Ankarada KPSS A grubu için hangi dershaneyi önerirsiniz ? İnternetten çok araştırdım gittim bugün Sınav, İstikrar, X akademi ile konuştum. Sizce bunlardan hangisi daha iyidir veya başka önerileriniz varsa onlar neler ?
pembekalp ben erciyes ünivesitesindeydim :)
maşallah erciyes le ilk mat dolu buraciddimisin canım bnde erciyesteyim
o zaman canım sen bu sırada işlerini hallederken belki biraz derslerden uzak durmak iyi gelir sana, kafanı dağıt yapmak istediklerini yap ve dönüşün muhteşem olsun tamam mıbende bi basvuruyla ugratım bugün yarında bir sürü evrak toplicam sanırım o yuzden 2 gün daha benden hayır yok moral bozukluguda hat safhada :)
tatlım hiç bi fikrim yok :26:Ankarada KPSS A grubu için hangi dershaneyi önerirsiniz ? İnternetten çok araştırdım gittim bugün Sınav, İstikrar, X akademi ile konuştum. Sizce bunlardan hangisi daha iyidir veya başka önerileriniz varsa onlar neler ?
hoşgeldin meslektaşımmmBayanlaaarrr bende geldim aranıza :)
Kabul ederseniz :)
Seneye bende gireceğim inşallah :)
Branşım okul öncesi öğretmenliği :)
Son sınıf öğrencisiyim bu yıl,geçen yıl dersaneye gittim ama sadece ilk iki ay devam edebildim sonra sıkıldımHiç gidemedim
Salaklık yaptım tabi ki
Bakalım bu yıl nasıl olacak
Bu yıl da dersane olarak ihtiyaçtayım
Bu yıl sınava da girdim ama berbaaatttttt
ve tarih biter
kızlar şu soruya bakar mısınız, cevabının yanlış olduğunu düşündüm belki de ben yanılıyorumdur.
* mondros ateşkesinden sonra kurulan ulusal cemiyetlerin kuruluş amaçları arasında;
I. işgallere karşı halkı örgütlemek
II. saltanat makamını güçlendirmek
III. türk bağımsızlığını devam ettirmek
IV. azınlıklara karşı mücadele etmek
yukarıdakilerden hangileri yer almamaktadır?
A) yalnız I
B) I ve II
C) II ve III
D) III ve IV
E) II ve IV
cevap e şıkkı yani II ve IV mü ?
tebrikler
ama uzman kariyerde azınlıklara karşı da müdahale ettikleri yazıyor :44:
ben yalnız II yi aramıştım şıklarda
büyük orduların işgallerine karşı örgütleniyor azınlıklara karşı değil diye biliyorum.
canım işine karışıyo gibi olmasın da konu çalıştıktan sonra soru çözmezsen çok kolay unutursun. bence eğitimi tamamen bitirmeye çalışmak yerine 2 3 dersi bitir ama soru çözerek bitir sana daha faydalı olur. ilk kez hazırlanıyosun bilmediğin konular unutmak çok kolay olacak.
kızlar az önce kuran okudum, bu mübarek gecede, Allah'ım inşallah bize zihin açıklığı verir. hepiciğinize dua ettim. tabii önce sağlık, sonra da herkesin gönlünden ne geçerse hayırlısını versin Allah.
valla benimd emoralim bozulmuyo değil ama vakit aslında o kadarda cok yok ve 90 gibi bi puan gerekiyor. coğrafya bi kere okusan yeter sanırım ondan sonra soru cozmek lazım bide ezber seyler var işte. tarihtede ben 2 ye böldüm bi birinci dünya savasına kadar bide birinci dünya savasından sonra. birinci dünya savasına kadar olan bölümü bi kere calıstım soru cozdum hepsinden baktım yanlıs cok cıkıyo ozellikle turkiye tarihinde anadolu selcuklu vs yani. Döndüm bi daha başa 1. dünya savasına kadar tekrar okumaya basladım. Anadolu selçuklulara geldim. coğrafyadanda karma test cozuyorum arada bir.
her dersin kendine göre zor tarafları var eğitim sözel kolay gibi geliyo başta ama 1-2 kere okumakla olacak iş değil...hayırlısı bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırızz....valla benimd emoralim bozulmuyo değil ama vakit aslında o kadarda cok yok ve 90 gibi bi puan gerekiyor. coğrafya bi kere okusan yeter sanırım ondan sonra soru cozmek lazım bide ezber seyler var işte. tarihtede ben 2 ye böldüm bi birinci dünya savasına kadar bide birinci dünya savasından sonra. birinci dünya savasına kadar olan bölümü bi kere calıstım soru cozdum hepsinden baktım yanlıs cok cıkıyo ozellikle turkiye tarihinde anadolu selcuklu vs yani. Döndüm bi daha başa 1. dünya savasına kadar tekrar okumaya basladım. Anadolu selçuklulara geldim. coğrafyadanda karma test cozuyorum arada bir.
kesinlikle tatlım belki yanlışlarımız şu an çok, ama en azından bişeyler hakkında fikrimiz oluyo, hiç bilmemekten çok daha iyi bi durumdayız emin olNe biliyim canım bazen böyle moralim bozuluyo işte..Konularda zor, başta kolay geliyo ilk konularda.. sonra konular artıkça birbirine karışıyo.
sanırım hızlı gitmemek gerekiyo..böyle konuları bitiricem diye soruda çözemedim ben..Tekrar yaparken daha fazla soru çözerek arayı kapatmak istiyorum..
He bide şu var hiç çalışmamaktan kat kat daha iyi..buna da şükür:)dimi tatlım........
evet coğrafyada tek zor şey şu akarsuların göllerin vs isimleri nerde bulundukları falan, o da ezber olduğu için. yoksa coğrafyada zor bişey yok. tarihte de senin o böldüğün kısımlardan 1. kısım biraz kasıyo, 2. kısım çorap söküğü gibi gidiyo. ben bugün tarihten tekrara başladım. tekrar yaparken şöyle yaptım. videoları izlerken tuttuğum notları okudum mesela 1. üniteyi. sonra 1. üniteden ''sen sor ben söyliyeyim'' kitabından soru cevap yaptım. şimdi 2. üniteyi gene defterimden okuyup ordan da soru cevap yapıcam, böyle böyle gidicem. soru çözmeden.valla benimd emoralim bozulmuyo değil ama vakit aslında o kadarda cok yok ve 90 gibi bi puan gerekiyor. coğrafya bi kere okusan yeter sanırım ondan sonra soru cozmek lazım bide ezber seyler var işte. tarihtede ben 2 ye böldüm bi birinci dünya savasına kadar bide birinci dünya savasından sonra. birinci dünya savasına kadar olan bölümü bi kere calıstım soru cozdum hepsinden baktım yanlıs cok cıkıyo ozellikle turkiye tarihinde anadolu selcuklu vs yani. Döndüm bi daha başa 1. dünya savasına kadar tekrar okumaya basladım. Anadolu selçuklulara geldim. coğrafyadanda karma test cozuyorum arada bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?