• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

1- italya
2- gazali
kurultayın gorevleri arasında orduyu ssavaşa hazırlama bulunmaz çünk ordu her daim savaşa hazırdır. ordu- millet

sıcak savaş sorusun cevabı
italya fransa

irlanda cevabı doğru

sivil mimari olarak sahip ata kulliyesi gosterilemez

abdülmecit doneminde devlet kanunlarının yayımlanması amacıyla çıkarılan dergi düstur

meşrutiyet donemi gazeteleri tercumanı hakikat ve muhbir

tanzimat donemi gazeteleri arasında yer almayan sadece takvimivekayi

cevabını vermediğim soru kaldımı mütakbel meb oğretmenlerim?

cevap vermesen daha iyiydi ya :52::52:
ne kadar eksiğimiz varmış
konuları bitirdik diye geçiniyoruz biz de:19:

tünaydın kızlar :3:
sabah kalktım, çayı koydum, misss gibi bi hava vardı, balkona kahvaltı hazırladım, anneciğimle harika bir kahvaltı yaptık :56:
dün akşam eksiklerimi çıkardım: :42:
türkçe: yazım imla kuralları, noktalama işaretleri ve dilbilgisine bi göz gezdiricem
mat: bugüne kadar hiç çalışmadım, gene de bi bakiim az çok diyorum
geo: anam bu hiç yok bende. baştan sona çalışmam lazım
tarih: baştan sona tekrar lazım, bazı konulara ayrıntıya girerek, bazıları yüzeysel..
vatandaşlık: 0 :37:
coğrafya: sadece bölgeler kaldı
öğrenme psikolojisi: sadece bilişsel kuramlar kaldı
rehberlik: sadece bireyi tanıma teknikleri kaldı

bu program oluşturma işi çok mantıklı sedefim hem eksiklerin gozünnonünde oluyor hemde bittikçe insana gelen o başarma duygusu

çok fena güdülüyor.

bu arada cmlemi baştan sona okudum bi halt anlamadım ama sen nedemek istediğimi anladın bence:17:

bu program oluşturma işi çok mantıklı sedefim hem eksiklerin gozünnonünde oluyor hemde bittikçe insana gelen o başarma duygusu

çok fena güdülüyor.

bu arada cmlemi baştan sona okudum bi halt anlamadım ama sen nedemek istediğimi anladın bence:17:

ay çok tatlısın yaa :52::52:

cevap vermesen daha iyiydi ya :52::52:
ne kadar eksiğimiz varmış
konuları bitirdik diye geçiniyoruz biz de:19:

reginam eksiğmiz varsa şimdi çıksın yada sonsuza kadar sussun :52:

onemli olan yeni bir şeyler oğrenmemiz
sen şimdi sınavda bu sorular çıkarsa doğru yanıt verebilirmisin evet verebilirsin işte onemli olan bu:38: ahanda benden sana opücük

reginam eksiğmiz varsa şimdi çıksın yada sonsuza kadar sussun :52:

onemli olan yeni bir şeyler oğrenmemiz
sen şimdi sınavda bu sorular çıkarsa doğru yanıt verebilirmisin evet verebilirsin işte onemli olan bu:38: ahanda benden sana opücük

öyle canım tabi ki
ben sadece bastırma mekanizması yapıyorum:52:

çok fena güdülüyor.

ahahhh kuzum alemsin yaaa :52: anladım ben seni :7:
valla korkuyodum eksik çıkarmaya ama mecbur yanii, eksiklerimi görmezden gelip sadece soru çözersem vaktimi boşa harcamış olurum, öncelikle bu konuları bitirmem lazım. yarın okula gitcem ama onun dışında bu hafta boşum, inş bir an önce bitiririm :15:

türklerin islami donemdeki ilk yazılı edebi eseri kutadgu bilig

islami donemdeki ilk sozlü edebieseri saltuk buğra han destanıdır..

ahahhh kuzum alemsin yaaa :52: anladım ben seni :7:
valla korkuyodum eksik çıkarmaya ama mecbur yanii, eksiklerimi görmezden gelip sadece soru çözersem vaktimi boşa harcamış olurum, öncelikle bu konuları bitirmem lazım. yarın okula gitcem ama onun dışında bu hafta boşum, inş bir an önce bitiririm :15:

bitirirsin ve bir dahada unutmazsın

bu arada sedefim aman dilbilgisine ve noktalam işaretlerine hatta anlatım bozukluklarına çok dikkat..

kolay deyip geçiyoruz ama paragrafı herkes yapıyor
asıl bu tip sorulardan eleniyoruz..

bu arada ben hakan dedenin ozetlerinden bir tarih tekrarı daha yapıyorum o yüzden onemli noktaları sizlerlede paylaşacağım..

kaşgarlı mahmutun divanı lgatı türk adlı eserinde trk dnyası haritasıda yer almaktadır.

veraset anlaşının farklı olduğu tek türk devleti
bütün türk devletleri içinde birden fazla hanedanın tahta çıktığı tek türk devleti

MEMLÜKLÜLERDİR.

[sıze=3]ikta sistemi varsa maaş yoktur
maaş varsa ikta yoktur.

Ikta sistemi askerlik toprak üretim ve yonetim alanları zerinde etkili olmuştur
ticaretle bir ilgisi yoktur
[/sıze]

iznik hem osmanlıya hemde anadolu selçukluya başkentlik yapmıştır

konya hem anadolu selçukluya hemde karamanoğullarına başkentlik yapmıştır.

Back