• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

tubacım alan konusunda bana yorum yaparmısın zümrem bi fikir ver :29:

canım seninde demen gibi haziranda tekrar yapıp deneme çözmemiz lazım artık..malum bizim alanda çok ders var hazirana kadar

olabildiğince konu çalışıp deneme çözelim arada.. tarihi kısa aralarla tekrar edelim ben bugün okuduğumu yarın unutuyorum çünkü alan

tarih kolay değil :50: coğrafyadanda yapamadığın yerlere bi daha çalış diğerlerinden test çöz...bu arada canım kitapseçe bi giriver

uzman kariyer alan soru bankası çıkarmış ve kitapseç yayınları da bir tane alan bilgisi denemesi çıkarmış :46:

ALLAHIM hayırlısıyla burdaki bütün arakadşlarıma ve bana atanmak nasip etsin...

Son düzenleme:
günaydın kızlar 6 buçukta kalktım 70 ögrenme çözüp buraya geldimmmm :24:

canım seninde demen gibi haziranda tekrar yapıp deneme çözmemiz lazım artık..malum bizim alanda çok ders var hazirana kadar

olabildiğince konu çalışıp deneme çözelim arada.. tarihi kısa aralarla tekrar edelim ben bugün okuduğumu yarın unutuyorum çünkü alan

tarih kolay değil :50: coğrafyadanda yapamadığın yerlere bi daha çalış diğerlerinden test çöz...bu arada canım kitapseçe bi giriver

uzman kariyer alan soru bankası çıkarmış ve kitapseç yayınları da bir tane alan bilgisi denemesi çıkarmış :46:

ALLAHIM hayırlısıyla burdaki bütün arakadşlarıma ve bana atanmak nasip etsin...

tamam canım teşekür ederim dediğin sitelerede bakarım bende körfezin alan denemesi diye çıkardıgı tarih cografya vat ayrıntılı tek tek deneme vardı onu çözecem .amin inş.
canım bazen öyle olur nazar duasını okuyun ben bu tarz konularda inanırım

CANLARIM İYİ GECELER.......dünden beri bizim ailenin üstünde kara bulutlar dolanıyo :43: :43: :43: ablamlar dün pikniğe gitmişti

termustan çay dökülmüş eve geldiklerinde hemen yanına gittim avucumun içi kadar yanmış su toplamış :26: sonra yeğenim kapıya

elini sıkıştırdı :43:

annemler şehir dışına gitti demiştim ya babam buraya 4 saat kala varken rahatsızlanmış ambulans çağırmışlar sindirim

sistemine bağlı olarak kasılmaları olmuş ağrıdan duramamış :43: ablamın eşi de annemleri hastaneden almak için çıktı yola akşam dokuz

gibi bende geleyim abi yanında dedim yok dedi uyur diye korktum çünkü..sonra hastaneye ulaşmış gece annemleri almış hastahaneden

eve 10 km kala ablamın eşi uykuya dalmış kaza yapmışlar Allahım korumuş üçündede bişey yok ama araba perte çıktı çok çok ucuz

atlattılar direğe çarpmalarına 15 20 cm kalmış Allah bundan kötü etmesin çok şükür Rabbime verilmiş sadakamız varmış... öyle yani

canlar üst üste geldi her şey :43: :43:

vay arkadaş...neler olmuş..

Rabbim sağlık sıhhat versin çok çok geçmiş olsun tubam

evden çıkmadan 3 nas 3 felek okumayı hem kendimiz için hemde ailemiz için okumayı alışkanlık haline getirelim

çok :50::50::50::50:üzldm inan ki

günaydın kızlar 6 buçukta kalktım 70 ögrenme çözüp buraya geldimmmm :24:

tamam canım teşekür ederim dediğin sitelerede bakarım bende körfezin alan denemesi diye çıkardıgı tarih cografya vat ayrıntılı tek tek deneme vardı onu çözecem .amin inş.
canım bazen öyle olur nazar duasını okuyun ben bu tarz konularda inanırım

nur tubam nilim günaydın canlar:16::16::16::16:

günaydın kızlar, erken kalkıp bi tarih tekrarı yaptım, sonrada size bi selam verim de çalışmaya devam edim dedim ..

