• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

gercekte denenmesi zarar ve maliyet gerektiren durumlarda kullanılan bir yöntem benzetişim,sadece bilgisayar programları gelmesin aklına model,maketler üzerinden de yapılabiliyor canım

arkadaşım geçen bir soru çozdüm oğretmen sınıfta mahalle ortamı oluşturuyor kimi bakkal kimi manav vs.. Tamam bu benzeşim

ama benim soruda gosterip yaptırmadan ne farkı var nasıl ayıracağım o konuda sıkıntıya düştü:26::26::26::26::26:m

leylas cevapları atsın da cıkayım ben de bir yıgın tekrar konum var:27:

CANLARIM İYİ GECELER.......dünden beri bizim ailenin üstünde kara bulutlar dolanıyo :43: :43: :43: ablamlar dün pikniğe gitmişti

termustan çay dökülmüş eve geldiklerinde hemen yanına gittim avucumun içi kadar yanmış su toplamış :26: sonra yeğenim kapıya

elini sıkıştırdı :43:

annemler şehir dışına gitti demiştim ya babam buraya 4 saat kala varken rahatsızlanmış ambulans çağırmışlar sindirim

sistemine bağlı olarak kasılmaları olmuş ağrıdan duramamış :43: ablamın eşi de annemleri hastaneden almak için çıktı yola akşam dokuz

gibi bende geleyim abi yanında dedim yok dedi uyur diye korktum çünkü..sonra hastaneye ulaşmış gece annemleri almış hastahaneden

eve 10 km kala ablamın eşi uykuya dalmış kaza yapmışlar Allahım korumuş üçündede bişey yok ama araba perte çıktı çok çok ucuz

atlattılar direğe çarpmalarına 15 20 cm kalmış Allah bundan kötü etmesin çok şükür Rabbime verilmiş sadakamız varmış... öyle yani

canlar üst üste geldi her şey :43: :43:

çok geçmiş olsun cnm allah korumuşş sizleriii:nazar:

çıktım ben kızlarım gelince bakayım cevaplara:34:

[sıze=3]navarin sinop
goktürk 2
grcistan
istanbul antlaşması
bilecil gorşmeleri
eylemsi obeğinin zarf gorevinde olduğu soylenemz..
[/sıze]
gürcistan dogru göktürk dogru bilecik görüşmelerini dumuştumda tbmm diye dikkat etmedim türkçe sorusuda dogru eh fena değilim dimi kujuuu :27:

bunun cevabı benzetişim ve neden olduğunu gerçekten merak ediyorum anlamadığım tek soru diyebilirim..
benzetişim varda soruda düzeltme falan diyince acaba gösterip yaptırmamı demiştim şaşırdım

bunun cevabı harmanlaşmış eğitim tubişhh çok güzel açıklamış teşekkr ediyoruz..:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
harmanlanmış egitimi yeni duydum ya aklımda kalsın

yediiklim yolluk deneme sayı 4

eğitim bilimleri:fem 15li deneme
bu ikisi bendede var cloş ya böyle zormu tırstım bak :18:

süpersin kzum hadi bakalım yarına az kaldı alacağın cicileri düşün biraz dışsal pekiştirme ama rtık bunada razıyız:52::52:
aynen ya tubam zümremin verdiği duayı okudum Allah razı olsun manevi gazla daha güzel çalıştım

kuzum açıklamalarını yaptım soruların ..yeğenin ağzını ıssır sen benim için..:4:
ıssırmam ki yirim ben onu heryerini daha 2 buçuk yaşında bi de kardeş geliyomuş arada sinirleniyo onla ilgilendim oynadık geldim ben buraya yazı yazarken smileleri oyun sanıyo onu da koy bunu da diyip duruyo sıpam

hiç affetmem kıskanırım:1::1:
bilirim bilirim ben o kıskançlıgını :27:
çıkayımda bi konu daha bitirip akşam yemegimi hazırlayayım bende akşama mat. hocam gelecek :32:

slm kızlar :16: :16: sabah erkenden kalktım gnk-gny denemesine başladım genel kültür bitti annem tutturdu markete gidelim bekle diyorum beklemiyorum misafir gelecek yetiştiremem falandı filandı derken yollara düştüm deneme yarım kaldı :47::47::47:

