2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

selam ben bu sene dershaneye gıtmeyı falan dusunmuyorum ama gecen sene neden fem e gıtmedım dıye kafamı taslara vurdum desem yerıdır arkadasım gıtmeyı dusunuyor onada fem dedım fem le beraber calısmıyoruz:) lakın olanlar olacaklar ortada ayrıca egıtım sıstemlerıde ıyı keza 2012 kpss lısans 1. sı ıstanbul fem den cıktı haberınız olsun derım. ben gectıgım donem ıhtıyaca gıttım ama ıhtıyac bıtmıs durumda tamam yayınları ıyı lakın dershane doluluktan ıplemıyorlar artık ogrencıyı o safhada batak ugramayın derım x cok yenı oturmuslugu oldugunu sanmam ıstıkrar yayınlarında denemelrınde bı hosluk var lakın dershanesını bılemıcem sınav konusundada bılgım yok ama öss dershanesı olarak un saldı uzmanlasmısmıdır bılmıyuorum, pegemıde kesınlıkle tavsıye etmıyoruz durum bu kolay gelsın sımdıden ben atanmaya calısıcam :) ama umutlarım tavan yapmadı 90 ustu puan hedefıyle gırdım sınava keza denemelerımde tutuyordu hedeflerım sınav bızı pert ettı ıhtıyac aldırmadı bana 83 puanı kendı basarım dıye acık yureklılıklede soyleyebılırım arkadaslarımında katkısı var muhakkak.

bu arada baslık femara degıl fem :)) eskı bır konu baslıgı kacmıs oraya :))

Son düzenleme:
Bayanlaaarrr bende geldim aranıza :)
Kabul ederseniz :)
Seneye bende gireceğim inşallah :)
Branşım okul öncesi öğretmenliği :)
Son sınıf öğrencisiyim bu yıl,geçen yıl dersaneye gittim ama sadece ilk iki ay devam edebildim sonra sıkıldım Hiç gidemedim
Salaklık yaptım tabi ki
Bakalım bu yıl nasıl olacak
Bu yıl da dersane olarak ihtiyaçtayım
Bu yıl sınava da girdim ama berbaaatttttt

ve tarih biter
kızlar şu soruya bakar mısınız, cevabının yanlış olduğunu düşündüm belki de ben yanılıyorumdur.

* mondros ateşkesinden sonra kurulan ulusal cemiyetlerin kuruluş amaçları arasında;

I. işgallere karşı halkı örgütlemek
II. saltanat makamını güçlendirmek
III. türk bağımsızlığını devam ettirmek
IV. azınlıklara karşı mücadele etmek

yukarıdakilerden hangileri yer almamaktadır?

A) yalnız I
B) I ve II
C) II ve III
D) III ve IV
E) II ve IV

bende bi basvuruyla ugratım bugün yarında bir sürü evrak toplicam sanırım o yuzden 2 gün daha benden hayır yok moral bozukluguda hat safhada :)
o zaman canım sen bu sırada işlerini hallederken belki biraz derslerden uzak durmak iyi gelir sana, kafanı dağıt yapmak istediklerini yap ve dönüşün muhteşem olsun tamam mı
tatlım hiç bi fikrim yok :26:
hoşgeldin meslektaşımmm
bence geçen yıl dershanene devam etseydin bu yıl çok sıkılırdın. bak biz yazın başlamamıza rağmen düşündük bi ara bıraksak mı acaba sıkılır mıyız diye.
ama şu an çalışmanın tam zamanı.. o yüzden hiç geçmişi düşünme, bu yılki sınavının kötü geçmesine de üzülme. berbat olması doğal zaten sen daha 3. sınıftayken ve üstelik hiç çalışmadan girmişsin.
önemli olan şimdiden sonra çalışmaya başlayıp bu yıla konsantre olman
bu arada ben de dershane olarak ihtiyaçtayım, kitapları harika

cevap e şıkkı yani II ve IV mü ?

kızlar az önce kuran okudum, bu mübarek gecede, Allah'ım inşallah bize zihin açıklığı verir. hepiciğinize dua ettim. tabii önce sağlık, sonra da herkesin gönlünden ne geçerse hayırlısını versin Allah.

Haklısın canım olur mu çok teşekkür ederim sen deneyimlisin çok da güzel puan almışsın maşallahh..senin söylediklerin benim için tavsiye niteliğinde....benim elimde şu an konu anlatımlı modüler set var ihtiyacın.. soru bankası almadım henüz..O yüzden özet yapıp sadece konu sonundaki soruları çözdüm şu ana kadar...Gerçekten soru çözmeyince unutuluyo mesela ilk özetlediğim derslerin çoğu konuları aklımda değil okursam ancak aklıma geliyo...Bu şekilde başladım son dersteyim şu anda keşke öyle yapsaydım eminim daha verimli çalışmış olurdum.artık son derse geldim bunu da bitiriyim de öyle soru çözümüne geçiyim bari:):)tekrar teşekkürler....
Bu arada eğitimden çok iyi net yapmışsın ortalama kaç kere konu tekrarı yaptın yani günde ne kadar zaman ayırdın eğitime.çünkü bir sürü kavram var birbirine benzeyen insanın okurken bile kafası karışıyo..:SMatematiğim kötü en azından eğitimden yüksek yaparsam biraz olsun dengelemiş olurum.Matematiğim kötü ama tabi yine de çalışıcam ona da elimden geleni yapıcam....

