• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bu soruya sinir oldum canım doğru yazdığına eminsin değil mi hemende suç atıyım soruya:37: a² değilde başka bir şey mi olucak ki çok uğraştım canım ya, net gitti bu arada sinir oldummm

şimdi baktım tekrar canım a² yazıyo, normalde 1440 ı çarpanlarına ayırıp sonra çeşitli şekillerde üslü ifadelerle yazmaya çalışıp oradan en küçük k yı bulmaya çalışarak çözüyodum ben bu soruları :26:

şimdi baktım tekrar canım a² yazıyo, normalde 1440 ı çarpanlarına ayırıp sonra çeşitli şekillerde üslü ifadelerle yazmaya çalışıp oradan en küçük k yı bulmaya çalışarak çözüyodum ben bu soruları :26:

doğru çözüyosun canım ama işte ordan çıkmıyo cevap 56 ise buldum ama k nın en küçük değeri diyo 56 büyük baya ama diğer türlüde akare olmuyoooo!!!!bu arada o noktalama sorusu çok saçma salak bugu-su demiş sende yerlerine koymuşsun ama anlam tam oturmuyo ben sevmedim o soruyuu:37:öğretmenli soruya d demiyosa acaba ne diyoooo cevapları yanlış olabilir canım hangi deneme bu bu arada?coğrafya sorusu d şıkkı olucka iç anadoluda en çok buğday sonr aşeker pancarı sonrada çavdar üretilir

Bu arada çavdar iç anadoluda %33 yetiştiğini hç duymadım ben. :44: İç anadolunun şifresi BAŞYENT içinde çavdar yok..

sınava kadar düzeltirsin işlem hatalarını. oluyor böyle şeyler.. Ben bu yüzden 25 yaptım matematikten :) Yanlış değildi ama hata yüzünden boş bıraktım çıkmayınca Ayy aklıma geldi haziran ayım ve temmuz başım içim daraldı. Allah zihin açıklığı versin..

hm bana en mantıklısı çavdarlı seçenek gibi geldi nohut yetiştiriliyo mu ya?o zaman b şıkkı olabilir patates en çok sonra buğday sonrada arpa

kız sedef nerdesnnn...kokteylmi alayım tkrar.. ben sensiz içemedm ama sen gt kahve iç tabiii :4:

gel de soruşarın cvbını ver..merk ediommm:52:

Back