gercekte denenmesi zarar ve maliyet gerektiren durumlarda kullanılan bir yöntem benzetişim,sadece bilgisayar programları gelmesin aklına model,maketler üzerinden de yapılabiliyor canım
[sıze=3]clem dün sordum da görmedin sanırım senın bölüm neydi?
Alan var mı sana[/sıze]
CANLARIM İYİ GECELER.......dünden beri bizim ailenin üstünde kara bulutlar dolanıyoablamlar dün pikniğe gitmişti
termustan çay dökülmüş eve geldiklerinde hemen yanına gittim avucumun içi kadar yanmış su toplamış :26: sonra yeğenim kapıya
elini sıkıştırdı
annemler şehir dışına gitti demiştim ya babam buraya 4 saat kala varken rahatsızlanmış ambulans çağırmışlar sindirim
sistemine bağlı olarak kasılmaları olmuş ağrıdan duramamışablamın eşi de annemleri hastaneden almak için çıktı yola akşam dokuz
gibi bende geleyim abi yanında dedim yok dedi uyur diye korktum çünkü..sonra hastaneye ulaşmış gece annemleri almış hastahaneden
eve 10 km kala ablamın eşi uykuya dalmış kaza yapmışlar Allahım korumuş üçündede bişey yok ama araba perte çıktı çok çok ucuz
atlattılar direğe çarpmalarına 15 20 cm kalmış Allah bundan kötü etmesin çok şükür Rabbime verilmiş sadakamız varmış... öyle yani
canlar üst üste geldi her şey
gürcistan dogru göktürk dogru bilecik görüşmelerini dumuştumda tbmm diye dikkat etmedim türkçe sorusuda dogru eh fena değilim dimi kujuuu[sıze=3]navarin sinop
goktürk 2
grcistan
istanbul antlaşması
bilecil gorşmeleri
eylemsi obeğinin zarf gorevinde olduğu soylenemz..
[/sıze]
benzetişim varda soruda düzeltme falan diyince acaba gösterip yaptırmamı demiştim şaşırdımbunun cevabı benzetişim ve neden olduğunu gerçekten merak ediyorum anlamadığım tek soru diyebilirim..
harmanlanmış egitimi yeni duydum ya aklımda kalsınbunun cevabı harmanlaşmış eğitim tubişhh çok güzel açıklamış teşekkr ediyoruz..
bu ikisi bendede var cloş ya böyle zormu tırstım bak :18:yediiklim yolluk deneme sayı 4
eğitim bilimleri:fem 15li deneme
aynen ya tubam zümremin verdiği duayı okudum Allah razı olsun manevi gazla daha güzel çalıştımsüpersin kzum hadi bakalım yarına az kaldı alacağın cicileri düşün biraz dışsal pekiştirme ama rtık bunada razıyız
ıssırmam ki yirim ben onu heryerini daha 2 buçuk yaşında bi de kardeş geliyomuş arada sinirleniyo onla ilgilendim oynadık geldim ben buraya yazı yazarken smileleri oyun sanıyo onu da koy bunu da diyip duruyo sıpamkuzum açıklamalarını yaptım soruların ..yeğenin ağzını ıssır sen benim için..
bilirim bilirim ben o kıskançlıgınıhiç affetmem kıskanırım
birkaç soru da benden kızlar
l. ticari hayatlarında ''KOMDA'' denilen yasal mühürleri kullanmaları
ll. adliye ve noter teşkilatına sahip olmaları
lll.alışverişlerinde kendilerine özgü paralar kullanmaları
uygurlar hakkında yukarıda verilen özelliklerden hangileri hukuk sisteminin geliştiğinin göstergesidir?
A)Yalnız l B)Yalnız ll C) lvell D) l ve lll E) l,ll ve lll
osmanlı devletinde reaya'ya mensup bir kişi aşağıdakilerden
l. ilmiye
ll. seyfiye
lll.kalemiye
hangilerine geçerse dikey geçiş yapmış olur?
A)Yalnız l B)Yalnız ll C)Yalnız lll D)l ve ll E)l,ll ve lll
canım 1.sorun farklı bi soru 1 ve 2 sanki c şıkkı
2.sorunda seyfiye yalnız 2 b şıkkı
1 doğru tatlım
2 malesef yanlış kuzum tekrar bir bak istersen
canım seyfiye sınıfı yönetimle ilgiliydi ondan dedim de kalemiyeyide alayım o zaman nişancı kazasker falan var onlarda divandalar dogrumu canım şimdi dicem şıklarda yok ya cevap ne söyle bak yoksa çatlarım
nilim maşallah sana Allah nazardan saklasın kuzum süper ilerliyorsunkızlar dünden beri bunlar bitti
1)1.tbmm konu+23 soru
2.)kurtuluş sav. ve anlaşmalar konu+34 soru
3.)2.tbmm konu+22 soru
4.)dış politika konu+22 soru
5.)inkılaplar konu+24 soru
6.)ilkeler konu+26 soru
ve 70 +23 =93 ögrenme sorusu
kaldı 6 konu
:118:
kizlar kusura bakmayin cevaplar gecikti.. 1.sozel dilsel zeka,karadeniz bolgesyle ilgili soru anoloji,zeynepli sorular olumlu baglilik,daimicilik-problem cozme ama esasicilik nie roloynama oluyo onu anlamadim,12 de sokratik tartisma cevabi ama niye anlatim degil :-/Kızlar buyrun sorularımaaaaaaaa
Eki Görüntüle 698959 Eki Görüntüle 698972 Eki Görüntüle 698969 Eki Görüntüle 698968 Eki Görüntüle 698970 Eki Görüntüle 698971
bunun cevabı benzetişim ve neden olduğunu gerçekten merak ediyorum anlamadığım tek soru diyebilirim..
birkaç soru da benden kızlar
l. ticari hayatlarında ''KOMDA'' denilen yasal mühürleri kullanmaları
ll. adliye ve noter teşkilatına sahip olmaları
lll.alışverişlerinde kendilerine özgü paralar kullanmaları
uygurlar hakkında yukarıda verilen özelliklerden hangileri hukuk sisteminin geliştiğinin göstergesidir?
A)Yalnız l B)Yalnız ll C) lvell D) l ve lll E) l,ll ve lll
osmanlı devletinde reaya'ya mensup bir kişi aşağıdakilerden
l. ilmiye
ll. seyfiye
lll.kalemiye
hangilerine geçerse dikey geçiş yapmış olur?
A)Yalnız l B)Yalnız ll C)Yalnız lll D)l ve ll E)l,ll ve lll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?