• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

coğrafya sorusu a şıkkı olucakmış
öğretmenli soru da e şıkkı olucakmış
ben coğrafyalı soruya d, öğretmenli soruya d demiştim. çok da emin olarak işaretlemiştim. yargının 50 deneme kitabından sorular :26:

hahaha coğraya sorusunu kimse bilememiş..ilahi komedyaa :9:

ayy ben sizleri unutur muyum hiççç :29: size de çay demledim herhal :10:
buyrun bakalım :42:
hepiciğinize çokkkk teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz bana :16:

Eki Görüntüle 491852

ee keksiz olmazzzz :56:

Eki Görüntüle 491853

kız papatya senin kokteyli de çıkardım dolaptan, hadi iç bakiim soğuk soğuk :1:

Eki Görüntüle 491854

hüppp ..lıkırr lıkırrrrrr :21:

ne kadannn cahilimmm :37: sağol kuzum bilgilendirdiğin için :16:

yok canım ne cahilliği :) bizim gibi öğretmenliklerde de branşlar da önem kazanıyor mesela türkçe öğretmenlerine türkçe, matematik öğretmenlerine matematik çok puan getirmiyor:) Alandan yapan çok olduğu için alan dersi az puan getiriyor tabi artı sınav olarak gelecek alan sınavı en çok puanı getirecekmiş fakat o 16 alanın ismi hala açıklanmadı :50: sınav yaklaşıyor ama ne alanlar belli ne hangi konulardan sorumlu olunacağı son 1 ay kala açıklama yapacaklar heralde:43::43:

2013 te matematiği bekleyebilirsiniz. Tek yıllarda mat zor olur. 2009 a bakabilirsiniz örnek olarak. Türkçeyide bekleyin. Yada anayasa da 2 yıldır kolay geliyor. Açın kollarınızı hepsini bekleyin :))))))

bu yıl mat zordu uğraştırıcıydı e türkçede zordu anayasa zaten hep zor geliyo genelde:9:bilene hepsi kolay gibi kliş bi cümle kurayım:37:

bebeğim ilk boşluk tırnak 2.de tırnak derkenden sonraki boşluğa noktalı virgül gelicek kızdan sonra tırnak zordan sonra tırnak,duruyordan sonra nokta, mıdan sonra soru işareti
cevap:D b şıkkı virgül olmalı?derkenden sonra diğer cümleyi bağlıyo çünkü noktalı virgül olması gerek:28:bu zor soruymuş ama:34:

soru işareti tabiki :D

bebeklerim ben yatıyorum yarın toplanalım gene bayram geliyo malum kimseler olmaz kim ne yapıcak rapor verelimkiii dönüşümüz muhteşem olsun:37:iyi gecelerrr:23:

hahaha coğraya sorusunu kimse bilememiş..ilahi komedyaa :9:

hüppp ..lıkırr lıkırrrrrr :21:
ohhh afiyet bal şeker olsun :21:
yok canım ne cahilliği :) bizim gibi öğretmenliklerde de branşlar da önem kazanıyor mesela türkçe öğretmenlerine türkçe, matematik öğretmenlerine matematik çok puan getirmiyor:) Alandan yapan çok olduğu için alan dersi az puan getiriyor tabi artı sınav olarak gelecek alan sınavı en çok puanı getirecekmiş fakat o 16 alanın ismi hala açıklanmadı :50: sınav yaklaşıyor ama ne alanlar belli ne hangi konulardan sorumlu olunacağı son 1 ay kala açıklama yapacaklar heralde:43::43:

hep öyle yapıyolar zaten neyi zamanında yaptılar. 2009 öss de en sevdiğim ders psikolojiydi, hoopp dönem ortasında psikoloji sorularını aldılar yerine coğrafyayı arttırmışlardı :47:

Ben son teravihi de kılıp geleyim.:42:

Elveda ya şehr-i Ramazan,elveda...:31:
Allah kabul etsin canım
bebeklerim ben yatıyorum yarın toplanalım gene bayram geliyo malum kimseler olmaz kim ne yapıcak rapor verelimkiii dönüşümüz muhteşem olsun:37:iyi gecelerrr:23:

iyi geceler tatlı rüyalar canım :54: çok verimli bi geceydi, darısı diğer gecelerin başına :1:

Bu yıl mat zor değildi. türkçe zordu mat a zaman kalmadı. Valla 2013 te türkçe aynı bu kıvamda gelir. coğrafya güncelleşerek devam eder. Matematik zorlar ama. tek yılların geleneği böyle olur çifte göre

Valla abanın kitaplara. el değmedik yayın kalmasın. en kıllarını bile ezberleyin buda sorulurmu oha demeyin. soruyorlar. ben kendimce soru yazmasaydım buda sorulmaz diye 1 2 puan daha alırdım :))))

2013 te matematiği bekleyebilirsiniz. Tek yıllarda mat zor olur. 2009 a bakabilirsiniz örnek olarak. Türkçeyide bekleyin. Yada anayasa da 2 yıldır kolay geliyor. Açın kollarınızı hepsini bekleyin :))))))

bence bu kadar olumsuz konuşma moralleri bozuluyor.

zaten sınavın zor olması aslında daha iyi. 2010da genel kültür genel yetenek sınavı çok kolaydı herkes yüksek yaptı 100net bile iyi bir puan getirmedi. 2011 gy gk zordu 95 net 90 üstü puan bıraktı. sınavın zor olması iyi çalışan için avantajlı bir şey kızlar :D zor olacak diye hiç korkmayın siz güzelce çalışmaya bakın. özellikle de türkçe ve coğrafyaya önem verin. 2 senedir bu 2 derste zorluyorlar.

bir de her şeyden önce sıralama önemli bence :31:
çalışalım çalışalım çalışalımmm :24:
şu alan sınavını da kafamıza takmıyalım, sonuçta ne olucaksa olsun bu sınava giren herkes için geçerli :34:

Back