• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

1. ve 2. konu bitti yani 1. tbmm ve kurtuluş savaşında cepheler ile anlaşmalar sorularıda çözüldü canlar akşamada 3 konu biterse çokkk mutllu olacam

konularım :
1)1.tbmm konu+23 soru
2.)kurtuluş sav. ve anlaşmalar konu+34 soru
3.)2.tbmm konu+22 soru
4.)dış politika konu+22 soru
5.)inkılaplar konu+24 soru
6.)ilkeler konu+26 soru
7.)milli güvenlik konu+25 soru
8.)20.yy başı dünya konu+30 soru
9.)2.dünya savaşı konu+30 soru
10.)soguk savaş dönemi konu+31 soru
11.)yumuşama dönemi ve sonrası konu+29 soru
12.) küreselleşen dünya konu+30 soru
ve ögrenmeden 250 kadar soru

bravo nilimmmmm :65: ha gayret yarısı bitmiş bile bak, hem daha geceye çoookk var diğer 3 ü de biticek inş :66:
kuzucum öytden varsa elinde çok makbule geçer, çünkü kafamda kavram karmaşası oldu, hani bi kavram haritası gibi bişeye ihtiyacım var öytde.

rehberlikten 73 soru çözdüm. bireyi tanıma tekniklerini çalışıp onun da sorularını bitirince rehberlik bitiyor :65:

kızlar bittim

bittim bittim

dün akşam sobayı çıkardım. bu sabah odanın 12 mt kare halıflexini yıkadım. aranın 6 mt kare halıflexini yıkadım. onlar kururken odayı boyadım. bittim.
daha yeni her yeri yerleştirip oturuyorum. sabah 7den beri çalışıyordum. valla ders yalan oldu. gözümden uyku akıyor. veledim dışarda oynuyor. gelse de yatsak beraber...:25:

kızlar bittim

bittim bittim

dün akşam sobayı çıkardım. bu sabah odanın 12 mt kare halıflexini yıkadım. aranın 6 mt kare halıflexini yıkadım. onlar kururken odayı boyadım. bittim.
daha yeni her yeri yerleştirip oturuyorum. sabah 7den beri çalışıyordum. valla ders yalan oldu. gözümden uyku akıyor. veledim dışarda oynuyor. gelse de yatsak beraber...:25:

gelinim yat dinlen düşer bayılırsın Allah korusun. çok yormuşsun kendini, en azından duvarları yarına bıraksaydın keşke

kızlar rehberlik bitti, bireyi tanıma tekniklerine de çalıştım + 48 soruyla bitmiştir.
öğrenmeden gestalt kaldı, bi de öyt eksik, onu dershaneyle götürüyorum :31:

slm kızlar :16:
bugün tarihten baştan sona kadar kavram haritalarıyla tekrar yaptım her konudan 1 test çözdüm o da toplamda 230 soru olmuş :6:
coğrafyadan bölgeler konusuna çalıştım testlerini çözdüm 120 soru :8:
vatandaşlıktan 50 soru gelişimden 100 soru çözdüm
alana bakamadim dinlenip ona çalışmaya başlayacağım :10:
clementinem soruların süperdi güzel seyler öğrendim sayende :16:
nilim planın süper Allah zihin açıklığı versin arkadaşım
sedefim parmağıni ihmal etme bence doktora git çok olmadan
beyazanne helal olsun onca işi tek başına nasıl yaptın maşallah sana Allah gücünü kuvvetini artırsın

Son düzenleme:
kızlar bittim

bittim bittim

beyazanne sen neyin kafasını yaşıyon söylede bizde içelim yahu :9: o kadar işi tek başına yapıyosun maaşallah sana bu arada kocanada kızıyorum bari duvarları boyasaymış yahu :20: msjının sonunda şukadar soru çözdümü bekliyodum ama yoktu :17: bu kadar yorma ya kendini bu senede az bakımsız olsun evin nolur ki

bravo nilimmmmm :65: ha gayret yarısı bitmiş bile bak, hem daha geceye çoookk var diğer 3 ü de biticek inş :66:
kuzucum öytden varsa elinde çok makbule geçer, çünkü kafamda kavram karmaşası oldu, hani bi kavram haritası gibi bişeye ihtiyacım var öytde.

rehberlikten 73 soru çözdüm. bireyi tanıma tekniklerini çalışıp onun da sorularını bitirince rehberlik bitiyor :65:

sana olanların fotolarını çekeyim canım benim en kısa zamanda biter bitmesinede bu ara uyku ,migren ,migdem hepsi üstüste konsantrasyon desen yok zaten o da beni çok zorluyo neyse 3 konu daha bitecek öyle ya da böyle inşaallah :34:

NURUMTUBAM TEŞEKÜR EDERİM :29:

Son düzenleme:
ne cok yorum yapmıssınız kızlar :1:
okuyamadım tam olarak gözlerim agrıyor bu ara :26:
beyazannem aldın mı denemeleri kuzum?

