• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

hoşbulduk canım benim .izin verme çok sevinirim tatlım,bende çok çalışacağım şu bayram bir bitsin bomba gibi bir başlangıç yapacağım:1:

canım benim,bayramdan sonra dediğin gibi kolaydan anlatan bir kitap alıp matematiğe yükleneceğim,önyargımıda burası sayesinde yeneceğim inşallah :) iyi geldi bu topik bana :1:
çok sevindim tatlım :16: bayramın bittiğinden ertesi günü seni burda bomba gibi bekliyorum :10:
Oooo ben bu gazla var yaaaaaa
Fiyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
Tüm kitapları deviririm valla :)
Çoook memnun oldummmmm :)

canımmmm devirirsin tabii, kpss vız gelir tırıs gider bizeeeee :52:

kızlar 2013 ösym sınav takvimi açıklanmış
kpss a grubu ve öğretmenlik 6-7 temmuz 2013 de olucakmış.

Merhaba arkadaşlar.. ben de 2013de sınava gireceğim..
ingilizce öğretmeniyim 2010 mezunuyum ama ciddi anlamda sınava hiç hazırlanmışlığım yok:)
60lı puanlar aldım hep ee hazırlanmazsam hiç böyle olur tabi..
anladım ki kpss öss gibi çalışmadan başarılabilecek bi sınav değilmiş:27:
2013 için çoookk kararlıyım, olacak inanıyorum..
henüz çalışma sistemi oluşturamadım bayramdan sonra tam gaz burdayım inşallah
ekimde de dersanem başlıyor, hepimizin için herşey çok güzel olur inşallah;)

bu arada bu alan sınavı kafamı karıştırmıyor değil..:26:
nasıl olacak, hangi alanları kapsayacak 15_16 alandan bahsediliyor çünkü..
80den fazla alan var nasıl sadece bir kısmına uygulanacak, haksızlık diz boyu..

eğer alan sınavı olacaksa da bian önce içeriği hakkında duyuru yapsalar da biz de önümüze baksak..
değişen sistemin kurbanları olmasak:ssz:

kuzum o formüller ilk başta karışık gelebilir, ama sonra hepsi yerli yerine oturucak. zaten soruda medyanı sorsa başka formül kullancan modu sors başka formül kullancan. nerde hangisini kullanıcağını zamanla anlıcan. ama dediğim gibi o formülleri not kağıtlarına yazıp yapıştır ve ezberle. malesef o formüller ezberlenmek zorunda. ama akılda kalıyo. hele ki ihtiyacın konu anlatımlısıyla çalışıyosun o kitaba güven gerisini düşünme. bizim geçen yıl kaç kişi kaldı ölçmeden. hepsi hocanın kitabından çalıştı formüller nasıl karışık anlatamam. bense finalde ihtiyacın ölçme kitabına çalışıp girmiştim ve final günü herkeste acayip acayip formüller varken ben de basit formüller vardı. eyvah dedim yandım hocanın kitabına çalışmadan hocanın sınavına girersem olucağı bu kesin kalcam dedim. sonra sınava girdim ve bütün soruları ihtiyacın verdiği formüllerle çözdüm. ve sınavdan iyi bi puanla geçtim, kalan bir sürü kişi vardı. ordaki örnek soruları da incele, ben o örnek soruları da kafama kazımıştım, onlar da formülleri anlamama yardımcı olmuştu
ahh canım çok şükür bitti azılı düşmanım tarih =) tekrara başladım ya inanır mısın tekrarla yeni yeni anlıyomuşum gibi geliyo. sakın korkma boşuna mı çalıştım eğitime diye. tekrarlarda 2. ye bakarken öyle tıkırında gidiyo ki işler değme keyfine =)
ben şimdi bu tekrarı yarın ya da 2 gün içinde bitirmeyi düşünüyorum. bitirdikten sonra yargının 50 li denemesini almıştım. her dersten 50 tane karma test var içinde. onları çözmeye başlıcam. onları çözerken de bi yandan 3. tekrarıma başlıyayım diyorum. eylüle kadar böyle. 1 eylülde o karma testlerin yanında gelişim psikolojisiyle eğitime bismillah demek istiyorum inş :31:
[/QUOTE]

