günaydın. bu ara aklımdaki tek düşünce 2-3 sene calısıp alıyo herkes ilk senede calısıp yuksek almak mümkünmü bilmiyorum.87 ve üstü almam gerekiyor.
ohh be sevindim kız aklım sendeydicanım merak etme yaparsın ölçmede konular kısa fakat tek dezavantajı çok formül var. ama sen bunca sözel dersten sonra buna başlayınca bu sana ilaç gibi gelicek, ders gibi değil de kafanı dağıtacak sanki. bizim okulda tek iyi hocamız ölçmeciydi, o sırada finale çalışırken ihtiyacın ölçme kitabından çalışıyodum. çok güzel anlatmış. o formüller hiç karışmıyo birbirine. sadece çabuk unutulabiliyo. onun için de arkası yapışkanlı küçük not kağıtlarından al. onların her birine 1 formülü yaz, başına da formülün adını yaz. sonra onları çalışma masana yapıştır. ilk başlarda soru çözerken formüllere bakarak çöz ki hem formüller kafana yerleşsin hem de soruların mantığını anla. zaten bu 2 si zamanla olucak, olduktan sonra da çözemiceğin soru kalmaz ölçmeden. ben çok eğlenmiştim ölçmeye çalışırken.
sedefcim program geliştirme son üniteninde özetini çıkardım..Tabloya ekleyebilirsin... bu akşam ölçmeye başlıcam.Evet kitabı inceledim çok fazla formül var..İnşallah dediğin gibi olur canım bu hafta özet yazmaktan elim yoruldu artık:):):)Şu ölçmede bari rahatliyim birazz:)Ben genel olarak ihtiyacın eğitim kitaplarını çok beğendim(konu anlatımı olarak)Baya bi açıklayıcı anlatıyo her şeyi.Küçük not kağıtlarına yazma işini de denicem canım...Soru çözümüne de bayramdan sonraya hatta dersane başlayınca başlamayı düşünüyorum..Çünkü dersane başlayana kadar eğitim tekrarı ve matematik temeli yapmaya çalışıcam..Ahh şu matematikk...........
kızlar size bakıyorum da maşallah çok güzel çalışıyorsunuz bu çalışmayla kpssyi çerez gibi yersiniz sizben ilk hazırlandığımda dersane ile birlikte başlamıştım çalışmaya, hatta program geliştirme ve vatandaşlığa hiç çalışamadan girmiştim sınava ona rağmen 82 aldım. siz benim gibi tembel değilsiniz mutlaka çok iyi yaparsınız
aaayyy ne kadar güzellll, darısı başımızaşimdiden mutluluklar dilerim
görünürde bir şey olmadı canım sedefonurun dediği gibi arada olur ya hani onlardan biri denk geldi dün gece bana da ama ağlamadımmmmatlattım yani çok şükür sebepsiz yere içinin daralmasıda kötü aslında çokta sebepsiz olduğunu düşünmüyorum maneviyatım eksik ondan oluyo bence:26:bu arada sana da hayırlı uğurlu olsun canım eylül 23te evleniyosun ha darısı bizlere inşallah ama önce işşş sonra eşş gelir nasıl nasıl olsa
kızlaarr biraz önce kpss sonuçları açıklandı 92.6 puan almışım çookkk mutluyum. İnşallah seneye sizde bu mutluluğu yaşarsınız :)
pembekalp ben erciyes ünivesitesindeydim :)
canım sen bana asprin dedin ya,valla iyi geldiasprincim teşekkür ederim canım inşallah sen de ulaşırsın istediğin puana
canım sen bana asprin dedin ya,valla iyi geldi
amin tatlışım
ay canım çok özür dilerim yanlış okumuşumçok utandım şimdii
ya utan diye söylemedim çok hoşuma gitti hatta gece gece
bu vesileyle sayfamıza yazayım mahlasımın kaynağını,
aprin çor tigin,ilk türk şairi.
bkz.data kpss tarih
belki seneye çıkar kim bilir
hiiiiiçççç korkma tatlım daha 11 ay var
ne duruyosun yarın hemen çalışmaya başla tamam mı
tatlımmm hoşgeldinnn sefalar getirdinSedefonur'cuğum topiğine bende geldim kabul edeceğini düşünerekyalnız ben çalışmalara şuan başlayamayacağım,bayramdan sonra başlayacağım hep takip ediyorum ,maşallahınız var bende sizin gibi olacağım bayramdan sonra
yaa tatlım işte bu yüzden yazın çalışıyoruz ya, sen şimdi dershaneyle başlasaydın eğitime bu sefer büsbütün moralin bozulcaktı. keşke yazın çalışsaydım şimdi nasıl yetiştircem sınava kadar diye düşünüp bütün psikolojin yerle bir olcaktı, ondan sonra da bu sene olmıcak galiba psikolojisine girip tamamen salcaktın. ama bak ne güzel temel yaptın. şimdi yanlışlarının çıkmasına üzülme. bildiğin soruları zaten her türlü yaparsın, yanlışın çıkması sana bi bilgi öğretirTeşekkür ederim tatlım:):)son bir ders kaldı ama çok fazla tekrar gerektiyo bir sürü kavram var birbirine benziyo... program geliştirmeden soru çözdüm kitap sonundaki bir sürü yanlışım çıktı.1 2 kere okumakla olacak iş değill...sindire sindire çalışmak gerekiyo...Böyle çok yanlış çıkınca moralim bozuluyo boşuna çalışıyomuşum gibi hissediyorum...İnşallah tekrar yaptıkça daha rahat çözeriz soruları...
tatlım yukarda da dediğim gibi, her yanlış bizi güzel bi bilgiye götürür. testlerde bize yarar sağlayan şey yanlışlar, doğru yaptığımız sorular zaten bildiklerimiz. testi neyi ne kadar biliyoruz diye çözmeyelim. neyi öğrenememişim bakış açısıyla bakalım.canm ben de öyt ye çalışıyorum sonra soru çözim diyorum hep yanlış oluyo üzlüyorm
lakin üzülmemek lazım daha 85 defa tekrarlarız bu dersleri biz
amiiiiinn canım inş darısı eğitimin başınatebrik ederim canımm koskoca sene okadar rahat etceksinki tarih coğrafyaya ağırlık vermekle çok iyi yaptınbu performansı eğitimdede göster
ya utan diye söylemedim çok hoşuma gitti hatta gece gece
bu vesileyle sayfamıza yazayım mahlasımın kaynağını,
aprin çor tigin,ilk türk şairi.
bkz.data kpss tarih
belki seneye çıkar kim bilir
konu anlatımlı kitabım yok elimde henüz ne coğrafya ne tarih ne matematik hiçbişey hatırlamıorum canım internetim de kotalı video falan da açamıorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?