çok sevindim tatlımhoşbulduk canım benim .izin verme çok sevinirim tatlım,bende çok çalışacağım şu bayram bir bitsin bomba gibi bir başlangıç yapacağım
canım benim,bayramdan sonra dediğin gibi kolaydan anlatan bir kitap alıp matematiğe yükleneceğim,önyargımıda burası sayesinde yeneceğim inşallah :) iyi geldi bu topik bana
Oooo ben bu gazla var yaaaaaa
Fiyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
Tüm kitapları deviririm valla :)
Çoook memnun oldummmmm :)
tatlım biz bi karar aldık, alan sınavını belli olana kadar kafamıza takmıcaz. şu an sadece gk-gy ve eğitim bilimlerini düşünücez. bunların olacağı kesin zaten. önemli olan bi yerden başlamak, alan sınavını düşünmekle vakit kaybetme, elbet açıklarlar o zaman duruma göre bakıcaz. ama en azından şu an boş durmamak gerek dimiMerhaba arkadaşlar.. ben de 2013de sınava gireceğim..
ingilizce öğretmeniyim 2010 mezunuyum ama ciddi anlamda sınava hiç hazırlanmışlığım yok:)
60lı puanlar aldım hep ee hazırlanmazsam hiç böyle olur tabi..
anladım ki kpss öss gibi çalışmadan başarılabilecek bi sınav değilmiş
2013 için çoookk kararlıyım, olacak inanıyorum..
henüz çalışma sistemi oluşturamadım bayramdan sonra tam gaz burdayım inşallah
ekimde de dersanem başlıyor, hepimizin için herşey çok güzel olur inşallah
kızzzzlaarrrrr nabersinizz bakıyımözlediniz mi benii bir izmiiireee gidipp geldimm ayıptır söylemesi tatil yaptımda
Ölçme ilk ünitemi bitirdim tabloya ekleyebilirsin..yine baya yanlış çıktı ama napiyim ya zamanla oturur inşallah üzülmüyorum artık..kitap güzel kitapta sorun yok da benim çok çalışmam lazım:):)güzel tarafı çok örnek soruları var konulara yakın hatta daha fazla çözümlü örnekleri var ki sen çok faydasını görmüşsün ne güzell:)bana ölçme zor geliyo o yüzden daha fazla tekrar edicem artık... biraz sayısala kaçıyo çünkü..matı iyi yapan ölçmenin mantığını daha rahat kavrıyo.ben zorlanıyorum..özet çıkardıktan sonra sık sık tekrar edicem sadece özet çıkarmakla bitmiyo..özet sadece başlangıç çıkardığın özetleri bol bol tekrar etmek önemli olan birde soru çözmek gerekiyo tabi..
Çok sevindim canımm tarihi bitirmene en çok zorlandığım ders diyodun..artık diğer derslere daha rahat çalışıcaksın...tekrar daha kolay diyosun yani.. bakalım inşallah bende senin gibi olurum en azından tekrar yaparken yüzüm güler:)ne güzel planını da yapmışsın umarım düzenli olarak gerçekleştirirsin ben 2. üniteye geçtim ama bayrama yetişmeyebilir...kısmet bakalım elimden geleni yapıcam canım kolay gelsin sana ve ders çalışan herkesee......
bu arada siz hedefleri belirlemişsiniz 100 100 olarak inanın bana çok fazla(mat yapamadığım için)Herkes kendini daha iyi bilir sonuçta:):)
bende kendi hedefimi söyliyim...
eğitim bil:100 gk/gy:80
son 2 yılın puanlarına baktığımda 80 civarı bi puan geliyo.. ehh benim için çokkk güzell bi puan..İnşallah çalışan emek veren herkes istediği puanı alır.........
bu arada siz hedefleri belirlemişsiniz 100 100 olarak inanın bana çok fazla(mat yapamadığım için)Herkes kendini daha iyi bilir sonuçta:):)
son 2 yılın puanlarına baktığımda 80 civarı bi puan geliyo.. ehh benim için çokkk güzell bi puan..İnşallah çalışan emek veren herkes istediği puanı alır.........
ya kızlar bazen bu evde nasıl geçiricem bu süreci diye düşünüyorum
çalışmak imkansız gibi geliyor bu evde bazen
ailevi problemlerim hat safhada
onu geçtim ihtiyacın burdaki dershanesinde kütüphane de yokmuş.
hayat hep hayır diyor hep hayırrr
ama bana düşen hayırlısı demek sanırım
açıkçası bende yalnız calısamıyorum keske biri olsa yanımda :)
canım ben de biraz seçiciyim bu konuda. sessiz huzurlu bi ortam arıyorum. biraz da hassas bi yapım var, evde bi huzursuzluk olsa bi anda yerle bir olabiliyorum. bazı şeylerin karşısında susmak zorunda olmaya dayanamıyorumama dayancam son 1 sene, yılmıcam. seneye bugünlerimi hayal edicem. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, hepsi geçicek inşallah yepyeni hayatlar bekliyor hepimizi
ins şehir kütüphanelerini dene o zaman :)
evet senden böyle şeyler duymak istiyorum herkes de böyle istiyodur eminimkapadım kapımı tıkadım kulaklarımı
her şey bende bitiyor aslında
kafama tokadan başka bişey takmıcam
şimdilik depresyona girme lüksüm yok, sınavdan sonra bol bol girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?