ay çok güldüm kuzucum yaaağlamaz kuzum insan uyanır uyanmaz ağlama smile ile esneme smile nı bir güzel karıştırır
tam sensin kuzum. çay elinde yastık yanında her an çay sohbetine ve uyumaya yakınrenginam bu avatar da aynı beni anlatıyo dimi
slm arkadaşlar birşey danışmak istiyorum sizlere yds ye girmeden sadece kpss ye işletme mezunu olarak girmek işe yararmı?
anlamadım kuzum:44::44::44::44::44::44::44:
canım bu durum hakketen karışık çünkü konular birbirini kapsıyor " Aktif öğrenmede bilgi nesnel,yapılandırmacılıkta ise özneldir" bu bakış açısıyla bak bakalım karışıyo mu sorular :44:
forum.memurlar.net/konu/1510727/‎
kuzum bi de şu linke bak farkı açıklamışlar forumda
kızlarcım egıtım 85 net,m ççıktı bu netler ne zaman sabitleşecek acaba :97:
ay çok güldüm kuzucum yaabak belki bu esneme smileyi yerine geçebilir ama:116::116:
tam sensin kuzum. çay elinde yastık yanında her an çay sohbetine ve uyumaya yakın
bu konuda bilgim yok:26:
kuzum o profil sayfamdaki resmimde duruyorrenginim deneme sonucunu tebrik ederim her denemeden sonra daha iyi olcak Allahın izniyle
sedefim avatarını beğendim lakin bir avatar vardı sende bir kadın yatakta sigara içiyor yada ona benzer ben en çok onu sevdim daha güzeldi:26:
su sen nerelerdesin hiç uğramıyorsun ?:44:
svcnn az kaldı geliyorum yanına mayın tarlasıymışgüzelim zaten düğün hazılıkları bir yandan kpss bir yandan vaktin mi var senin bu ne rahatlık toparla kendini en yakın zamanda bir haftalık program istiyorum senden ne yaptın ne ettin takip edelim bari
apartmandaki kendini bilmez ş... köpeğini dövüyo kızlar acil bişey deyin bana polisi arıcam ama ilgilenir mi yoksa hayvan haklarıyla ilgili bi numara bi şey şikayet edicem onu
vicdansız insaaaaanhayvanlarında insanlar gibi can taşıdığını ne zaman öğrenecek bu millet içim cız etti canım
polisin ilgileneceğini sanmıyorumcanım hangi ilde oturuyosan oaranın hayvan hakları komisyonu vardır sanırım bi bakıver netten
orayı ara:26::26:
sedefim bu ülkede çocuğunu dövüyor desen bakmazlar sen köpeğindesin Allah ıslah etsin o psikopatı ne diyim
kızlar ya çalışıyorum iyi hoş ama çok uykum geliyor son 2 haftadır gece 11 en geç yatış saatim sabahta 7 ya da 8 de uyanıyorum
daha öncesinde böyle bi sorunum yoktu napayım bilemedim ya uyumak istemiyorum
milletin gücü güçsüzlere yetiyor etme bulma dünyası Allah bin katını yaşatır o adama zallı köpekten ne istiyorsun vicdansız ş....
alandan iki konu bitirdim sorularını çözdüm sınıf yönetimi konusuna çalıştım onunla ilgili soru çözemedim çünkü çözecek soru bulamadım kızlarbirazda öğrenmeden soru çözeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?