kpss de puanlar adayların soruları bilmesine göre değişiyor her yıl :) Sınava girenler en az hangi derste başarılıysa en çok puanı o ders getiriyor
coğrafya sorusu a şıkkı olucakmış
öğretmenli soru da e şıkkı olucakmış
ben coğrafyalı soruya d, öğretmenli soruya d demiştim. çok da emin olarak işaretlemiştim. yargının 50 deneme kitabından sorular :26:
ayy ben sizleri unutur muyum hiçççsize de çay demledim herhal
buyrun bakalım
hepiciğinize çokkkk teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz bana
Eki Görüntüle 491852
ee keksiz olmazzzz
Eki Görüntüle 491853
kız papatya senin kokteyli de çıkardım dolaptan, hadi iç bakiim soğuk soğuk
Eki Görüntüle 491854
ne kadannn cahilimmmsağol kuzum bilgilendirdiğin için
kız senden küçükse görümce deme görümcek de ya da örümcek
bebeğim ilk boşluk tırnak 2.de tırnak derkenden sonraki boşluğa noktalı virgül gelicek kızdan sonra tırnak zordan sonra tırnak,duruyordan sonra nokta, mıdan sonra soru işareti
cevapb şıkkı virgül olmalı?derkenden sonra diğer cümleyi bağlıyo çünkü noktalı virgül olması gerek bu zor soruymuş ama
soru işareti tabiki
ohhh afiyet bal şeker olsunhahaha coğraya sorusunu kimse bilememiş..ilahi komedyaa
hüppp ..lıkırr lıkırrrrrr
yok canım ne cahilliği :) bizim gibi öğretmenliklerde de branşlar da önem kazanıyor mesela türkçe öğretmenlerine türkçe, matematik öğretmenlerine matematik çok puan getirmiyor:) Alandan yapan çok olduğu için alan dersi az puan getiriyor tabi artı sınav olarak gelecek alan sınavı en çok puanı getirecekmiş fakat o 16 alanın ismi hala açıklanmadısınav yaklaşıyor ama ne alanlar belli ne hangi konulardan sorumlu olunacağı son 1 ay kala açıklama yapacaklar heralde
Allah kabul etsin canımBen son teravihi de kılıp geleyim.
Elveda ya şehr-i Ramazan,elveda...
bebeklerim ben yatıyorum yarın toplanalım gene bayram geliyo malum kimseler olmaz kim ne yapıcak rapor verelimkiii dönüşümüz muhteşem olsuniyi gecelerrr
2013 te matematiği bekleyebilirsiniz. Tek yıllarda mat zor olur. 2009 a bakabilirsiniz örnek olarak. Türkçeyide bekleyin. Yada anayasa da 2 yıldır kolay geliyor. Açın kollarınızı hepsini bekleyin :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?