bu arada tugba çok geçmiş olsun. rabbimin koruduğunu hiç bişi korumuyor.

aşagıdaki ülkelerin hangisiyle hem vize hemde pasaport uygulaması kalkmıştır?

azerbaycan
yunanistan
suudi arabistan
grcistan
katar

2012 yılının sonunda uzaya gonderilen ilk milli uydumuz hangisidir_

goktürk 2
atak
tcg heybeliada
anka
altay

osmanlı donanması

inebahtı
çeşme
navarin
sinop

baskınlarıyla tarih boyunca dort defa yakılmıştır

bu baskınlardan hangilerinin ruslar tarafından olduğu soylenebilir?

bilecik gorüşmeleri
amasya tamimi
amasya gorüşmeleri
hangileri istanbul hkümeti ve tbmm arasında gerçekleşmiştir?

osmanlı devletinin 1913 de balkan devletleriyle imzaladığı

londra
istanbul
atina
antlaşmalarından hangileriyle belirlenen sınırlar günümzdede aynı şekilde devam etmektedir?

leyla nın güzelliğine ancak mecnun gozüyle bakmalısın kionu seyretmenin sırrı sana da gorünsün.

bu cmle ile ilgigi aşağıdakilerden hangisi soylenemez?

birleşik yapılı sozck vardır
eylemsi obeği zarf gorevindedir
birden fazla bağlaç kullanılmıştır
kişi zamirine yer verilmiştir
ad tamlamasına yer verilmiştir.

giriş bolümünde suda boğulma tehlikesi geçiren bir kişiye yapay teneffs nasıl yapılır?gosteriniz sorusu sorulup gerekli yanıtın alınması.geliştirme bolümünde oğretmenin insan modeli üstünde yapay teneffüsün nasıl yapılması gerektiğini ve nelere dikkat etmek zorunda olunacağınıyaparak gostermesi;daha sonra her oğrencinin maket üzerinde yapay teneffüs yapması
yanlışların oğretmen tarafından anında dzeltilmesi kapanış bolümünde ise yapay tenneffüs yaparken durum ve işlem basamaklarının dikkate alınması ve son ozetin yapılması değerlendirme aşamasına geçilmesi şeklinde etkinliklere yer verilmiştir.

belirtilen aşamaların hangi oğretim yontem yada tekniğine ait olduğu soylenebilir?

gosterip yaptırma
benzetişm

günaydın kızlarım:12: bugün tarih tekrarıyla basladım tüm konuları tekrar edip nisan aynı kapatmak istiyorum inşallah
CANLARIM İYİ GECELER.......dünden beri bizim ailenin üstünde kara bulutlar dolanıyo :43: :43: :43: ablamlar dün pikniğe gitmişti

termustan çay dökülmüş eve geldiklerinde hemen yanına gittim avucumun içi kadar yanmış su toplamış :26: sonra yeğenim kapıya

elini sıkıştırdı :43:

annemler şehir dışına gitti demiştim ya babam buraya 4 saat kala varken rahatsızlanmış ambulans çağırmışlar sindirim

sistemine bağlı olarak kasılmaları olmuş ağrıdan duramamış :43: ablamın eşi de annemleri hastaneden almak için çıktı yola akşam dokuz

gibi bende geleyim abi yanında dedim yok dedi uyur diye korktum çünkü..sonra hastaneye ulaşmış gece annemleri almış hastahaneden

eve 10 km kala ablamın eşi uykuya dalmış kaza yapmışlar Allahım korumuş üçündede bişey yok ama araba perte çıktı çok çok ucuz

atlattılar direğe çarpmalarına 15 20 cm kalmış Allah bundan kötü etmesin çok şükür Rabbime verilmiş sadakamız varmış... öyle yani

