Ankarada KPSS A grubu için hangi dershaneyi önerirsiniz ? İnternetten çok araştırdım gittim bugün Sınav, İstikrar, X akademi ile konuştum. Sizce bunlardan hangisi daha iyidir veya başka önerileriniz varsa onlar neler ?
selam ben bu sene dershaneye gıtmeyı falan dusunmuyorum ama gecen sene neden fem e gıtmedım dıye kafamı taslara vurdum desem yerıdır arkadasım gıtmeyı dusunuyor onada fem dedım fem le beraber calısmıyoruz:) lakın olanlar olacaklar ortada ayrıca egıtım sıstemlerıde ıyı keza 2012 kpss lısans 1. sı ıstanbul fem den cıktı haberınız olsun derım. ben gectıgım donem ıhtıyaca gıttım ama ıhtıyac bıtmıs durumda tamam yayınları ıyı lakın dershane doluluktan ıplemıyorlar artık ogrencıyı o safhada batak ugramayın derım x cok yenı oturmuslugu oldugunu sanmam ıstıkrar yayınlarında denemelrınde bı hosluk var lakın dershanesını bılemıcem sınav konusundada bılgım yok ama öss dershanesı olarak un saldı uzmanlasmısmıdır bılmıyuorum, pegemıde kesınlıkle tavsıye etmıyoruz durum bu kolay gelsın sımdıden ben atanmaya calısıcam :) ama umutlarım tavan yapmadı 90 ustu puan hedefıyle gırdım sınava keza denemelerımde tutuyordu hedeflerım sınav bızı pert ettı ıhtıyac aldırmadı bana 83 puanı kendı basarım dıye acık yureklılıklede soyleyebılırım arkadaslarımında katkısı var muhakkak.
bu arada baslık femara degıl fem :)) eskı bır konu baslıgı kacmıs oraya :))
Son düzenleme: