2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

İlk sorunun yunanistan oldugunu düşünüyorum:44:
İkinci soru göktürk 2 olmalı
Ücüncü soru ceşme sinop olmalı
dördüncü soru bilecik ve amasya görüşmeleri olmalı
beşinci soruya istanbul ve atina diyorum emin olmayarak

bunun cevabı benzetişim ve neden olduğunu gerçekten merak ediyorum anlamadığım tek soru diyebilirim..

bunun cevabı harmanlaşmış eğitim tubişhh çok güzel açıklamış teşekkr ediyoruz..

bunun cevabı benzetişim ve neden olduğunu gerçekten merak ediyorum anlamadığım tek soru diyebilirim..

ama kuzum cok karısık bir soru bu o kadar harmanlı ki 2 cevapta kesin olur yani
böyle sınırı olmayan soru soracaklarını düşnümüyorum
yani inşallah:26:

Gercekte denenmesi zarar ve maliyet gerektiren durumlarda kullanılan bir yöntem benzetişim,sadece bilgisayar programları gelmesin aklına model,maketler üzerinden de yapılabiliyor canım

Canımsın sen benim niye öyle dedin çok üzdün beniSen benim kadim dostlarımdansın arkadasımmmm benimmmNasılsın kuzucum napıyosunn

yaa yaa ben sordum da geldin
oysa senı cookkk severım benn
iyiym kuzuşummm sen de iyi ol dersler de iyi olsun

kızlar soruyu dikkatlice okumuyoruz denemelerde hemen cevap verme derdindeyiz buda bize hata yaptırıyor

şimdi soruda tbmm ile demiş biz hemen amasya gorüşmelerinede atladık ama amasya gorşmeleri temsil heyetiyle yapılmıştıç hepimiz düştk bu soruya
istanbul atinaya gelince lozanla atina antlaşması bozuldu çnk yunanistan karaaçı savaş taminati olarak türkiyeye verdi o yüzden yalnız istanbul

daha dikkatli olmalıyız kızlar

yaa yaa ben sordum da geldin
oysa senı cookkk severım benn
iyiym kuzuşummm sen de iyi ol dersler de iyi olsun

Valla ben de seni çok severim canımmmCanım kafam bulandı sabahtan beri alana bakıyorum,kusura bakma senin bölümün zümrem de sayılırsın ama şu son iki ay kala edebiyattan nefret edeceğim ezberlenmiyor o kadar sey canım ya

hayır kendımı eksik hissediyorum ya hu
nereden buluyorsun bu soruluarı kuzum yaaresmen komplo soruları
kitabın adını ver bana

Aynen öyle halbuki biraz düşünerek yapılsa çözülmeyecek sorular degil

clemantineeeeeeeeeeecikkkkkkk türkiyede inkılap hareketleri konusunu bitirdiimmmmm 70 ögrenmeden sonra 24 de tarih sorumu çözüp bi kahvaltı arası verecem Görüşürüzz

süpersin kzum hadi bakalım yarına az kaldı alacağın cicileri düşün biraz dışsal pekiştirme ama rtık bunada razıyız

kuzum açıklamalarını yaptım soruların ..yeğenin ağzını ıssır sen benim için..

clem dün sordum da görmedin sanırım senın bölüm neydi?
alan var mı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…