yanlız a diyorum
ilk denemeye göre süperr canım benim ilk denemem berbattııı
Canım ondan ben de pek emin değilim.
Ama püf noktan şu olsun.
Doğrudan anlatım var,yani birinin sözü olduğu gibi alınmış
Büyük harfle başlasaydı tırnak olacaktı.
sedefcim onun cevabı tırnak. oraya tırnak konsaydı cümlenin büyük harfle başlaması gerekirdi büyük harf olmadığından dolayı oraya virgül getirilmeli :)
Ben D diyorum.
buna da c şıkkı diyorumm
Coğrafya sorusuna b diyorum bende :)
doğru çözüyosun canım ama işte ordan çıkmıyo cevap 56 ise buldum ama k nın en küçük değeri diyo 56 büyük baya ama diğer türlüde akare olmuyoooo!!!!bu arada o noktalama sorusu çok saçma salak bugu-su demiş sende yerlerine koymuşsun ama anlam tam oturmuyo ben sevmedim o soruyuuöğretmenli soruya d demiyosa acaba ne diyoooo cevapları yanlış olabilir canım hangi deneme bu bu arada?coğrafya sorusu d şıkkı olucka iç anadoluda en çok buğday sonr aşeker pancarı sonrada çavdar üretilir
1440:2=720:2=360:2=180:2=90:2=45:3=15:5=3:3=1
A=4üstü2 b=2 k=10
coğrafya sorusu a şıkkı olucakmış
öğretmenli soru da e şıkkı olucakmış
ben coğrafyalı soruya d, öğretmenli soruya d demiştim. çok da emin olarak işaretlemiştim. yargının 50 deneme kitabından sorular :26:
yeşil mercimek ise İç Anadolu Bölgesinde (%75) üretilir. int.ten buldum hemen ama orada çavdar içinde arpa içinde iç anadoluda yetiştirilir diyor ve ben yeşil mercimek güneydoğu anadoludiye biliyodum vay anasınıöğretmenli soruda d seçeneğini nerden çıkarıyoruz anlamadım ben arkadaş aydınlıkkkk istiyorumm
yeşil mercimek ise İç Anadolu Bölgesi’nde (%75) üretilir. int.ten buldum hemen ama orada çavdar içinde arpa içinde iç anadoluda yetiştirilir diyor ve ben yeşil mercimek güneydoğu anadoludiye biliyodum vay anasınıöğretmenli soruda d seçeneğini nerden çıkarıyoruz anlamadım ben arkadaş aydınlıkkkk istiyorumm
Bende geldiiimm..
Kpss Önlisans sınavına gircem ama hiç çalışmıyorum.
Kpss'de en çok puan getiren ders ne acaba?
Matematik mi? Tarih mi? Genel Kültür mü? :26:
Hiç bi bilgim yok kpss hakkında
Yardımcı olur musunuz? :107::107:
Bende geldiiimm..
Kpss Önlisans sınavına gircem ama hiç çalışmıyorum.
Kpss'de en çok puan getiren ders ne acaba?
Matematik mi? Tarih mi? Genel Kültür mü? :26:
Hiç bi bilgim yok kpss hakkında
Yardımcı olur musunuz? :107::107:
Mlk bu sınavda Türkçe idi. Geçen 2010 da coğrafyaydı 2009 da matematikti.. HEr sene farklı dersten çakıyorlar golü :))) Sen hepsinden çakacaklarmış gibi çalışacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?