a dıyorum:44::44:
helal diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a dıyorum:44::44:
aşagıdakilerden hangisi v diyagramının temel kullanım alanlarından biri değildir?
a- oğrencilerin on bilgilerinde bir eksiklik olup olmaığını belirlemede
b-oğretim etkinliklerinde elde edilen bilgileri bütünleştirmede
c-oğrencilerin oğrenmelerini kontrol etmede
d-oğrencide var olan kavram yanılgılarını belirlemede
e- labaratuar çalışmalarında bütünlüğü gormede
[/COLOR][/COLOR]
cloşum ben de a diyorum, bu arada v diyagramı genellikle fen derslerinde kullanılıyor dimi?
özellikle se laboratuar derslerinde kullanılıyorcloşum ben de a diyorum, bu arada v diyagramı genellikle fen derslerinde kullanılıyor dimi?
her oğrenci kendini yetersiz bulduğu konularda daha iyi yetiştirmek için düzenlenen sınıf içi oğretim etkinliklerine katılır.sınıfta değişik etkinlikler için yeter sayıda gruplar oluşturulur
ve her grupta bir konu üzerinde çalışmalar yapılabilir
aşagıdaki uygulama biçimlerinden hangisi anlatılmaktadır?
düzey geliştirme çalışmaları
takım oyun turnuva
palanlı grup çalışmaları
beceri geliştirme çalışmaları
donüşümlü gnlük çalışmalar
canlar diğer soruyada bakın..
dönüşümlü günlük çalışma diyorum kuzum
ben o soruya 3 seçenek birden buldum canım ya değişik öyt sorusu hangi kaynak bu
thank you babygood for you baby
yediiklim kuşum..
clem dıgrı de dönüşümlü günlük plan mı
yargıda yok böyle soru mesela ya işte olabildiğince çok kaynak taramak lazım...bu arada maşallah canım matematiğin için inşallah daha yüksek yaparsın sınavda
kızlar bir şey sorucam size denemelerde tarihten çok zorluyorlar sürpriz soru denilen sorulardan 5 tane falan soruyorlar yani kısacası kpssde de denemelerdeki tarih gibi mi gelir sorular?türkçeyi ve matematiği hatta coğrafya ile vatandaşlığı denemelerde zor sormalarını anlıyorum çünkü sınavda gerçekten o denklikte geliyor ama tarih için hiç yorumum yok sadece kolay olması için temennim var
düzey geliştirme ya da planlı grup çalışması neden değil rengina açıklar mısın canım:)
canım kpss tarih sorularını incelersek istisnasız 2008 yılından sonra her yıl en az 2 soru süpriz gelmiş yani her türlü soruya açık olmamız gerek o yüzden değişik soruları paylaşalım arkadaşlar..
kpsshayali bir de ben anlatayım
düzey geliştirmede öğrencilerin hazırbulunuşluk düzeylerini saptayıp ona göre uygun programa yönlendirme vardır
planlı grup çalışmasında ise öğrencilerin kazanması gereken becerilerin bir plana göre grup içinde kazandırılması vardır