1- italya
2- gazali
kurultayın gorevleri arasında orduyu ssavaşa hazırlama bulunmaz çünk ordu her daim savaşa hazırdır. ordu- millet
sıcak savaş sorusun cevabı
italya fransa
irlanda cevabı doğru
sivil mimari olarak sahip ata kulliyesi gosterilemez
abdülmecit doneminde devlet kanunlarının yayımlanması amacıyla çıkarılan dergi düstur
meşrutiyet donemi gazeteleri tercumanı hakikat ve muhbir
tanzimat donemi gazeteleri arasında yer almayan sadece takvimivekayi
cevabını vermediğim soru kaldımı mütakbel meb oğretmenlerim?
tünaydın kızlar
sabah kalktım, çayı koydum, misss gibi bi hava vardı, balkona kahvaltı hazırladım, anneciğimle harika bir kahvaltı yaptık
dün akşam eksiklerimi çıkardım:
türkçe: yazım imla kuralları, noktalama işaretleri ve dilbilgisine bi göz gezdiricem
mat: bugüne kadar hiç çalışmadım, gene de bi bakiim az çok diyorum
geo: anam bu hiç yok bende. baştan sona çalışmam lazım
tarih: baştan sona tekrar lazım, bazı konulara ayrıntıya girerek, bazıları yüzeysel..
vatandaşlık: 0
coğrafya: sadece bölgeler kaldı
öğrenme psikolojisi: sadece bilişsel kuramlar kaldı
rehberlik: sadece bireyi tanıma teknikleri kaldı
bu program oluşturma işi çok mantıklı sedefim hem eksiklerin gozünnonünde oluyor hemde bittikçe insana gelen o başarma duygusu
çok fena güdülüyor.
bu arada cmlemi baştan sona okudum bi halt anlamadım ama sen nedemek istediğimi anladın bence
cevap vermesen daha iyiydi ya
ne kadar eksiğimiz varmış
konuları bitirdik diye geçiniyoruz biz de
reginam eksiğmiz varsa şimdi çıksın yada sonsuza kadar sussun
onemli olan yeni bir şeyler oğrenmemiz
sen şimdi sınavda bu sorular çıkarsa doğru yanıt verebilirmisin evet verebilirsin işte onemli olan buahanda benden sana opücük
bu program oluşturma işi çok mantıklı sedefim hem eksiklerin gozünnonünde oluyor hemde bittikçe insana gelen o başarma duygusu
çok fena güdülüyor.
bu arada cmlemi baştan sona okudum bi halt anlamadım ama sen nedemek istediğimi anladın bence
ahahhh kuzum alemsin yaaaanladım ben seni
valla korkuyodum eksik çıkarmaya ama mecbur yanii, eksiklerimi görmezden gelip sadece soru çözersem vaktimi boşa harcamış olurum, öncelikle bu konuları bitirmem lazım. yarın okula gitcem ama onun dışında bu hafta boşum, inş bir an önce bitiririm
cloşum ordamısın ses ver (not:niko )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?