• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

merhaba hatunlar:3::3::3: :3:

35 bin öğretmen ataması yapılacağını arkadaşım sabah arayıp söyledi beynimden vurulmuşa döndüm :84::84::84:

seçimin olması hiçbirşeyi etkilemiyomuş yani :43::43: hem şubattta da atama yapmadılar ki oooofff:14::14:

neyse canlarım ben ders çalışmaya geçiyorum öpüyorum sizleri :16::16:

canım niye üzüldün ki?
bu iyi haber değil mi?
35 bin ?

kuzum kendimiz başvuru yapabiliyoruz değil mi?
sen hiç kendın yapmış mıydın önceki yıllarda?
canım yapmadım sanırım da denicem bi şifrem var da

sadece şurası kafamı karıştırdı
Sınav merkezleri ve kodları aşağıda verilmiştir. Adaylar, 1. Tercih alanına kendi adres ilini, 2. Tercih alanına ise Ankara,
İstanbul ve İzmir ili sınav merkezlerinden kendilerine uygun olanı sınav merkezi tercihi olarak yazacaklardır. Bunun
dışında bir tercihte bulunulamaz. ÖABT sınav merkezleri aday sayısına bağlı olarak belirlenecektir.

ben konyada girmek istiyodum alanada diğerlerinede şimdi adres ilim maraş diye giremiyomuyum

canım yapmadım sanırım da denicem bi şifrem var da

sadece şurası kafamı karıştırdı
Sınav merkezleri ve kodları aşağıda verilmiştir. Adaylar, 1. Tercih alanına kendi adres ilini, 2. Tercih alanına ise Ankara,
İstanbul ve İzmir ili sınav merkezlerinden kendilerine uygun olanı sınav merkezi tercihi olarak yazacaklardır. Bunun
dışında bir tercihte bulunulamaz. ÖABT sınav merkezleri aday sayısına bağlı olarak belirlenecektir.

ben konyada girmek istiyodum alanada diğerlerinede şimdi adres ilim maraş diye giremiyomuyum
olur mu girersin tabi tercihini konya yaz ama alana konyada giremezsin o 3 ilden işaretlemen gerek(ama yine de bence git lisede yaptır garanti olsun)

ben yine de o 3 büyük il olayını düzenleyeceklerini düşünüyorum çok mantıksız ya hu
o kadar insan aynı gün hurra nasıl o 3 ile akın etsin bir kere ulaşım sorunu olur yani. hadi tanıdıkları olanlar önceden gider ama olmayanlar? onlar o gün otobüs bulamadı diyelim (ki önceden yer ayırtsa bile o kadar otobüs mü var ülkede) yok böyle sacmalık çok sinirliyım bu duruma zaten.

Son düzenleme:
ben sana küstüm beni unuttun sen :25::5::31:

seviyorum kız seni..:1::1::1:

unuturmuyum annem hiç seni

malum konu yüzünden kendi derdime düştüm

birde programımı yetiştirmeye çalışıyorum o yüzden

ama san ufak bir hediyem var adersini yollada sana burdan meşhur şemdinli petek balı gondereyim

hem bak bebekde istiyorsun şifa niyetine

barış barış barış:4::4::4::4:

1- bankalarda ve döviz bürolarında paraların bazı makinelerden denetlendiğini veya görevli tarafından gözle, elle kontrol edildiğine tanık oluyoruz.
sahte para almamak için yaoılan bu işlemi testlerdeki hangi kavram ile ilişkilendirebiliriz?
A) güvenirlik araştırması
B) geçerlik araştırması
C) kullanışlık araştırması
D) duyarlık araştırması
E) kararlık araştırması

2-bir dönem veya bir öğretim yılı boyunca öğrencilere yaptırılan çalışmaların belirlenmiş ölçütlere göre organize edilmiş koleksiyonu olan, öğrencinin gelişimini bir bütün olarak izlemeye olanak sağlayan ve öğrenciyi değerlendirme sürecinde aktif hale getiren değerlendirme türü aşağıdakilerden hangisidir?
A) performans değerlendirme
B) tümel değerlendirme
C)akran değerlendirme
D) öz değerlendirme
E) geleneksel değerlendirme

3-bir matematik öğretmeni öğrencilerine dönem sonu sınavı yapmıştır. sınav sonuçları açıklandıktan sonra raporu bittikten sonra sınava alınmıştır.
buna göre sınav sonuçlarına ilişkin istatistiksel işlemlerle ilgili olarak aşağıdakilerden hangisi kesinlikle değişir?
A) madde güçlükleri
B) madde ayırt edicilikleri
C) yığımalı frekans
D) aritmetik ortalama
E) ranj

