bir de her şeyden önce sıralama önemli bence
çalışalım çalışalım çalışalımmm
şu alan sınavını da kafamıza takmıyalım, sonuçta ne olucaksa olsun bu sınava giren herkes için geçerli
Aynen azimli olmak lazım ki taşı delebilelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de her şeyden önce sıralama önemli bence
çalışalım çalışalım çalışalımmm
şu alan sınavını da kafamıza takmıyalım, sonuçta ne olucaksa olsun bu sınava giren herkes için geçerli
evet tatlım :13:
kızlar duymayan kalmasın hedef netler 100 gk gy, 100 eğitim
hedef puan 90 +
çooookkk çalışcaz çooookkkkkk
selam ben bu sene dershaneye gıtmeyı falan dusunmuyorum ama gecen sene neden fem e gıtmedım dıye kafamı taslara vurdum desem yerıdır arkadasım gıtmeyı dusunuyor onada fem dedım fem le beraber calısmıyoruz:) lakın olanlar olacaklar ortada ayrıca egıtım sıstemlerıde ıyı keza 2012 kpss lısans 1. sı ıstanbul fem den cıktı haberınız olsun derım. ben gectıgım donem ıhtıyaca gıttım ama ıhtıyac bıtmıs durumda tamam yayınları ıyı lakın dershane doluluktan ıplemıyorlar artık ogrencıyı o safhada batak ugramayın derım x cok yenı oturmuslugu oldugunu sanmam ıstıkrar yayınlarında denemelrınde bı hosluk var lakın dershanesını bılemıcem sınav konusundada bılgım yok ama öss dershanesı olarak un saldı uzmanlasmısmıdır bılmıyuorum, pegemıde kesınlıkle tavsıye etmıyoruz durum bu kolay gelsın sımdıden ben atanmaya calısıcam :) ama umutlarım tavan yapmadı 90 ustu puan hedefıyle gırdım sınava keza denemelerımde tutuyordu hedeflerım sınav bızı pert ettı ıhtıyac aldırmadı bana 83 puanı kendı basarım dıye acık yureklılıklede soyleyebılırım arkadaslarımında katkısı var muhakkak.
bu arada baslık femara degıl fem :)) eskı bır konu baslıgı kacmıs oraya :))
sedefonur tatlım sen sınıfçı değilmiydin 90 ı napcaksın 80 üstü siz ii yerlere atanırsınız biz matematikçiler asıl alalım o puanı
meb.gov.tr .!.:İlk projeksiyon sonuçlarına göre önümüzdeki yıllarda en çok ihtiyaç duyulan öğretmenlik alanları;
1-Rehber Öğretmen,
2-İlköğretim Matematik Öğretmenliği,
3-Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği,
4-Türkçe Öğretmenliği,
5-Beden Eğitimi Öğretmenliği,
6-Fen ve Teknoloji Öğretmenliği,
7-Sosyal Bilgiler Öğretmenliği,
8-İngilizce Öğretmenliği,
9-Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği,
10-Almanca Öğretmenliği,
11-Görsel Sanatlar/Resim Öğretmenliği,
12-Müzik Öğretmenliği,
13-Teknoloji ve Tasarım Öğretmenliği,
14-Biyoloji Öğretmenliği,
15-Matematik Öğretmenliği,
16-Coğrafya Öğretmenliği,
17-Kimya Öğretmenliği,
18-Fizik Öğretmenliği,
19-Felsefe Öğretmenliği,
20-Tarih Öğretmenliğidir.
sorular fem de dağıtıldığı için olabilir mi saolsunlar
sedefonur tatlım sen sınıfçı değilmiydin 90 ı napcaksın 80 üstü siz ii yerlere atanırsınız biz matematikçiler asıl alalım o puanı
matematikten korkan arkadaşlarım yahu matematikçi olduğumdanmıdır bilmiyorum ama kpss de inanın matematiği çok kolay soruyolar siz bi ünide mat okuyunda görün matematik neymiş resmen toplama çıkarma problem çözme falan soruyolar düzgünce çalışan biri çok kolay yapar yaa korkmayın
bende fem e gttm ama nedense sorulardan haberm yok
genelleme yapmk pek doğru olmaz diye düşünüyorum..ayrıca gttiğim şubesindenmi hocalardan mı nedr, hiç memnun kalmadım
ya benim yaşadığım ilde de sadece fem ve ihtiyaç var kpss için. ben ihtiyacı tercih ettim, ama herkesten fem daha iyi keşke oraya gitseydin diye duyuyorum :44:
amaann biraz da insanın kendi elinde. benim yazılma amacım disiplini sağlaması zaten, beni plana programa soksun yeter
eğitimkpss yeni cicilerin hayırlı olsun
bayılıyorum senin kitaplarına
okuduğum şehrdeki şubesi çok kötüydü..ama yaşadığım şehrdekini (gidecek olsam) terch edeblrdm...hocaları daha kaliteli
çok teşekkğr ederm :)
ben de bugün ihtiyaç 24 saatte tarih coğrafya kitaplarını ve x yayıncılığın tarih kitabını indirdim netten, incelemek için
çok hoşuma gitti, bunları alıcam
evettt gelelim bugünkü raporuma
30 türkçe => 27 doğru 3 yanlış
30 mat => 20 doğru 10 boş
30 tarih => 22 doğru 7 yanlış 1 boş :18:
18 coğ => 18 doğru
anlaşıldı yeni alacağım kitaplarla tarih çalışmaları beni beklerrrr