• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefcim program geliştirme son üniteninde özetini çıkardım..Tabloya ekleyebilirsin... bu akşam ölçmeye başlıcam.Evet kitabı inceledim çok fazla formül var..İnşallah dediğin gibi olur canım bu hafta özet yazmaktan elim yoruldu artık:):):)Şu ölçmede bari rahatliyim birazz:)Ben genel olarak ihtiyacın eğitim kitaplarını çok beğendim(konu anlatımı olarak)Baya bi açıklayıcı anlatıyo her şeyi.Küçük not kağıtlarına yazma işini de denicem canım...Soru çözümüne de bayramdan sonraya hatta dersane başlayınca başlamayı düşünüyorum..Çünkü dersane başlayana kadar eğitim tekrarı ve matematik temeli yapmaya çalışıcam..Ahh şu matematikk...........[/QUOTE]

mineciğim sen rehberlikten sonra hangisine çalıştın bide program geliştirmede çok zorlandın mı? ölçmeyi takma bence zaten pek matematiksel işlemler sormuyolar hem sorsalar bile pek zor işlemler değil ya da ben matematikçi olduğum için üniversite boyunca eğitim finallerinden en keyiflisi ölçmeye çalışmak olmuştu :1:

günaydın. bu ara aklımdaki tek düşünce 2-3 sene calısıp alıyo herkes ilk senede calısıp yuksek almak mümkünmü bilmiyorum.87 ve üstü almam gerekiyor.

benim birsürü arkadaşım ilk sene de 90 küsür puan alıp atandı canım, bu şekilde düşünme rahat ol. bide şu var tabi herşey kısmet meselesi.. ben şu anda iyiki geçen sene atanmamışım çok şükür Allahım diyorum. (2011 benim için çok zor bi seneydi ailemden uzak bi yerde olsam bu dönemi atlatamazdım) herşeyin hayırlısını isteyin kızlar

ohh be sevindim kız aklım sendeydi :7: canım merak etme yaparsın ölçmede konular kısa fakat tek dezavantajı çok formül var. ama sen bunca sözel dersten sonra buna başlayınca bu sana ilaç gibi gelicek, ders gibi değil de kafanı dağıtacak sanki. bizim okulda tek iyi hocamız ölçmeciydi, o sırada finale çalışırken ihtiyacın ölçme kitabından çalışıyodum. çok güzel anlatmış. o formüller hiç karışmıyo birbirine. sadece çabuk unutulabiliyo. onun için de arkası yapışkanlı küçük not kağıtlarından al. onların her birine 1 formülü yaz, başına da formülün adını yaz. sonra onları çalışma masana yapıştır. ilk başlarda soru çözerken formüllere bakarak çöz ki hem formüller kafana yerleşsin hem de soruların mantığını anla. zaten bu 2 si zamanla olucak, olduktan sonra da çözemiceğin soru kalmaz ölçmeden. ben çok eğlenmiştim ölçmeye çalışırken.

sedefcim program geliştirme son üniteninde özetini çıkardım..Tabloya ekleyebilirsin... bu akşam ölçmeye başlıcam.Evet kitabı inceledim çok fazla formül var..İnşallah dediğin gibi olur canım bu hafta özet yazmaktan elim yoruldu artık:):):)Şu ölçmede bari rahatliyim birazz:)Ben genel olarak ihtiyacın eğitim kitaplarını çok beğendim(konu anlatımı olarak)Baya bi açıklayıcı anlatıyo her şeyi.Küçük not kağıtlarına yazma işini de denicem canım...Soru çözümüne de bayramdan sonraya hatta dersane başlayınca başlamayı düşünüyorum..Çünkü dersane başlayana kadar eğitim tekrarı ve matematik temeli yapmaya çalışıcam..Ahh şu matematikk...........

canım işine karışıyo gibi olmasın da konu çalıştıktan sonra soru çözmezsen çok kolay unutursun. bence eğitimi tamamen bitirmeye çalışmak yerine 2 3 dersi bitir ama soru çözerek bitir sana daha faydalı olur. ilk kez hazırlanıyosun bilmediğin konular unutmak çok kolay olacak.