Ölçme ilk ünitemi bitirdim tabloya ekleyebilirsin..yine baya yanlış çıktı ama napiyim ya zamanla oturur inşallah üzülmüyorum artık..kitap güzel kitapta sorun yok da benim çok çalışmam lazım:):)güzel tarafı çok örnek soruları var konulara yakın hatta daha fazla çözümlü örnekleri var ki sen çok faydasını görmüşsün ne güzell:)bana ölçme zor geliyo o yüzden daha fazla tekrar edicem artık... biraz sayısala kaçıyo çünkü..matı iyi yapan ölçmenin mantığını daha rahat kavrıyo.ben zorlanıyorum..özet çıkardıktan sonra sık sık tekrar edicem sadece özet çıkarmakla bitmiyo..özet sadece başlangıç çıkardığın özetleri bol bol tekrar etmek önemli olan birde soru çözmek gerekiyo tabi..
Çok sevindim canımm tarihi bitirmene en çok zorlandığım ders diyodun..artık diğer derslere daha rahat çalışıcaksın...tekrar daha kolay diyosun yani.. bakalım inşallah bende senin gibi olurum en azından tekrar yaparken yüzüm güler:)ne güzel planını da yapmışsın umarım düzenli olarak gerçekleştirirsin ben 2. üniteye geçtim ama bayrama yetişmeyebilir...kısmet bakalım elimden geleni yapıcam canım kolay gelsin sana ve ders çalışan herkesee......

Merhaba arkadaşlar.. ben de 2013de sınava gireceğim..
ingilizce öğretmeniyim 2010 mezunuyum ama ciddi anlamda sınava hiç hazırlanmışlığım yok:)
60lı puanlar aldım hep ee hazırlanmazsam hiç böyle olur tabi..
anladım ki kpss öss gibi çalışmadan başarılabilecek bi sınav değilmiş:27:
2013 için çoookk kararlıyım, olacak inanıyorum..
henüz çalışma sistemi oluşturamadım bayramdan sonra tam gaz burdayım inşallah
ekimde de dersanem başlıyor, hepimizin için herşey çok güzel olur inşallah;)
tatlım biz bi karar aldık, alan sınavını belli olana kadar kafamıza takmıcaz. şu an sadece gk-gy ve eğitim bilimlerini düşünücez. bunların olacağı kesin zaten. önemli olan bi yerden başlamak, alan sınavını düşünmekle vakit kaybetme, elbet açıklarlar o zaman duruma göre bakıcaz. ama en azından şu an boş durmamak gerek dimi :34:
aahh ahh 60 lı puanlar da iyiydi bi zamanlar. benim kuzenim 2006da ingilizce öğretmeni olarak atanmıştı 63 puanla. şimdi puanlar alı başını gidiyor. ama umutsuzluğa düşmicez, önemli olan sıralama zaten. sen zaten kararını vermişsin, inanmışsın, bunlarla ilk adımını atmış bulunuyosun. bayramdan sonra da 2. adımınla burda bekliyorum seni :34:

kızzzzlaarrrrr nabersinizz bakıyım:32: özlediniz mi benii:37: bir izmiiireee gidipp geldimm ayıptır söylemesi tatil yaptımda:23::51:

kız sen ne zamandır yoksun, ben de diyorum bu harıl harıl çalışıyo herhalde :1: ohh kızımız tatillerdeymiş. :27: şaka şaka tatlım iyi yapmışsın yaa, baya dinlenmişsindir, arada gerekiyo :21:

bu arada siz hedefleri belirlemişsiniz 100 100 olarak inanın bana çok fazla(mat yapamadığım için)Herkes kendini daha iyi bilir sonuçta:):)

bende kendi hedefimi söyliyim...

eğitim bil:100 gk/gy:80

son 2 yılın puanlarına baktığımda 80 civarı bi puan geliyo.. ehh benim için çokkk güzell bi puan..İnşallah çalışan emek veren herkes istediği puanı alır.........

Ölçme ilk ünitemi bitirdim tabloya ekleyebilirsin..yine baya yanlış çıktı ama napiyim ya zamanla oturur inşallah üzülmüyorum artık..kitap güzel kitapta sorun yok da benim çok çalışmam lazım:):)güzel tarafı çok örnek soruları var konulara yakın hatta daha fazla çözümlü örnekleri var ki sen çok faydasını görmüşsün ne güzell:)bana ölçme zor geliyo o yüzden daha fazla tekrar edicem artık... biraz sayısala kaçıyo çünkü..matı iyi yapan ölçmenin mantığını daha rahat kavrıyo.ben zorlanıyorum..özet çıkardıktan sonra sık sık tekrar edicem sadece özet çıkarmakla bitmiyo..özet sadece başlangıç çıkardığın özetleri bol bol tekrar etmek önemli olan birde soru çözmek gerekiyo tabi..
Çok sevindim canımm tarihi bitirmene en çok zorlandığım ders diyodun..artık diğer derslere daha rahat çalışıcaksın...tekrar daha kolay diyosun yani.. bakalım inşallah bende senin gibi olurum en azından tekrar yaparken yüzüm güler:)ne güzel planını da yapmışsın umarım düzenli olarak gerçekleştirirsin ben 2. üniteye geçtim ama bayrama yetişmeyebilir...kısmet bakalım elimden geleni yapıcam canım kolay gelsin sana ve ders çalışan herkesee......

