• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Canım ondan ben de pek emin değilim.:1:

Ama püf noktan şu olsun.

Doğrudan anlatım var,yani birinin sözü olduğu gibi alınmış

Büyük harfle başlasaydı tırnak olacaktı.

sedefcim onun cevabı tırnak. oraya tırnak konsaydı cümlenin büyük harfle başlaması gerekirdi büyük harf olmadığından dolayı oraya virgül getirilmeli :)

evetttt süpersiniz, bu kuralla bi daha yanlış yapmam :119:

buna da c şıkkı diyorumm

Coğrafya sorusuna b diyorum bende :)

doğru çözüyosun canım ama işte ordan çıkmıyo cevap 56 ise buldum ama k nın en küçük değeri diyo 56 büyük baya ama diğer türlüde akare olmuyoooo!!!!bu arada o noktalama sorusu çok saçma salak bugu-su demiş sende yerlerine koymuşsun ama anlam tam oturmuyo ben sevmedim o soruyuu:37:öğretmenli soruya d demiyosa acaba ne diyoooo cevapları yanlış olabilir canım hangi deneme bu bu arada?coğrafya sorusu d şıkkı olucka iç anadoluda en çok buğday sonr aşeker pancarı sonrada çavdar üretilir

coğrafya sorusu a şıkkı olucakmış
öğretmenli soru da e şıkkı olucakmış
ben coğrafyalı soruya d, öğretmenli soruya d demiştim. çok da emin olarak işaretlemiştim. yargının 50 deneme kitabından sorular :26:

Bende geldiiimm..:10:

Kpss Önlisans sınavına gircem ama hiç çalışmıyorum. :50:
Kpss'de en çok puan getiren ders ne acaba?
Matematik mi? Tarih mi? Genel Kültür mü? :26:

Hiç bi bilgim yok kpss hakkında :30:

Yardımcı olur musunuz? :107::107:

yeşil mercimek ise İç Anadolu Bölgesi’nde (%75) üretilir. int.ten buldum hemen ama orada çavdar içinde arpa içinde iç anadoluda yetiştirilir diyor ve ben yeşil mercimek güneydoğu anadoludiye biliyodum vay anasını:53:öğretmenli soruda d seçeneğini nerden çıkarıyoruz anlamadım ben arkadaş:28:aydınlıkkkk istiyorumm

ayy ben sizleri unutur muyum hiççç :29: size de çay demledim herhal :10:
buyrun bakalım :42:
hepiciğinize çokkkk teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz bana :16:

Eki Görüntüle 491852

ee keksiz olmazzzz :56:

$exps3656_CAL1465749D11D.jpg

kız papatya senin kokteyli de çıkardım dolaptan, hadi iç bakiim soğuk soğuk :1:

$images (1).jpg

yeşil mercimek ise İç Anadolu Bölgesi’nde (%75) üretilir. int.ten buldum hemen ama orada çavdar içinde arpa içinde iç anadoluda yetiştirilir diyor ve ben yeşil mercimek güneydoğu anadoludiye biliyodum vay anasını:53:öğretmenli soruda d seçeneğini nerden çıkarıyoruz anlamadım ben arkadaş:28:aydınlıkkkk istiyorumm

kırmızı mercimek güneydoğu anadoluda kuzum. öğretmenli soru kesin yanlış amaaa :37:

Kpsshayali senin kafa çorba olmuş sanki biraz ara ver.:))) G.d.a kırmızı mercimekte 1. şifresi KaPaK
Kırmızı mercimek pamuk karpuz..

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldinnn :16:
valla ben de hiç bilmem öyle hangisi en çok puan getiriyo
yalnız ben en zayıf olduğum dersten çalışmaya başladım sana da bunu önerebilirim :6:

Mlk bu sınavda Türkçe idi. Geçen 2010 da coğrafyaydı 2009 da matematikti.. HEr sene farklı dersten çakıyorlar golü :))) Sen hepsinden çakacaklarmış gibi çalışacaksın.

ahaha benim coğrafyam pek kötüdür kızlar tarihim hele coğrafyadan da kötüdür:9:bi ara coğrafyaya çalışmıştım ordan kalmış aklımda bir şeyler ama o da yanlış kalmıl kala kala:37:

kpss de puanlar adayların soruları bilmesine göre değişiyor her yıl :) Sınava girenler en az hangi derste başarılıysa en çok puanı o ders getiriyor:16::16:

Back