- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
o zamn en yakın zamanda yaprak test edineyim ben sağolasın
sedeeeff süpersin sen maşallah sana maşallh bu kavram haritaları da iyi olcak hem bi bütünlük sağlıcak
hep çalışalım çok çalışalım hepimize maşallah
:):)Özet çıkarmaktan daha rahat olacağını eminim canım... bide ben çıkarırken her şeyi geçemiyorum çoğu şey önemli geliyo...o yüzdende özetlerim uzun sürüyo bayaa..bugün 3.konuya geçiyorum geriye 2 konu kalıyo onları da yetişirse yapmaya çalışıcam yetişmezse de bayramdan sonra yapıcam tatlım...bayram geliyo evde iş güç arttı:):)annem gel şunu yap gel dolma sarıcaz derken hayır diyemiyorum:):) elışverişe falan çıkıyorum...normalda çalıştığımdan daha az çalışıyorum yani 2-3 gündür.. sanırım çoğumuzda öyleyiz..
bu arada bayramda çalışmak istemiyorum.sonuçta bayramdan sonra hızlı bi şekilde başlıcaz çalışmaya dinlenmiş oluruz diye düşünüyorum...
Enerji toplarızz:)
kızlar süpersinizzz bayramdan önceki son günlerdeyiz ama annelerimizin dırdırlarına rağmen çalışmaya devam ediyoruz
bence bayramda kalmaya uzak bi yere gidicekseniz, yanınıza cep kitabı veya ince test kitabı vs. alın. baklavaları midenize indirirken bir sürü enerji toplıcaksınız, boşa gitmesin dimi
bende bugün tarih coğrafya denemelerine başlıyorum
hadi bakalım günümüz verimli geçsin hepimiz için