kızlar yatılı misafirimiz vardı hiç giremedim nete. neyse gönderdik ve ilk işim buraya girip yazılanları okumak oldu.
hiç birinizi tanımam etmem, ama burdaki sıcak sohbetinizle beni de aranıza aldınız, ve kendimi size ait hissediyorum artık bende.
tüm kalbimle yazacağım tek bişi var ' İYİKİ VARSINIZ' be kızlar.
özellikle de nil , clementine, sedef, beyazanne ve ismini sayamadıklarım hepiniz çok hoşsunuz.
clementine doğum günün mutlu olsun canım. hayat zaman geçtikçe daha da ağır olmaya başlıyo ne yazıkki. bi yerden sonra keşke büyümeseydim de hep çocuk kalsaydım diyorsun.
ama dilerim ki allah sana da senin gibi evlatlar nasip eder ve birlikte huzurla yaşayabilieceğiniz bi ömür sunar size.
İclal Aydın - Kızıma - Yağmur -Annenin Kaderi Kıza Dedikleri - YouTube bende hüzünlüyüm aslında. annemin rahatsızlığından sonra gözlerine daha bi anlamlı bakar oldum. hem evlenmek sevdiğime kavuşmak istiyorum hemde annemden kopamıyorum, boğazım düğümleniyo.
annenin kaderi kıza yazılmış denir ya, bu cümleyi artık daha da anlıyorum.
bu arada benim de geçen haftaydı doğum günüm, ve sadece annem hatırladı. nişanlım bile unuttu.
ama olsun yeterki hepsinin sağlığı yerinde olsun, ben kendi kendime de derim, 'doğum günüm kutlu olsun' diye .......