sedefcim program geliştirme son üniteninde özetini çıkardım..Tabloya ekleyebilirsin... bu akşam ölçmeye başlıcam.Evet kitabı inceledim çok fazla formül var..İnşallah dediğin gibi olur canım bu hafta özet yazmaktan elim yoruldu artık:):):)Şu ölçmede bari rahatliyim birazz:)Ben genel olarak ihtiyacın eğitim kitaplarını çok beğendim(konu anlatımı olarak)Baya bi açıklayıcı anlatıyo her şeyi.Küçük not kağıtlarına yazma işini de denicem canım...Soru çözümüne de bayramdan sonraya hatta dersane başlayınca başlamayı düşünüyorum..Çünkü dersane başlayana kadar eğitim tekrarı ve matematik temeli yapmaya çalışıcam..Ahh şu matematikk...........[/QUOTE]
mineciğim sen rehberlikten sonra hangisine çalıştın bide program geliştirmede çok zorlandın mı? ölçmeyi takma bence zaten pek matematiksel işlemler sormuyolar hem sorsalar bile pek zor işlemler değil ya da ben matematikçi olduğum için üniversite boyunca eğitim finallerinden en keyiflisi ölçmeye çalışmak olmuştu
mineciğim sen rehberlikten sonra hangisine çalıştın bide program geliştirmede çok zorlandın mı? ölçmeyi takma bence zaten pek matematiksel işlemler sormuyolar hem sorsalar bile pek zor işlemler değil ya da ben matematikçi olduğum için üniversite boyunca eğitim finallerinden en keyiflisi ölçmeye çalışmak olmuştu