yaa tatlım işte bu yüzden yazın çalışıyoruz ya, sen şimdi dershaneyle başlasaydın eğitime bu sefer büsbütün moralin bozulcaktı. keşke yazın çalışsaydım şimdi nasıl yetiştircem sınava kadar diye düşünüp bütün psikolojin yerle bir olcaktı, ondan sonra da bu sene olmıcak galiba psikolojisine girip tamamen salcaktın. ama bak ne güzel temel yaptın. şimdi yanlışlarının çıkmasına üzülme. bildiğin soruları zaten her türlü yaparsın, yanlışın çıkması sana bi bilgi öğretir

Ne biliyim canım bazen böyle moralim bozuluyo işte..Konularda zor, başta kolay geliyo ilk konularda.. sonra konular artıkça birbirine karışıyo.
sanırım hızlı gitmemek gerekiyo..böyle konuları bitiricem diye soruda çözemedim ben..Tekrar yaparken daha fazla soru çözerek arayı kapatmak istiyorum..

He bide şu var hiç çalışmamaktan kat kat daha iyi..buna da şükür:)dimi tatlım........

Amin canım inşallah herkesin gönlünde ne varsa Allahım onu versinn......Kadir gecemiz mübarek olsun....

valla benimd emoralim bozulmuyo değil ama vakit aslında o kadarda cok yok ve 90 gibi bi puan gerekiyor. coğrafya bi kere okusan yeter sanırım ondan sonra soru cozmek lazım bide ezber seyler var işte. tarihtede ben 2 ye böldüm bi birinci dünya savasına kadar bide birinci dünya savasından sonra. birinci dünya savasına kadar olan bölümü bi kere calıstım soru cozdum hepsinden baktım yanlıs cok cıkıyo ozellikle turkiye tarihinde anadolu selcuklu vs yani. Döndüm bi daha başa 1. dünya savasına kadar tekrar okumaya basladım. Anadolu selçuklulara geldim. coğrafyadanda karma test cozuyorum arada bir.

bencede 11 ayda 12 ders var çalışmamız gereken...1 kere okumak kesinlikle yetmiyoo ben bunu anladım okuyup çözüyorum birsürü yanlış çıkıyo..kendimi hiç çalışmamısım gibi hissediyorum...soru çözmedende olmuyoo..Coğrafyayı bitirdin sen sanırım..ben dersane başkayana kadar eğitim+mat çalışmayı planlıyorum...1 ayda ne kadar çalışabilirsek kardır yaniiii........

her dersin kendine göre zor tarafları var eğitim sözel kolay gibi geliyo başta ama 1-2 kere okumakla olacak iş değil...hayırlısı bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırızz....

aynı şeyleri tekrar yazmışım kusura bakmayın artık:):):):)

Son düzenleme:
insallah hayırlısı olsun hepimizin evet gk gy daha kolay die gorup ondan basladım bitirip egitime gecicem. matematik türkçe yi saymıyorum ben

6 tane egitim
tarih cografya vatandaslık var o kadar

9 tane yani :)

kesinlikle tatlım belki yanlışlarımız şu an çok, ama en azından bişeyler hakkında fikrimiz oluyo, hiç bilmemekten çok daha iyi bi durumdayız emin ol ben de bugün tarihi bitirdim ya tarihten baştan sona tekrar yapayım dedim, fakat şunu fark ettim daha bi çok şeyde eksiğim var. o yüzden şöyle düşündüm, bence tekrarları da yavaş yavaş yapalım. yani mesela şimdi 1 dersin konu çalışmasını bitirdik mi, ondan sonra o dersin tekrarını sindire sindire yapalım. bununla birlikte soru çözümlerine ağırlık verelim. her dersten 1 er soru bankası bitirelim. ondan sonra yine en başa dönüp tekrara başlıyalım, bu kez hızlı hızlı tekrarlara göz gezdirir gibi yapalım ve bol soru
çiçeğim ölçme nasıl hoşuna gitti mi?

evet coğrafyada tek zor şey şu akarsuların göllerin vs isimleri nerde bulundukları falan, o da ezber olduğu için. yoksa coğrafyada zor bişey yok. tarihte de senin o böldüğün kısımlardan 1. kısım biraz kasıyo, 2. kısım çorap söküğü gibi gidiyo. ben bugün tarihten tekrara başladım. tekrar yaparken şöyle yaptım. videoları izlerken tuttuğum notları okudum mesela 1. üniteyi. sonra 1. üniteden ''sen sor ben söyliyeyim'' kitabından soru cevap yaptım. şimdi 2. üniteyi gene defterimden okuyup ordan da soru cevap yapıcam, böyle böyle gidicem. soru çözmeden.
bi de kızlar hedef koyalım eğitimkpss senin de dediğin gibi hedefimiz 90 olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…