burdayım canım tarih tekrarı yapıyorum hemde sizle paylaşıyorum iyice yarleşiyor onemli noktalar..
canım ben sana ve kızçelerime çarşamba öglene kadar bitirmem gereken konuları yani planım yazcam bitirebilirmiyim konu çalışırken (alandan) ne yapmalıyım bana bi akıl verin nolur yaaa çok uykum geliyo 10 sayfa konu 100 sayfa gibi geliyor
konularım :
1)1.tbmm konu+23 soru
2.)kurtuluş sav. ve anlaşmalar konu+34 soru
3.)2.tbmm konu+22 soru
4.)dış politika konu+22 soru
5.)inkılaplar konu+24 soru
6.)ilkeler konu+26 soru
7.)milli güvenlik konu+25 soru
8.)20.yy başı dünya konu+30 soru
9.)2.dünya savaşı konu+30 soru
10.)soguk savaş dönemi konu+31 soru
11.)yumuşama dönemi ve sonrası konu+29 soru
12.) küreselleşen dünya konu+30 soru
ve ögrenmeden 250 kadar soru
clemantinem benim alanda tarih cografya vatandaşlıgın dibi +12 tanede farklı ders var siyaset arkeoloji felsefe sosyoloji antrapoloji vs gibi 1 aydır tarih çalışıyorum ve bu ay çıkmadan bitmesini çok istiyorum çünkü mayısta vat cografya ve bu 12 ders var hazirandada tekrar+deneme dua et bana ve her konu bitirdiğimde yazayım pekiştir beni emiçlarşamba oğlene kadar tamam ben seni takip deyim bitirdiğin herşeyi yaz buraya arkadaşım
ama aklan hakkında fikir veremeyeceğim çünk benim alan sınavım yok..
arkadaşım bir kaç soruyu trkçeci bir arkadaşa yolladım bugn cevap gelir herhalde..
ama ben cevap yanlış olabilir diyorum
pegem 5000 den kesmiştim soruyu arada hata olabiliyor:44:
deesler bitmek üzere senin kujum ya baya kolaylamışsın sedefim ya 4 konu çalışmam lazımda inan içimde hiç istek yok çok agır ilerleyebiliyorum napsam bilemedim ya tarihten migdem bulanıyo artık ama bitmeli diğerleriyle karışırsa mayısta daha bi sinir olacamnilim 12 tane konun var ve çarşambayla birlikte 3 günün var. günlere bölersek her gün 4 konu çalışman lazım, o zaman bugün o listedeki ilk 4 ü bitir kuzum, hadi takipteyiz seni
kpsshayalim bence de pek pg ye bakma artık derim ben, 4 soru demek, zaten belirli yerlerden gelir çok da zor gelmez diye düşünüyorum, bi tane örtük programla ilgili kesin gelir, bi tane şu modüler çekirdek sarmal vs. şeylerinden gelir. inş son konudan gelmez, avrupadaki bilmemnelerdendaha ünitenin adını bilmiyorum ama son konu işte, eisner mi ne var ondan gelmesin
öğrenmeden bilişsel kuramları bitirdim 48 soru çözdüm. şimdi bi baktım da öğrenmeden sadece gestalt kuramı kalmış, ama çalışmıcam, çünkü dershanede daha oraya gelmedik ve dershanedeki öğrenme hocam süper ötesi, derste iyi öğreniceğimi biliyorum, o yüzden şimdilik ona vakit harcamıcam. öğrenmeyi bitti sayıyorum. hazır eğitime girişmişken bi de rehberlik bireyi tanıma tekniklerine bakayım bariii
deesler bitmek üzere senin kujum ya baya kolaylamışsın sedefim ya 4 konu çalışmam lazımda inan içimde hiç istek yok çok agır ilerleyebiliyorum napsam bilemedim ya tarihten migdem bulanıyo artık ama bitmeli diğerleriyle karışırsa mayısta daha bi sinir olacamkızlar ben programa çalıştım bence sizde 1 kerede olsa bakın bizim 4 soru amannnn ne bakacam dediğimizin farkında ösym ordanda eleyici sorabilir bu nedenle bakmakta fayda var
kızlar aslında pg tamamen 4 soruya indi denilemez öyt ile pg pek çok konuda iç içe öyt kısmında daleden soru gelicek bence o da pgninde konusu ya da eğitim durumları falan hem öyt hem pg o nedenle pgyi azımsamayın bencede zaten bu yıl nasıl bir sınava giricez nasıl sorular bizi bekliyor çok merak ediyorumefsane kpss olucak 2013 kendimi çok şanslı görüyorum
ne çıkarsa bahtımıza kuzuuusınavda görcez artık. evet pg yi gene de bilelim, ama çok ayrıntılar vardı pg de, hani o kadar ay biz dershanede gördük, hocanın dilinde tüy bitti bize onları öğreticek diye, soyut bi ders, baya uğraştı adamcağız, o kadarına gerek yoktu bence ya bu öyt çok karıştı bende. hoca bi ordan anlatıyo bi burdan. oturmadı kafamda. bi tablo gibi bişey lazım bana, neyin ne olduğunu pek bilmiyorum öyt de ona da bi bakmam lazım
aynen öyle canım ya, bu arada tekrar derslerinde senin üniversiteden sınıfçı bir kızla tanıştım geçen sene yediiklime gitmiş,yazı elindekiyle ilgili hiçbir fikrim yok canım yazı yazarken bastırmış olabilir misin acaba?
takibe al bakalım elini canımkız 1 yıl böyle oldunuz ya bizler napalım her yıl yükselip duruyor taban puanlarımız ilk defa bu sene düştü bizimde neyse her şeye rağmen atanıcaz inşallah hepimiz
ne çıkarsa bahtımıza kuzuuusınavda görcez artık. evet pg yi gene de bilelim, ama çok ayrıntılar vardı pg de, hani o kadar ay biz dershanede gördük, hocanın dilinde tüy bitti bize onları öğreticek diye, soyut bi ders, baya uğraştı adamcağız, o kadarına gerek yoktu bence ya bu öyt çok karıştı bende. hoca bi ordan anlatıyo bi burdan. oturmadı kafamda. bi tablo gibi bişey lazım bana, neyin ne olduğunu pek bilmiyorum öyt de ona da bi bakmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?