Son düzenleme:
clemantinem benim alanda tarih cografya vatandaşlıgın dibi +12 tanede farklı ders var siyaset arkeoloji felsefe sosyoloji antrapoloji vs gibi 1 aydır tarih çalışıyorum ve bu ay çıkmadan bitmesini çok istiyorum çünkü mayısta vat cografya ve bu 12 ders var hazirandada tekrar+deneme dua et bana ve her konu bitirdiğimde yazayım pekiştir beni emi :30: bi namaz kılıp hepinize dua edip başlıyorum 1.tbmm sabah bitti sorularıyla şimdi sıra 2.konumda :10:

gozüm üstünde:41:
ve dualarım seninle ..
panik yok arkadaşım planlı ve düzenli olduktan sonra elimizden bir şey kurtulmaz..

BİSMİLLAH DE BAŞLA BAKALIM..:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

sedefmle takıldık diğer konuya çıkamadık:9:
clementine yok mu sorun kuzum :51:

[ı]vazgeçtim rehberliği kendim bitiricem

kızlar bişey sorucam. Son 3-4 gündür, sağ elimin işaret ve orta parmağı şiş, baya şişti ve bazı yerlerinde kabarıklıklar var. Nasıl desem, hani yüzümüzde sivilce çıkmadan bi kaç gün öncesinde bi kabarıklık olur ya, hani tam çıkçak gibi olur ama çıkmamıştır, aynı onun gibi, sanki bişey çıkıcak çıkmıyo, acaba zona olabilir mi, ya da böcek ısırığı falan mıdır? Dr a gitsem mi bilemedim.
[/ı]

benide aklıma fazla kalem tutmaktan gibi geldi sedefim:26:

sedefim parmagındaki probleme benzer arkadasımda da vardı
hatta annemde de aynısı cıktı vazelin verdiler.
doktora git alerji falandır belki daha da ilerlemsin:26:

Son düzenleme:
[ı]1. Ve 2. Konu bitti yani 1. Tbmm ve kurtuluş savaşında cepheler ile anlaşmalar sorularıda çözüldü canlar akşamada 3 konu biterse çokkk mutllu olacam

[/ı]
konularım :
1)1.tbmm konu+23 soru
2.)kurtuluş sav. Ve anlaşmalar konu+34 soru
3.)2.tbmm konu+22 soru
4.)dış politika konu+22 soru
5.)inkılaplar konu+24 soru
6.)ilkeler konu+26 soru
7.)milli güvenlik konu+25 soru
8.)20.yy başı dünya konu+30 soru
9.)2.dünya savaşı konu+30 soru
10.)soguk savaş dönemi konu+31 soru
11.)yumuşama dönemi ve sonrası konu+29 soru
12.) küreselleşen dünya konu+30 soru
ve ögrenmeden 250 kadar soru

durmak yok yola devam..:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

aşagıdakilerden hangisi v diyagramının temel kullanım alanlarından biri değildir?
a- oğrencilerin on bilgilerinde bir eksiklik olup olmaığını belirlemede
b-oğretim etkinliklerinde elde edilen bilgileri bütünleştirmede
c-oğrencilerin oğrenmelerini kontrol etmede
d-oğrencide var olan kavram yanılgılarını belirlemede
e- labaratuar çalışmalarında bütünlüğü gormede

[/COLOR][/COLOR]

sedefim parmagındaki probleme benzer arkadasımda da vardı
hatta annemde de aynısı cıktı vazelin verdiler.
doktora git alerji falandır belki daha da ilerlemsin:26:

kuzucum benim de annemin göğsünde zona çıktı bi kaç gün önce
ben bi ara gideyim o zaman :10:

her oğrenci kendini yetersiz bulduğu konularda daha iyi yetiştirmek için düzenlenen sınıf içi oğretim etkinliklerine katılır.sınıfta değişik etkinlikler için yeter sayıda gruplar oluşturulur
ve her grupta bir konu üzerinde çalışmalar yapılabilir

aşagıdaki uygulama biçimlerinden hangisi anlatılmaktadır?
düzey geliştirme çalışmaları
takım oyun turnuva
palanlı grup çalışmaları
beceri geliştirme çalışmaları
donüşümlü gnlük çalışmalar

aşagıdakilerden hangisi v diyagramının temel kullanım alanlarından biri değildir?
a- oğrencilerin on bilgilerinde bir eksiklik olup olmaığını belirlemede
b-oğretim etkinliklerinde elde edilen bilgileri bütünleştirmede
c-oğrencilerin oğrenmelerini kontrol etmede
d-oğrencide var olan kavram yanılgılarını belirlemede
e- labaratuar çalışmalarında bütünlüğü gormede

[/COLOR][/COLOR]

a dıyorum:44::44:

nilim çok iyi olur vallahi, mail adresimi özelden gönderirim
hadi hadi durmak yok daha yeni akşam oldu :15:

renginam Allah konu sahibine sabır versin :ssz:

clementinem
ben de baştan öyle sandım, kalemi tutarken kalem oraya değmiyo kuzum, bu daha farklı bi yerde, kalemden olamaz. ben bi dr a görüneyim en iyisi, geçer dedim ama geçtiği yok

Back