• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

merhaba kızlarr çok sevdim bu başlığı katılmak istedim beni de alın aranıza:)
2007 gazi giyim end. öğrt mezunuyum. bu zmaana kadar sırayla 72-82-82-80-78 aldım.almam gereken puan en az 85:) bu arada 2009 da 2008 puanımla(85) ptt ye atandım ama mutlu değilim. bu yıl bebeğim için ücretsiz izinde olduğumdan ders çalışıyorum ve atandıktan sonra en iyi çalıştığım yıl. ben çalışmaya şubat ayıında başladım ve konularım bitti şu an yediiklim soru bankasını çözüyorum. 27 mayısa kadar soru bankalarını bitirmem gerekiyor çünkü iznim bitecek ve 20 gün kadar çalışmam gerekece sonra hamile olduğumdan rapor hakkım başlayacak kısmetse. haziranda her gün deneme çözmeyi planlıyorum. herkese bol şans diliyorum:)

kızlarr herkes çalışıoyr demek ki kimse yok bugün :32:

2007 gazi giyim end. öğrt mezunuyum. bu zmaana kadar sırayla 72-82-82-80-78 aldım.almam gereken puan en az 85:) bu arada 2009 da 2008 puanımla(85) ptt ye atandım ama mutlu değilim. bu yıl bebeğim için ücretsiz izinde olduğumdan ders çalışıyorum ve atandıktan sonra en iyi çalıştığım yıl. ben çalışmaya şubat ayıında başladım ve konularım bitti şu an yediiklim soru bankasını çözüyorum. 27 mayısa kadar soru bankalarını bitirmem gerekiyor çünkü iznim bitecek ve 20 gün kadar çalışmam gerekece sonra hamile olduğumdan rapor hakkım başlayacak kısmetse. haziranda her gün deneme çözmeyi planlıyorum. herkese bol şans diliyorum:)

Allah yarıdmcın olsun
tabi ki gel sen de ne kadar çok olursak o kadar iyi :12:

bende pek eski sayılmam daha emkliyorum siyah ördek yavrusu modundayım :37:

kafası uyuşan arkadaşların güzel dostlukları var :nazar: senide kucaklarlar mutlaka:7:

sende azimli bir annesin ne güzel,mutsuzsun işnden bunu değiştiryme çalşyorsun:46:

çalışmalarında gayet güzel anlatığın kadarıyla :nazar:

günaydın herkese
bu gün ilke inklap,nufus,yerş şekilleri,iklim,c.konum tekrarım
türkçe denemem,alandan okumalarım ve bir denemem
2ünite anayasa ve 10 güncel çalışcağım ve hepsiniden bol soru.
şimdilik plan bu zamanım kalırsa rehberlik,pg ya da öğrenme birinin tekrarını yapacığm:51:

herkese kolay gelsin:29:

Son düzenleme:
günaydın dostlar:ssz:
bugün tekrar deneme alan ve hiç çalısamadıgım matematik ile yoluma devem edeyim:10:
kolay gelsin..

Çok kötü bir rüya gördüm.Çoook.:14::14::5::5::5:

Kpss'ye giriyordum.Türkçe paragrafları o kadar uzundu ki ALES kısa kalırdı yanında.:14: Tarih de öyle,upuzun paragraflar vardı,yetiştiremiyordum.:14: Sınava geç kalıyordum,gireceğim sınıfı bulamıyordum falan,offf...:5::5::5:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar sabah sabah uzman kariyerin tg 5 denemsini çozdüm eğitim bilimlerinden bıraktığım net 97.5

paket denemelerde 105-106 rahat buluyordum

açıkçası zorlanıyorum ben tg lerde:50::50:

Kpss'ye giriyordum.Türkçe paragrafları o kadar uzundu ki ALES kısa kalırdı yanında.:14: Tarih de öyle,upuzun paragraflar vardı,yetiştiremiyordum.:14: Sınava geç kalıyordum,gireceğim sınıfı bulamıyordum falan,offf...:5::5::5:
bugum nerelerdesin sen ya hu:20:
rüyalar tersine çıkarmış annem üzülme:29:
günaydın arkadaşlar sabah sabah uzman kariyerin tg 5 denemsini çozdüm eğitim bilimlerinden bıraktığım net 97.5

paket denemelerde 105-106 rahat buluyordum

açıkçası zorlanıyorum ben tg lerde:50::50:

clemin maşşallah sana:nazar:
ay kızlar simdi egitim deneme çözdüm yediiklim 87 netim çıktım ya belki size az gelecek ama:17:
benım ıcın cok önemli bir net
çünkü hep kasıyordum soruları yanlıs anlayarak,belki okumayarak cevplıyordum artık nasıl stres yapıyorsam:26:
bu çok iyi geldi bana. ama sizin netlrinz yanında sözü bile olmaz tabi idare edin:17:

canım sınava yaklaştıkça stres oluyoruz da ondan görüyoruz bu rüyaları,ben de sınava yakın çok görürürm mesela bilinçaltı iştee:2:

leylas haklısın canım stresten hep :26: bugu su rüyalar tersine çıkar derler kuzum hem sıkma canını :10:

meraba kızlar nabersiniz bugün hiç uğrayamadım:5: şimdi gezmeye gidiyorum sabah gr canlarım :34:

kızlaarrr ölüyorum yorgunluktan..
2 gündür dershanedeydim, ama bi de hiç yoktan ödev çıktı başıma
hem de 10 sayfa yazılcak hem de kendi el yazımızla. ne güzel ben int çıktısı alıcaktım :1:
hem dershane hem o çok yordu beni, 2 gündür vatandaşlık da aksadı. hiçbi şey yapamadım okul ödevim yüzünden
ama şunu bilmek harika, cumaya kadar bana ait, bi tek cuma gidicem okula.
şimdi biraz uyuycam başka türlü kendime gelemem :ssz:

slm canlarım :24::3::16: iki gündür yatak döşek yatıyorum inanır mısınız hala iyileşemedim :43::14::14::14: alandan 1 konu anca bitirebildim kızlar onun dışındada çağdaş türk tarihinde soğuk savaş dönemini okudum hiç birşey anlamadım :84::84:

slm canlarım :24::3::16: iki gündür yatak döşek yatıyorum inanır mısınız hala iyileşemedim :43::14::14::14: alandan 1 konu anca bitirebildim kızlar onun dışındada çağdaş türk tarihinde soğuk savaş dönemini okudum hiç birşey anlamadım :84::84:

tuğbacım ben de sanırım hasta oluyorum sabahtan beri başımın ağrısından gözlerimi acamadım:50:
deneme çözmek dışında
tam da olacak zamanı buldu ya hu:5:

tuğbacım ben de sanırım hasta oluyorum sabahtan beri başımın ağrısından gözlerimi acamadım:50:
deneme çözmek dışında
tam da olacak zamanı buldu ya hu:5:

renginam ilerlemeden ilaç falan al kuzum bende de baş ağrısı vardı önemsemedim sonrasında da ilaçsiz düzelirim sandım aksine daha kötü oldum canım
aman dikkat et kendine güzelim inşallah hasta olmadan geçer basının ağrısı

NİLİM oh oh gez bacım :12:

SEDEFİM çok sevindim cumaya kadar okula gitmeyeceğine bol bol ders çalışırsın :34:

NUR TUBAM bi bırakmadı peşini hastalık senin ya umarım en yakın zamanda iyileşirsin canım :16:

RENGİNAM geçmiş olsun hastalığın ilerlemeden tedavini yap kuzum :16:

renginam ilerlemeden ilaç falan al kuzum bende de baş ağrısı vardı önemsemedim sonrasında da ilaçsiz düzelirim sandım aksine daha kötü oldum canım
aman dikkat et kendine güzelim inşallah hasta olmadan geçer basının ağrısı
sagol kuşum sen söyleyince ilaç aldım şimdi inşallah geçer de kurtuluruz:50:
NİLİM oh oh gez bacım :12:

SEDEFİM çok sevindim cumaya kadar okula gitmeyeceğine bol bol ders çalışırsın :34:

NUR TUBAM bi bırakmadı peşini hastalık senin ya umarım en yakın zamanda iyileşirsin canım :16:

RENGİNAM geçmiş olsun hastalığın ilerlemeden tedavini yap kuzum :16:

sagol kuzummm :54:

Back