kızlar size bakıyorum da maşallah çok güzel çalışıyorsunuz bu çalışmayla kpssyi çerez gibi yersiniz siz :D ben ilk hazırlandığımda dersane ile birlikte başlamıştım çalışmaya, hatta program geliştirme ve vatandaşlığa hiç çalışamadan girmiştim sınava ona rağmen 82 aldım. siz benim gibi tembel değilsiniz mutlaka çok iyi yaparsınız :D

kızlar size bakıyorum da maşallah çok güzel çalışıyorsunuz bu çalışmayla kpssyi çerez gibi yersiniz siz :D ben ilk hazırlandığımda dersane ile birlikte başlamıştım çalışmaya, hatta program geliştirme ve vatandaşlığa hiç çalışamadan girmiştim sınava ona rağmen 82 aldım. siz benim gibi tembel değilsiniz mutlaka çok iyi yaparsınız :D

canım senn üniversite neydi. ayyy bu yazdığını okyunca içim tuhaf oldu çok umutlandım canım yaa çok istiyorum ilk yıldan atanmayı hedef olarak da 90 ve üstü istiyorum lisede anadolu öğretmn lisesimiydi anadolu lisesimiydi canım

aaayyy ne kadar güzellll, darısı başımıza :16: şimdiden mutluluklar dilerim

görünürde bir şey olmadı canım sedefonurun dediği gibi arada olur ya hani onlardan biri denk geldi dün gece bana da ama ağlamadımmmm:27:atlattım yani çok şükür sebepsiz yere içinin daralmasıda kötü aslında çokta sebepsiz olduğunu düşünmüyorum maneviyatım eksik ondan oluyo bence:26:bu arada sana da hayırlı uğurlu olsun canım eylül 23te evleniyosun ha:46:darısı bizlere inşallah ama önce işşş sonra eşş gelir nasıl nasıl olsa:34:

çok sağol canım benim,amin darısı başınıza :16:
bazen bu dönemleri yaşıyoruz,kabz dönemi diyor alimler,maneviyatı güçlü tutmak lazım ama insanoğlu işte,nefsi davranıyoruz çoğu zaman. Allah yardımcımız olsun. teşekkür ederim ayrıca canım,benim işten önce eş geldi,kpss de 65 geldi,hayırlısı,yine atanamıyorum,seneye hazırlanır mıyım hazırlanmaz mıyım bilmiyorum henüz,hele şu düğün faslı bi bitsin,oturur bi karar veririm inşallah :106:

kızlaarr biraz önce kpss sonuçları açıklandı 92.6 puan almışım çookkk mutluyum. İnşallah seneye sizde bu mutluluğu yaşarsınız :)

canım tebrik ederim,inşallah bundan sonrası da hayırlı olur senin adına :34:

Sedefonur'cuğum topiğine bende geldim kabul edeceğini düşünerek :1: yalnız ben çalışmalara şuan başlayamayacağım,bayramdan sonra başlayacağım:1: hep takip ediyorum ,maşallahınız var bende sizin gibi olacağım bayramdan sonra:1:
tatlımmm hoşgeldinnn sefalar getirdin :16:
oyy o zaman bayrama kadar sana müsade, bayramdan sonra tembel teneke olmana izin vermiciimmm :1:

Teşekkür ederim tatlım:):)son bir ders kaldı ama çok fazla tekrar gerektiyo bir sürü kavram var birbirine benziyo... program geliştirmeden soru çözdüm kitap sonundaki bir sürü yanlışım çıktı.1 2 kere okumakla olacak iş değill...sindire sindire çalışmak gerekiyo...Böyle çok yanlış çıkınca moralim bozuluyo boşuna çalışıyomuşum gibi hissediyorum...İnşallah tekrar yaptıkça daha rahat çözeriz soruları...
yaa tatlım işte bu yüzden yazın çalışıyoruz ya, sen şimdi dershaneyle başlasaydın eğitime bu sefer büsbütün moralin bozulcaktı. keşke yazın çalışsaydım şimdi nasıl yetiştircem sınava kadar diye düşünüp bütün psikolojin yerle bir olcaktı, ondan sonra da bu sene olmıcak galiba psikolojisine girip tamamen salcaktın. ama bak ne güzel temel yaptın. şimdi yanlışlarının çıkmasına üzülme. bildiğin soruları zaten her türlü yaparsın, yanlışın çıkması sana bi bilgi öğretir :34:
canm ben de öyt ye çalışıyorum sonra soru çözim diyorum hep yanlış oluyo üzlüyorm :43:

lakin üzülmemek lazım daha 85 defa tekrarlarız bu dersleri biz:ssz:
tatlım yukarda da dediğim gibi, her yanlış bizi güzel bi bilgiye götürür. testlerde bize yarar sağlayan şey yanlışlar, doğru yaptığımız sorular zaten bildiklerimiz. testi neyi ne kadar biliyoruz diye çözmeyelim. neyi öğrenememişim bakış açısıyla bakalım. :34:
tebrik ederim canımm koskoca sene okadar rahat etceksinki tarih coğrafyaya ağırlık vermekle çok iyi yaptın :46: bu performansı eğitimdede göster :nazar:
amiiiiinn canım inş darısı eğitimin başına :1:

kızçeler ben bugün tarihi bitiremedim. daha doğrusu bi tek mondros kaldı :37: balkan savaşları falan halledildi ama yok mondrosu kafam almadı, kendimi pek iyi hissetmedim bıraktım o yüzden verimli olmazdı zaten zorlasaydım.
planımı şimdiden yaptım. yarın mondros biticekkk
ve tarih bitmiş olucak, sonra kuş gibi hafiflenilecek :1:
sonra bi kere çalışmakla bu iş olur mu hiç gerçeğiyle yüzyüze gelinecek ve tarih en baştan sona kadar tekrar yapılacak :52:

ya utan diye söylemedim çok hoşuma gitti hatta gece gece :9:
bu vesileyle sayfamıza yazayım mahlasımın kaynağını,
aprin çor tigin,ilk türk şairi.
bkz.data kpss tarih :37:
belki seneye çıkar kim bilir :52:

aprinciğim öncelikle hayatındaki her şey senin için hayırlı olsun canım, önemli olan bu :31:
ne karar verirsen ver seni burda görmek isterim :29:
bakar mısın soru da oluşturmuşşş yaa kıyamam, sayende bi bilgi öğrendik bak :70:

konu anlatımlı kitabım yok elimde henüz ne coğrafya ne tarih ne matematik hiçbişey hatırlamıorum canım internetim de kotalı video falan da açamıorum :18:

tatlım eğer imkanın varsa sınırsıza geç, videoların nimetinden yararlan gerçekten çok değerli, 30 tl fazladan ver, inan ki bu sene eğitimin için harcadıklarını seneye 1 ayda çıkartıcaksın
ya benim pc mde geçen zamanlarda indirip de izlemediğim eğitim bilimleri videoları vardı, senin branşın neydi tatlım? ya ben onları buraya yükleyebilir miyim acaba, buraya yüklesem de burdan kendi pc ne kaydetsen çok kota gider mi?
konu anlatımlı benim elimde yargının genel kültür genel yetenek seti var. ama ben tam bakmadım kitaplara. yanıltmak istemem seni, sadece video izleyip not alıyorum şimdilik yeterli oluyor. tarihten datayı öneren çok var. roman okur gibi okuyomuşsun hiç sıkmıyomuş. bi de ben şöyle düşünüyorum bence konu çalışırken çok kaynağa gerek yok, bi tane adamakıllı kaynak al, onu çalış ve sonra alabildiğin kadar bir sürü değişik yayının soru bankalarını alıp bol soru çöz. kaynakların hepsinde hemen hemen aynı şey anlatılıyor. ama soru bankalarında değişik sorular çözmek daha çok şey öğretiyor diye düşünüyorum. tabii bu benim fikrim. :6:

bende bi basvuruyla ugratım bugün yarında bir sürü evrak toplicam sanırım o yuzden 2 gün daha benden hayır yok moral bozukluguda hat safhada :)

Ankarada KPSS A grubu için hangi dershaneyi önerirsiniz ? İnternetten çok araştırdım gittim bugün Sınav, İstikrar, X akademi ile konuştum. Sizce bunlardan hangisi daha iyidir veya başka önerileriniz varsa onlar neler ?

Back