4- bir puan dağılımında ağırlık merkezini en çok etkileyen puanlar çıkarılmıştır. böylece grup performans ağırlık merkezi grubun puanlarını daha iyi temsil edecektir.
ağırlık merkezinin etkileyen puanların çıkarılması aşağıdaki kavramlardan hangisi en az etkiler?
A) standart sapma
B) ranj
C) ağırlıklı ortalama
D) varyans
E) çeyrek sapma

selam kızlar :3:
sabah gk-gy deneme çözdüm 98 netim çıktı.
sonra yanlışlarım üzerinden konu tekrarı yaptım. yemeğimi yedim.
birazdan da ales denemeleri üzerinden soruları çözeyim diyorum :ssz:

hepinizi öpüyorum kızlar, iyi çalışmalar :13:

tugbacım 1 A
2 B
3 C gibi geldi emin değilim
4 bilmiyorum. zor sorularmış ya hu:44:

olur mu girersin tabi tercihini konya yaz ama alana konyada giremezsin o 3 ilden işaretlemen gerek(ama yine de bence git lisede yaptır garanti olsun)

ben yine de o 3 büyük il olayını düzenleyeceklerini düşünüyorum çok mantıksız ya hu
o kadar insan aynı gün hurra nasıl o 3 ile akın etsin bir kere ulaşım sorunu olur yani. hadi tanıdıkları olanlar önceden gider ama olmayanlar? onlar o gün otobüs bulamadı diyelim (ki önceden yer ayırtsa bile o kadar otobüs mü var ülkede) yok böyle sacmalık çok sinirliyım bu duruma zaten.

canım adres ili yazan yer boş konyada kayınvalidemin adresini yazcam garanti olsun bide bişiy daha soracam ben gecen yıl başvurudan sonra evlendiğim için soyadım eski soyadım görünüyo kimliktede kızlık soyadı şu diye yazıyo bi problem olmaz heralde düzeltebiliyomuyum acaba :31:

canım adres ili yazan yer boş konyada kayınvalidemin adresini yazcam garanti olsun bide bişiy daha soracam ben gecen yıl başvurudan sonra evlendiğim için soyadım eski soyadım görünüyo kimliktede kızlık soyadı şu diye yazıyo bi problem olmaz heralde düzeltebiliyomuyum acaba :31:

kuzum hiç bilgim yok klavuzda yazar onun nasıl yapılacagı?

kimlik bilgilerimi güncelle kısmından düzeltiliyor diye biliyorum nilim

nilim eski soyismin yazdığı için sorun olmaz gibi bencede. ama kimlik bilgilerimi güncelle diye bi yer var ya onu bi denesene belki değişir o zaman:44:

başvuru işlemlerimi yaptım kimlik bilgimi de güncelledim hatta garanti olsun dedim adreside kaynanacıkın adresi yazdım :32:
vatana millete hayırlı olsun hepimizin son başvurusu olsun inşallah :27:
nurtubişim sorulara bakamadım ya
namaz kılmam lazım çıkıyorum sonra gr kızlar
cloşum adresi veririm ama bal için deil sen gelirsen :24:
saol kuzum eşim Ardahandaydı gecen yıl maraşa gelirken Ardahan balını depo etmiş eve yenmiyoda :31:
hadi barıştım tamam :29:
renginam sevcanım nurum tubam ilginiz için çok saolun dostlarım :38:

başın sağolsun renginam Allah rahmet eylesin yakınlarına dayanma gücü versin :5::5::5:

canım geçmiş olsun bende bir hafta çektim bu sıkıntıyı hiç ders çalışamadım dikkat et kendine

sedefim türkiye geneli değil dimi

Sağol canım sanada geçmiş olsun stresten midir nedir ne kadar çabuk hasta oluyoruz

yok canım değil, ihtiyacın son tg denemesi de var elimde fakat hocalar onun sorularını kalitesiz bulduklarını söylediler. ben de bunu yükliyeyim dedim. bu da nasıldır bilemem çözmedim, bu dershanedeki son olunan deneme. tg 9 olucak 2 hafta sonra, o daha elimde değil

tubişim çok geçmiş olsun kuzum yaaa :71::71:

Sağol canım arkadaşım bol bol adacayı içiyorum:27:Sedef öds(özel deneme sınavı)siz de mi oluyorsunuz?Şiddetle tg 9 u bekliyorum ilk defa alan sınavı yapılacak bize canım bakalım ne tarz sorular olacak..

RENGİNAM,35 bin atama tabiki can sıkıcı bir durum 61 bin gibi bir rakamdan bahsediliyordu:5:

Back