valla süpersin canım :46: topu topu 4 konun kaldı. azcık daha sık dişini, bittikten sonra tekrarlar daha rahat oluyo ve bişeyleri daha iyi anladığını hissediyosun ve daha hızlı ilerliyosun. ben de bugün tarihten dağılmaya kadar tekrar yaptım. coğrafyadan da tarıma kadar tekrar yaptım. şimdi cam sildim, buraya bi uğrıyayım dedim, sonra gene devam edicem. yargının 50 li deneme kitabı tekrarı bitir de bana gel bana gel diye bakıyo :52:
evet tatlım ölçme biraz sayısala kaçıyo, ama senin de dediğin gibi zamanla mantığını daha iyi kavrayacaksın, hele ki o örnek sorular çok hoşuma gitmişti benim. çok faydasını görüceksin. inanır mısın tarihte yeni yeni aklımda kalmaya başlıyo biliyo musun. yani hiç boşa çalıştığını düşünme, bana da tarihe çalışırken öyle geliyodu ama tekrarlarda ne kadar doğru bişey yaptığımı çok daha iyi anladım. :31:
hemen ekliyorum tabloya, eğitim tablosunda ışıl ışıl parlıyosun :nazar:

bu arada siz hedefleri belirlemişsiniz 100 100 olarak inanın bana çok fazla(mat yapamadığım için)Herkes kendini daha iyi bilir sonuçta:):)

son 2 yılın puanlarına baktığımda 80 civarı bi puan geliyo.. ehh benim için çokkk güzell bi puan..İnşallah çalışan emek veren herkes istediği puanı alır.........

yok be tatlım yaparsın sen, sen de bu azim olduktan sonra :15:
ya matematikten korkma gerçekten önyargılı yaklaşma :97:

yok be tatlım yaparsın sen, sen de bu azim olduktan sonra :15:
ya matematikten korkma gerçekten önyargılı yaklaşma :97:

sen yine hedefini 100-100 tut da 80 gelsin o sorun değil :)

ya kızlar bazen bu evde nasıl geçiricem bu süreci diye düşünüyorum
çalışmak imkansız gibi geliyor bu evde bazen
ailevi problemlerim hat safhada
onu geçtim ihtiyacın burdaki dershanesinde kütüphane de yokmuş.
hayat hep hayır diyor hep hayırrr
ama bana düşen hayırlısı demek sanırım :14:

ya kızlar bazen bu evde nasıl geçiricem bu süreci diye düşünüyorum
çalışmak imkansız gibi geliyor bu evde bazen
ailevi problemlerim hat safhada
onu geçtim ihtiyacın burdaki dershanesinde kütüphane de yokmuş.
hayat hep hayır diyor hep hayırrr
ama bana düşen hayırlısı demek sanırım :14:

açıkçası bende yalnız calısamıyorum keske biri olsa yanımda :)

açıkçası bende yalnız calısamıyorum keske biri olsa yanımda :)

canım ben de biraz seçiciyim bu konuda. sessiz huzurlu bi ortam arıyorum. biraz da hassas bi yapım var, evde bi huzursuzluk olsa bi anda yerle bir olabiliyorum. bazı şeylerin karşısında susmak zorunda olmaya dayanamıyorum :14: ama dayancam son 1 sene, yılmıcam. seneye bugünlerimi hayal edicem. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, hepsi geçicek inşallah yepyeni hayatlar bekliyor hepimizi :16:

canım ben de biraz seçiciyim bu konuda. sessiz huzurlu bi ortam arıyorum. biraz da hassas bi yapım var, evde bi huzursuzluk olsa bi anda yerle bir olabiliyorum. bazı şeylerin karşısında susmak zorunda olmaya dayanamıyorum :14: ama dayancam son 1 sene, yılmıcam. seneye bugünlerimi hayal edicem. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, hepsi geçicek inşallah yepyeni hayatlar bekliyor hepimizi :16:

ins şehir kütüphanelerini dene o zaman :)

kapadım kapımı tıkadım kulaklarımı
her şey bende bitiyor aslında
kafama tokadan başka bişey takmıcam :9:
şimdilik depresyona girme lüksüm yok, sınavdan sonra bol bol girerim :36:
evet senden böyle şeyler duymak istiyorum herkes de böyle istiyodur eminim
bak ben senin yazdıklarını falan okuyunca çok motive oluyorum gerçekten azimli kararlı ve herkese karşı içtensin
ayrı bi sempatim var sana karşı:1:
ay içimi döktüm :52:

yani 1 yıl boyunca çalışmaya tam gaz devam canm engellere aldırmadaaann:10:

Back