• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

aşagıdaki ülkelerin hangisiyle hem vize hemde pasaport uygulaması kalkmıştır?

azerbaycan
yunanistan
suudi arabistan
grcistan
katar

2012 yılının sonunda uzaya gonderilen ilk milli uydumuz hangisidir_

goktürk 2
atak
tcg heybeliada
anka
altay

osmanlı donanması

inebahtı
çeşme
navarin
sinop

baskınlarıyla tarih boyunca dort defa yakılmıştır

bu baskınlardan hangilerinin ruslar tarafından olduğu soylenebilir?

bilecik gorüşmeleri
amasya tamimi
amasya gorüşmeleri
hangileri istanbul hkümeti ve tbmm arasında gerçekleşmiştir?

osmanlı devletinin 1913 de balkan devletleriyle imzaladığı

londra
istanbul
atina
antlaşmalarından hangileriyle belirlenen sınırlar günümzdede aynı şekilde devam etmektedir?

leyla nın güzelliğine ancak mecnun gozüyle bakmalısın kionu seyretmenin sırrı sana da gorünsün.

bu cmle ile ilgigi aşağıdakilerden hangisi soylenemez?

birleşik yapılı sozck vardır
eylemsi obeği zarf gorevindedir
birden fazla bağlaç kullanılmıştır
kişi zamirine yer verilmiştir
ad tamlamasına yer verilmiştir.

İlk sorunun yunanistan oldugunu düşünüyorum:44:
İkinci soru göktürk 2 olmalı
Ücüncü soru ceşme sinop olmalı
dördüncü soru bilecik ve amasya görüşmeleri olmalı
beşinci soruya istanbul ve atina diyorum emin olmayarak

[sıze=3]giriş bolümünde suda boğulma tehlikesi geçiren bir kişiye yapay teneffs nasıl yapılır?gosteriniz sorusu sorulup gerekli yanıtın alınması.geliştirme bolümünde oğretmenin insan modeli üstünde yapay teneffüsün nasıl yapılması gerektiğini ve nelere dikkat etmek zorunda olunacağınıyaparak gostermesi;daha sonra her oğrencinin maket üzerinde yapay teneffüs yapması
yanlışların oğretmen tarafından anında dzeltilmesi kapanış bolümünde ise yapay tenneffüs yaparken durum ve işlem basamaklarının dikkate alınması ve son ozetin yapılması değerlendirme aşamasına geçilmesi şeklinde etkinliklere yer verilmiştir.

Belirtilen aşamaların hangi oğretim yontem yada tekniğine ait olduğu soylenebilir?

Gosterip yaptırma
benzetişm
[/sıze]

bunun cevabı benzetişim ve neden olduğunu gerçekten merak ediyorum anlamadığım tek soru diyebilirim..

[sıze=3]açıkoğretim fakltesi bnyesinde bünyesinde eğitim verdiği oğrencilerin kendi kendilerine ders çalışma süreçlerini desteklemek amacıyla açıkoğretim oğrenme portalı adıyla bir uygulama başlattı.bu uygulamada her ders için farklı oğrenme ortamlar tasarlanmış boylelikle farklı oğrenme sitillerine sahip oğrencilerin kendilerine en uygun oğrenme ortamından yararlanmaları sağlanmıştır.boylelikle geleneksel oğretim yonteminin çevrim içi eğitim materyaliyle zenginleştirilmesi soz konusu olmuştur.

Geleneksel eğitim yonteminin teknoloji desteğiyle zenginleştirilerek sunulması hangisiyle ifade edilebilir_

uzaktan eğitim
yaygınlaşmış eğitim
algın eğirtim
harmanlaşmış eğitim
informal eğitim
[/sıze]

bunun cevabı harmanlaşmış eğitim tubişhh çok güzel açıklamış teşekkr ediyoruz..:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bunun cevabı benzetişim ve neden olduğunu gerçekten merak ediyorum anlamadığım tek soru diyebilirim..