canlar üst üste geldi her şey :43: :43:
tugbacım bu nasıl iş zincirleme kaza gibi ya hu:53:
Allah korumuş yine de. cok coookk gecmiş olsun kıyamam.:50:
giriş bolümünde suda boğulma tehlikesi geçiren bir kişiye yapay teneffs nasıl yapılır?gosteriniz sorusu sorulup gerekli yanıtın alınması.geliştirme bolümünde oğretmenin insan modeli üstünde yapay teneffüsün nasıl yapılması gerektiğini ve nelere dikkat etmek zorunda olunacağınıyaparak gostermesi;daha sonra her oğrencinin maket üzerinde yapay teneffüs yapması
yanlışların oğretmen tarafından anında dzeltilmesi kapanış bolümünde ise yapay tenneffüs yaparken durum ve işlem basamaklarının dikkate alınması ve son ozetin yapılması değerlendirme aşamasına geçilmesi şeklinde etkinliklere yer verilmiştir.

belirtilen aşamaların hangi oğretim yontem yada tekniğine ait olduğu soylenebilir?

gosterip yaptırma
benzetişm
simdi gösterip yaptırma diyecegım sen benzetişim diyeceksin hadi de:27:

açıkoğretim fakltesi bnyesinde bünyesinde eğitim verdiği oğrencilerin kendi kendilerine ders çalışma süreçlerini desteklemek amacıyla açıkoğretim oğrenme portalı adıyla bir uygulama başlattı.bu uygulamada her ders için farklı oğrenme ortamlar tasarlanmış boylelikle farklı oğrenme sitillerine sahip oğrencilerin kendilerine en uygun oğrenme ortamından yararlanmaları sağlanmıştır.boylelikle geleneksel oğretim yonteminin çevrim içi eğitim materyaliyle zenginleştirilmesi soz konusu olmuştur.

geleneksel eğitim yonteminin teknoloji desteğiyle zenginleştirilerek sunulması hangisiyle ifade edilebilir_

uzaktan eğitim
yaygınlaşmış eğitim
algın eğirtim
harmanlaşmış eğitim
informal eğitim

azerbaycan
yunanistan
suudi arabistan
grcistan
katar

goktürk 2
atak
tcg heybeliada
anka
altay

osmanlı donanması

inebahtı
çeşme
navarin
sinop

bilecik gorüşmeleri
amasya tamimi
amasya gorüşmeleri

londra
istanbul
atina
antlaşmalarından hangileriyle belirlenen sınırlar günümzdede aynı şekilde devam etmektedir?

leyla nın güzelliğine ancak mecnun gozüyle bakmalısın kionu seyretmenin sırrı sana da gorünsün.

1. sorun GÜRCİSTAN MI?
:26: 2 SORU GÖKTÜRK 2 DİYE HATIRLDIM 3.SORU SİNOP İNEBAHTI :35: 4.SORU BİLECİK VE AMASYA GÖRÜŞMELERİ Mİ :52: 5 SORUN İSTANBUL VE ATİNA :32: 6.SORUN EYLEMSİ ÖBEĞİ ZARF GÖREVİNDEDİR SÖYLENEMEZ NESNE GÖREVİNDEDİR :31: SMİLELERİ YEGENİMİN ZORUYLA KOYDUM BAŞIMDA ŞUNUDA KOY BUNUDA KOY DİYE BIDI BIDI KONUŞUYO :51:

regina günaydın kuzum bende seni merak etmeye başlamıştım dur bakalım biriksin cevaplar beyin fırtınası yapalım tatlım sen bu arada diğer sorularada bir goz at..

açıkoğretim fakltesi bnyesinde bünyesinde eğitim verdiği oğrencilerin kendi kendilerine ders çalışma süreçlerini desteklemek amacıyla açıkoğretim oğrenme portalı adıyla bir uygulama başlattı.bu uygulamada her ders için farklı oğrenme ortamlar tasarlanmış boylelikle farklı oğrenme sitillerine sahip oğrencilerin kendilerine en uygun oğrenme ortamından yararlanmaları sağlanmıştır.boylelikle geleneksel oğretim yonteminin çevrim içi eğitim materyaliyle zenginleştirilmesi soz konusu olmuştur.

geleneksel eğitim yonteminin teknoloji desteğiyle zenginleştirilerek sunulması hangisiyle ifade edilebilir_

uzaktan eğitim
yaygınlaşmış eğitim
algın eğirtim
harmanlaşmış eğitim
informal eğitim

uzaktan egıtım?:44:

Günaydın arkadaşlarım,Allah hepimize zihin açıklıgı versin,8 de kalktım ben de bugun alan calışıyorum o saatten beri,bir ugrayayaım yanınıza dedim.
Beyazenne,türkmen gelinim hangisini desem bilemedim:1:Sen Türkçeciydin dimi alanı naptın hangi kaynaktan çalışıyorsun?Başladın mı ya da çalışmaya?

