyle havaları okdar çok severim ki içimde gereksiz bir mutluluk var..:9:

bir şeyler yiyip dersin başına oturacağım

olçme istatistik tekrarını bugün bitireceğim..

nur tuba elinde güzel olçme soruları varsa paylaşırmısın?

günaydın canlarım.
memurlar nette bu sene 35 bin öğretmen atanacağı yazıyor
o siteye pek güvenmem ama yine de doğru olmaması için bir sebep yok
daha çok motivemiz artsın hepimiz kazanacağız inşallah istedğimiz yerlere.

ben yine deneme çözmekle başlayayım derse öpüyorum güzel arkadaşlarım:54:

bende biraz geç uyandım kuzum hava kapalı ve yağmurlu..

boyle havaları okdar çok severim ki içimde gereksiz bir mutluluk var..:9:

bir şeyler yiyip dersin başına oturacağım

olçme istatistik tekrarını bugün bitireceğim..

nur tuba elinde güzel olçme soruları varsa paylaşırmısın?
kestiğim sorulara bakayım canım ölçme soruları varsa paylaşırım tabi

meraba kızlar netimiz yok ve düzelmedi sinir oldum başvurumuda yapamadım burayada giremedim :25::ssz:
şimdi annemlere geldim burdan netten yapmayı denicem olmadı bi liseye gidip halletcem artık
sabah alanımdan 2 ders daha bitti sorularını çözcem ve son 2 ders kaldı . tarih alandan son konumda bugün bitti:62: :66::119: soruları çözüldü.
şimdlik raporum bunlar :24:

meraba kızlar netimiz yok ve düzelmedi sinir oldum başvurumuda yapamadım burayada giremedim :25::ssz:
şimdi annemlere geldim burdan netten yapmayı denicem olmadı bi liseye gidip halletcem artık
sabah alanımdan 2 ders daha bitti sorularını çözcem ve son 2 ders kaldı . tarih alandan son konumda bugün bitti:62: :66::119: soruları çözüldü.
şimdlik raporum bunlar :24:

kuzum kendimiz başvuru yapabiliyoruz değil mi?
sen hiç kendın yapmış mıydın önceki yıllarda?

merhaba hatunlar:3::3::3: :3:

35 bin öğretmen ataması yapılacağını arkadaşım sabah arayıp söyledi beynimden vurulmuşa döndüm :84::84::84:

seçimin olması hiçbirşeyi etkilemiyomuş yani :43::43: hem şubattta da atama yapmadılar ki oooofff:14::14:

neyse canlarım ben ders çalışmaya geçiyorum öpüyorum sizleri :16::16:

Back