ama kuzum cok karısık bir soru bu o kadar harmanlı ki 2 cevapta kesin olur yani
böyle sınırı olmayan soru soracaklarını düşnümüyorum
yani inşallah:26:

Gercekte denenmesi zarar ve maliyet gerektiren durumlarda kullanılan bir yöntem benzetişim,sadece bilgisayar programları gelmesin aklına model,maketler üzerinden de yapılabiliyor canım

Canımsın sen benim niye öyle dedin çok üzdün beni:5:Sen benim kadim dostlarımdansın arkadasımmmm benimmm:16:Nasılsın kuzucum napıyosunn:16:

yaa yaa ben sordum da geldin:5:
oysa senı cookkk severım benn:29:
iyiym kuzuşummm sen de iyi ol dersler de iyi olsun :16:

ilk sorunun yunanistan oldugunu düşünüyorum:44:
Ikinci soru göktürk 2 olmalı
ücüncü soru ceşme sinop olmalı
dördüncü soru bilecik ve amasya görüşmeleri olmalı
beşinci soruya istanbul ve atina diyorum emin olmayarak

kızlar soruyu dikkatlice okumuyoruz denemelerde hemen cevap verme derdindeyiz buda bize hata yaptırıyor

şimdi soruda tbmm ile demiş biz hemen amasya gorüşmelerinede atladık ama amasya gorşmeleri temsil heyetiyle yapılmıştıç hepimiz düştk bu soruya
istanbul atinaya gelince lozanla atina antlaşması bozuldu çnk yunanistan karaaçı savaş taminati olarak türkiyeye verdi o yüzden yalnız istanbul

daha dikkatli olmalıyız kızlar:45::45::45::45::45::45:

yaa yaa ben sordum da geldin:5:
oysa senı cookkk severım benn:29:
iyiym kuzuşummm sen de iyi ol dersler de iyi olsun :16:

Valla ben de seni çok severim canımmm:16:Canım kafam bulandı sabahtan beri alana bakıyorum,kusura bakma senin bölümün zümrem de sayılırsın ama şu son iki ay kala edebiyattan nefret edeceğim ezberlenmiyor o kadar sey canım ya:5:

kızlar soruyu dikkatlice okumuyoruz denemelerde hemen cevap verme derdindeyiz buda bize hata yaptırıyor

şimdi soruda tbmm ile demiş biz hemen amasya gorüşmelerinede atladık ama amasya gorşmeleri temsil heyetiyle yapılmıştıç hepimiz düştk bu soruya
istanbul atinaya gelince lozanla atina antlaşması bozuldu çnk yunanistan karaaçı savaş taminati olarak türkiyeye verdi o yüzden yalnız istanbul

hayır kendımı eksik hissediyorum ya hu
nereden buluyorsun bu soruluarı kuzum yaa:52:resmen komplo soruları :27:
kitabın adını ver bana :27:

Aynen öyle halbuki biraz düşünerek yapılsa çözülmeyecek sorular degil:20:

clemantineeeeeeeeeeecikkkkkkk türkiyede inkılap hareketleri konusunu bitirdiimmmmm :66::66: 70 ögrenmeden sonra 24 de tarih sorumu çözüp bi kahvaltı arası verecem :56: Görüşürüzz:16:

süpersin kzum hadi bakalım yarına az kaldı alacağın cicileri düşün biraz dışsal pekiştirme ama rtık bunada razıyız:52::52:

1. Sorun gürcistan mı?
:26: 2 soru göktürk 2 diye hatırldım 3.soru sinop inebahtı :35: 4.soru bilecik ve amasya görüşmeleri mi :52: 5 sorun istanbul ve atina :32: 6.sorun eylemsi öbeği zarf görevindedir söylenemez nesne görevindedir :31: Smileleri yegenimin zoruyla koydum başımda şunuda koy bunuda koy diye bıdı bıdı konuşuyo :51:

kuzum açıklamalarını yaptım soruların ..yeğenin ağzını ıssır sen benim için..:4:

clem dün sordum da görmedin sanırım senın bölüm neydi?
alan var mı sana

Back