[sıze=3]açıkoğretim fakltesi bnyesinde bünyesinde eğitim verdiği oğrencilerin kendi kendilerine ders çalışma süreçlerini desteklemek amacıyla açıkoğretim oğrenme portalı adıyla bir uygulama başlattı.bu uygulamada her ders için farklı oğrenme ortamlar tasarlanmış boylelikle farklı oğrenme sitillerine sahip oğrencilerin kendilerine en uygun oğrenme ortamından yararlanmaları sağlanmıştır.boylelikle geleneksel oğretim yonteminin çevrim içi eğitim materyaliyle zenginleştirilmesi soz konusu olmuştur.

Geleneksel eğitim yonteminin teknoloji desteğiyle zenginleştirilerek sunulması hangisiyle ifade edilebilir_

uzaktan eğitim
yaygınlaşmış eğitim
algın eğirtim
harmanlaşmış eğitim
informal eğitim
[/sıze]
uzaktan egitim
[sıze=3]giriş bolümünde suda boğulma tehlikesi geçiren bir kişiye yapay teneffs nasıl yapılır?gosteriniz sorusu sorulup gerekli yanıtın alınması.geliştirme bolümünde oğretmenin insan modeli üstünde yapay teneffüsün nasıl yapılması gerektiğini ve nelere dikkat etmek zorunda olunacağınıyaparak gostermesi;daha sonra her oğrencinin maket üzerinde yapay teneffüs yapması

Belirtilen aşamaların hangi oğretim yontem yada tekniğine ait olduğu soylenebilir?

Gosterip yaptırma
benzetişm
[/sıze]
gösterip yaptırma

uzaktan eğitim
yaygınlaşmış eğitim
algın eğirtim
harmanlaşmış eğitim
informal eğitim

Canım buna harmanlaşmış eğitim diyorum,geleneksel egitimin teknolojiyle buluşması söz konusu çünkü.

azerbaycan
yunanistan
suudi arabistan
grcistan
katar

goktürk 2
atak
tcg heybeliada
anka
altay

osmanlı donanması

inebahtı
çeşme
navarin
sinop

bilecik gorüşmeleri
amasya tamimi
amasya gorüşmeleri

londra
istanbul
atina

suudi arabıstan
dıgerını bılmıyorum
sonraki inebahtı ya da navarin
amasya görüşmesi
istanbul ve atina?
digerı de eylemsi zarf görevindedir?

tubishh ben hemen küserim ha
hiç benimle muhattap olmuyorsun :5:

[sıze=3]aşagıdaki ülkelerin hangisiyle hem vize hemde pasaport uygulaması kalkmıştır?

Azerbaycan
yunanistan
suudi arabistan
grcistan
katar

goktürk 2
atak
tcg heybeliada
anka
altay

osmanlı donanması

inebahtı
çeşme
navarin
sinop

Bilecik gorüşmeleri
amasya tamimi
amasya gorüşmeleri

Osmanlı devletinin 1913 de balkan devletleriyle imzaladığı

londra
istanbul
atina

Leyla nın güzelliğine ancak mecnun gozüyle bakmalısın kionu seyretmenin sırrı sana da gorünsün.

Bu cmle ile ilgigi aşağıdakilerden hangisi soylenemez?

Birleşik yapılı sozck vardır
[/sıze]

[sıze=3]navarin sinop
goktürk 2
grcistan
istanbul antlaşması
bilecil gorşmeleri
eylemsi obeğinin zarf gorevinde olduğu soylenemz..
[/sıze]

Back