tuğba00 canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin nazar duası felak nas okuyun bol bol canım:5::5:

clementinem sorularına yetişemedim:43:hepsine baktım gerçekten sayende yeni şeyler öğreniyorum ve bilgiler pekişiyor :34::34::34:

birkaç soru da benden kızlar :34::34::34:

l. ticari hayatlarında ''KOMDA'' denilen yasal mühürleri kullanmaları
ll. adliye ve noter teşkilatına sahip olmaları
lll.alışverişlerinde kendilerine özgü paralar kullanmaları
uygurlar hakkında yukarıda verilen özelliklerden hangileri hukuk sisteminin geliştiğinin göstergesidir?
A)Yalnız l B)Yalnız ll C) lvell D) l ve lll E) l,ll ve lll

osmanlı devletinde reaya'ya mensup bir kişi aşağıdakilerden
l. ilmiye
ll. seyfiye
lll.kalemiye
hangilerine geçerse dikey geçiş yapmış olur?
A)Yalnız l B)Yalnız ll C)Yalnız lll D)l ve ll E)l,ll ve lll

canlarım çok çok teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız :16: :16: :16: :16:

her şeyin üst üste gelmesi şaka gibiydi :5: :5:

Allah bundan beterini göstermesin çok öpüyorum canlarım bi duşa giricem tüm stresimi üstümden atıp ders çalışmam lazım çok

öpüldünüz kuzularım:16: :16: :16::16:

uygurlar hakkında yukarıda verilen özelliklerden hangileri hukuk sisteminin geliştiğinin göstergesidir?

l. ilmiye
ll. seyfiye
lll.kalemiye

canım 1.sorun farklı bi soru 1 ve 2 sanki c şıkkı
2.sorunda seyfiye yalnız 2 b şıkkı

kızlar dünden beri bunlar bitti
1)1.tbmm konu+23 soru
2.)kurtuluş sav. ve anlaşmalar konu+34 soru
3.)2.tbmm konu+22 soru
4.)dış politika konu+22 soru
5.)inkılaplar konu+24 soru
6.)ilkeler konu+26 soru
ve 70 +23 =93 ögrenme sorusu

kaldı 6 konu
:62::66::118:

Son düzenleme:
1 doğru tatlım :46::46::46::46::46::46:
2 malesef yanlış kuzum tekrar bir bak istersen :34:

canım seyfiye sınıfı yönetimle ilgiliydi ondan dedim de kalemiyeyide alayım o zaman nişancı kazasker falan var onlarda divandalar dogrumu canım şimdi dicem şıklarda yok ya cevap ne söyle bak yoksa çatlarım

Son düzenleme:
canım seyfiye sınıfı yönetimle ilgiliydi ondan dedim de kalemiyeyide alayım o zaman nişancı kazasker falan var onlarda divandalar dogrumu canım şimdi dicem şıklarda yok ya cevap ne söyle bak yoksa çatlarım

kuzum cevap E imiş
dikey hareketlilik statü değişikliğinin olduğu durumlar, yatay hareketlilik ise statü değişikliği olmadan sadece yer değişikliğinin olduğu durumlarmış
reaya yani yönetilen sınıftan yöneten sınıfına geçiş yapmış oluyor

kızlar dünden beri bunlar bitti
1)1.tbmm konu+23 soru
2.)kurtuluş sav. ve anlaşmalar konu+34 soru
3.)2.tbmm konu+22 soru
4.)dış politika konu+22 soru
5.)inkılaplar konu+24 soru
6.)ilkeler konu+26 soru
ve 70 +23 =93 ögrenme sorusu

kaldı 6 konu
:62::66::118:
nilim maşallah sana Allah nazardan saklasın kuzum süper ilerliyorsun :52::52::46::46::8::8::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
sorularına yetişememişim clementine,
bende pc den çağdaş türk tarihine bakıyorum ama gözlerim bozulacak artık nerdeyse
:27: aynen böyle bakmaya başladım da :1:

l. ilmiye
ll. seyfiye
lll.kalemiye

uygurlarla ilgili 1 ve 2 dıyorum
2. si 1,2,3 hepsi diyorum

Back