• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

1)1.tbmm konu+23 soru
2.)kurtuluş sav. Ve anlaşmalar konu+34 soru
3.)2.tbmm konu+22 soru
4.)dış politika konu+22 soru bitti bu konular canlar 3 ve 4.konunun sorucukları var

aşagıdakilerden hangisi v diyagramının temel kullanım alanlarından biri değildir?
a- oğrencilerin on bilgilerinde bir eksiklik olup olmaığını belirlemede
b-oğretim etkinliklerinde elde edilen bilgileri bütünleştirmede
c-oğrencilerin oğrenmelerini kontrol etmede
d-oğrencide var olan kavram yanılgılarını belirlemede
e- labaratuar çalışmalarında bütünlüğü gormede

[/COLOR][/COLOR]

bunun cevabı a tatlım

cloşum ben de a diyorum, bu arada v diyagramı genellikle fen derslerinde kullanılıyor dimi?
sedoşum benim ve diyagramında hep deney gelir aklıma ordan hatırla

kızlar gülmeyin ama ben bugün denemede 11 mat yaptım çok sevinçliyim:46::46::46::46:
:nazar:
:nazar::nazar: maaşşallah böcüküm daha çok yapıcaksın ne gülmesi

canım yöntem sorunun cevabıda a yada c diyorum düzey geliştirme ya da planlı grup çalışması :32:
:31:

ben kaçıyorum maalesef soruları çözüp bi konu daha bitirmem lazım tarihten tekrar ugrarım kızlar :6::10:

Kızlar buyrun sorularımaaaaaaaa:9:

$DSC_0280.jpg $DSC_0287.jpg $DSC_0282.jpg $DSC_0281.jpg $DSC_0283.jpg $DSC_0284.jpg

ilk sorun görsel ikinciyi 1.ile aynı yüklemişsin 3 sorun tümevarım 4 .sorun olumlu baglılık 5 sorun a daimicilik le anlatma gibi geldi 6 sorunda a anlatma ya da b sokratik tartışmada sokrat daha yakın geldi :6:
cevaplar ne laylas çok merak ettim :27:

bu soruların kimini çözmüştüm sanırım

iyi geceler kızlar çok uykum geldi :ssz::74:bugünlük benden bu kadar soruların cevabınada yarın bakarım

:111:aynen bu smile gibiyim

CANLARIM İYİ GECELER.......dünden beri bizim ailenin üstünde kara bulutlar dolanıyo :43: :43: :43: ablamlar dün pikniğe gitmişti

termustan çay dökülmüş eve geldiklerinde hemen yanına gittim avucumun içi kadar yanmış su toplamış :26: sonra yeğenim kapıya

elini sıkıştırdı :43:

annemler şehir dışına gitti demiştim ya babam buraya 4 saat kala varken rahatsızlanmış ambulans çağırmışlar sindirim

sistemine bağlı olarak kasılmaları olmuş ağrıdan duramamış :43: ablamın eşi de annemleri hastaneden almak için çıktı yola akşam dokuz

gibi bende geleyim abi yanında dedim yok dedi uyur diye korktum çünkü..sonra hastaneye ulaşmış gece annemleri almış hastahaneden

eve 10 km kala ablamın eşi uykuya dalmış kaza yapmışlar Allahım korumuş üçündede bişey yok ama araba perte çıktı çok çok ucuz

atlattılar direğe çarpmalarına 15 20 cm kalmış Allah bundan kötü etmesin çok şükür Rabbime verilmiş sadakamız varmış... öyle yani

canlar üst üste geldi her şey :43: :43:

Son düzenleme:
Back