Fen bilgisi öğretmeni Hasan hoca , 7. sınıflara düzenlediği sınavın not aralığını 40 ile 94 arasında olduğunu tespit etmiştir. Sınıfta sınırda kalan öğrenciler olunca herkesin puanına 10 puan ilave etmiştir. Bu durumda hangi hata söz konusudur?
A)Sistematik hata
B) sabit hata
C)Tesadüfi hata
D) hata yok
E) hatanın kaynağı belli değil
-Amacı istenmeyen durum ve davranışların değiştirilmesidir.
-düzen sağlayıcı ödül-ceza türü etkinleri içerir.
Etkinliklerin yönelimi gruptan çok bireydedir.
Bu nitelikler sınıf yönetimi modellerinden hangisinde anlatır?
A) plan program modeli
B) önlemsel model
C) tepkisel model
D) gelişimsel model
E) bütünsel model
kızlarrr benim üniversitedeki bir arkadasım 2010da atanmıstı dün sabah derse yatişeyim diye arabayı biraz hızlı kullanmış ve trafik kazasından vefat etmiş
Allah mesleğinde çalışmalarımızın da hayırlısını versin resmen öğretmenlik yolunda hayatını kaybetti çok zor inanın az önce haberim oldu :'((((
bir kaç gün uğrayamayabilirim belki
kendinize iyi bakın ne olur. şu hayatta her şey boş
hayat çok boş hele bu boş hayat için emeklerimiz daha da boş dimi yarın ölecegiz belki ama oturup ahiterimiz için kılımızı kıpırdatmıyoruz ama dünya denince eş çocuk su yemek her şey unutuluyorbaşın saolsun canım Allah sabır versin yakınlarına
mat çalıştık kızlar sayı problemleri bu haftada bitmedi ya gıcık oldumyarım kalan tarih konum var kafam çalışırsa onu bitircem çalışmassada yarına kalıcak kendisi gr kızlar
rengin seni rahatlatmak kendini daha iyi hissetmeni sağlamak için birşeyler yazmak istiyorum
ama inan doğru cümleler bulamıyorm..
seni fiziken tanımasamda kalben arkadaşımsın
seni seviyorum ve kendini iyi hissetmen için elimden geleni yapmaya hazırım
bütün soyleyebileceğim bu..
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. Formasyonumu da aldım.Tezsiz Yüksek Lisansımı yaptım yani.
Şimdi Alan Sınavı çıktı biliyorsunuz. Ben mezun olunan bölüme Türk Dili ve Edebiyatı mı yazmalıyım yoksa Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği mi?
Bir sorum daha olacak.Bilen arkadaşlardan rica ediyorum:
6 temmuzdaki sınava bir yerde,14 temmuzdaki alan sınavına başka bir ilde girilebilir mi?
Kılavuzu okudum; ama bu sorularımın cevabını bulamadım.Kafam daha da karıştı. :44:
Şimdiden, vakit ayırıp okuyanlara ve cevaplayanlara teşekkür ederim.
alan bilgisen girmeyenler cumartesi sabah ve cumartesi oğleden sonra oturumunu işaretleyecek değil mi?
kestiğim sorulara bakayım canım ölçme soruları varsa paylaşırım tabibende biraz geç uyandım kuzum hava kapalı ve yağmurlu..
boyle havaları okdar çok severim ki içimde gereksiz bir mutluluk var..
bir şeyler yiyip dersin başına oturacağım
olçme istatistik tekrarını bugün bitireceğim..
nur tuba elinde güzel olçme soruları varsa paylaşırmısın?
meraba kızlar netimiz yok ve düzelmedi sinir oldum başvurumuda yapamadım burayada giremedim
şimdi annemlere geldim burdan netten yapmayı denicem olmadı bi liseye gidip halletcem artık
sabah alanımdan 2 ders daha bitti sorularını çözcem ve son 2 ders kaldı . tarih alandan son konumda bugün bitti:119: soruları çözüldü.
şimdlik raporum bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?