• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ben en çok eğitimden korkuyordum çünkü doğru düzgün pek eğitim dersi almadık:50::50: eğitimde yediiklimin kitaplarını tavsiye ediyor gnelde hocalar ben de yedi iklim, yargı var dershane olarak da ihtiyaç a yazıldım zaten eylül de başlayacak. Genel kültür genel yetenekde de elimde fem var şu an. Bugünlerde önlisanların sınavı yaklaştığı için onların dersine gittim fakat bir de ne göreyim gk ve gy de de bildiğim çoğu konuyu unutmuşum:50::50: şu an gk ve gy ağırlık vermeyi eğitimde de gelişim psikolojisinden başlamayı düşünüyorum

eğitimden ihtiyaç çok güzel canım başlangıç için çok uygun ben eğitime ihtiyaçtan çalışıyorum şuan. bnce ders karışımı yapma bi tanesi hedefle ona yoğunlaş derim ben

Konuyu biraz göz gezdirerek okudum da, azminiz için tebrik ediyorum kızlar.
Sedefcim seni zaten tanıyorum biliyorum hırslı kız olduğunu :1:

Data hakkında soru sormuşsunuz. Benim gibi bir tarih özürlüsünü data dize getirdi.
Roman okur gibi okumuştum. Sonra Hakan Dedenin videoları tabi. Tarihte zorluk çekeniniz varsa yararlanabilirsiniz.
Soru bankası olarak da çok güzel bir yayın.
Özellikle kral kızı testleri çok kaliteli.
Uzmankariyerin sistematik soru seti bende de var. Bölüm bölüm olması çok güzel aynı ihtiyaç gibi.
Ama uzmanı daha çok sevdim.
Birde habertürkten aldığım o seti bende hiç beğenmedim. Ders ders olan bankası duruyor içimden çözmek bile gelmedi o derece.
Matematikte sorunu olanlara Yediiklim Keyifli Matematik kitabını öneririm çok güzel, çok beğendim. Netlerim 18 civarında ki daha problemlere başlamadım.
Benim sınavım 1 ay 1 hafta sonra.
Çok heyecan olmasa da düşünceler var kafamda hemde bi sürü :1:
Bugün sonuçları açıklanan arkadaşlardan bir heveslendim sormayın.
Darısı bizim başımıza.
Ne kadar çok çalışırsak çalışalım sınav esnasında odaklanamayınca, heyecan yapınca gidiyor.
İnşallah sizlerde hayırlısıyla atlatırsınız kızlar.
Verimli çalışmalar diliyorum:34:
sevgi meleğim canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için :16: sen de çok çalıştın ve inşallah çalışmalarının karşılığını alıcaksın canım :31:
tarihim çok kötü, ama inatla ondan başladım çalışmaya :15: hakan dedenin videolarını izledim, dediğin gibi harikalar, tarihten nefret edene tarihi sevdirmek için birebir :31: tarihten çok konu anlatımlı kitaba çalışmaya gerek yok bence, bi tane olsun şu önerdiğin data olsun roman gibi okuyalım ve bol soru çözelim daha iyi diye düşünüyorum. kral kızını not ettim :34:
habertürkün seti berbattı gerçekten kimseye tavsiye etmem :1:
veeee durmak yok yola devammm, tecrübelerimizi de edindik hadi bakalım, yolumuzu biliyoruz artık :10:

kızlar bu akşam teyzoşum ve kuzenim geldi balkon sefası yapmak zorunda kaldım :1:
bu akşam kuzey güney geç başlıcakmış, ben şu bölgelere giriş yapayım, hazır uykum yokken :68:

kızlaarr biraz önce kpss sonuçları açıklandı 92.6 puan almışım çookkk mutluyum. İnşallah seneye sizde bu mutluluğu yaşarsınız :)

Tebrik ediyorum canım,benim branşım türkçe tam benlik bir puan almışsın ama malesef ben çok düşük aldım bekliyordum bu puanı aslında ama kötü hissediyor insan yinede..Umarım gönlüne göre güzel bir yere atanırsın..tekrar tebrikler canım.

kızlar dün karadeniz bölgesini çalıştım, bugün de diğer bölgeleri çalışıcam
yarın da tarihten kalan 2 konuyu bitirip gk ye vatandaşlık hariç son vermek istiyorum
ondan sonraki gün baştan sona coğrafya ve tarihten notlarımı tekrar edicem, ondan sonraki gün de yargının aldığım 50 li denemelerine başlamak istiyorum.
eylülde de kısmetse gelişim psikolojisine başlamak istiyorum

kızlar dün karadeniz bölgesini çalıştım, bugün de diğer bölgeleri çalışıcam
yarın da tarihten kalan 2 konuyu bitirip gk ye vatandaşlık hariç son vermek istiyorum
ondan sonraki gün baştan sona coğrafya ve tarihten notlarımı tekrar edicem, ondan sonraki gün de yargının aldığım 50 li denemelerine başlamak istiyorum.
eylülde de kısmetse gelişim psikolojisine başlamak istiyorum

hayırlı olsun :) ben tam anlamıyla gk gy bitirmek istiyorum 1-2 ay tarih cografyaya vereim diyorum

hayırlı olsun :) ben tam anlamıyla gk gy bitirmek istiyorum 1-2 ay tarih cografyaya vereim diyorum

evet tatlım bence de.. ya şimdiden hissediyorum o rahatlamayı. ilk bölüm bitince üstümüzden yük kalkıcak. eğitim gözümü korkutuyo ama en azından birinden biri bitmiş olcak :8:

minecicegi naptı acaba, 3 konusu 2 günü vardı, inşallah bugün bitirir de yarın ölçmeye rahatla başlar :31:

soru hoşuma gitti :)

Osmanlı Devleti'nde yenilik hareketleri gerçekleştirilirken yenilik taraftarı olmayanların tepkileri önlemeye çalışılmıştır.

Aşağıdakilerden hangisi bu duruma örnek olarak gösterilemez?

A) Eşkinci ocağı askerlerinin yeniçerilerden seçilmesi
B) Nizam-ı Cedid ordusunun Rusya'ya karşı boğazları koruma bahanesiyle kurulması
C) Batı tarzı okullar açılırken medreselerin kapatılmaması
D) Matbaada dini kitapların basımının yasaklanması
E) Avrupalı devletlerin desteğini almak amacıyla Islahat Fermanı'nın ilan edilmesi

eğitimden ihtiyaç çok güzel canım başlangıç için çok uygun ben eğitime ihtiyaçtan çalışıyorum şuan. bnce ders karışımı yapma bi tanesi hedefle ona yoğunlaş derim ben

tek derse değil de gk gy başlamamın sebebi kpss kursuna gidiyorum ve evde gördüklerimi tekrar ediyorum canım fakat bu önlisansların kursu olduğu için eğitim dersi yok on dan da tek ders te olsa bakayım aşinalığım olsun diyorum:16::16:

soru hoşuma gitti :)

Osmanlı Devleti'nde yenilik hareketleri gerçekleştirilirken yenilik taraftarı olmayanların tepkileri önlemeye çalışılmıştır.

Aşağıdakilerden hangisi bu duruma örnek olarak gösterilemez?

A) Eşkinci ocağı askerlerinin yeniçerilerden seçilmesi
B) Nizam-ı Cedid ordusunun Rusya'ya karşı boğazları koruma bahanesiyle kurulması
C) Batı tarzı okullar açılırken medreselerin kapatılmaması
D) Matbaada dini kitapların basımının yasaklanması
E) Avrupalı devletlerin desteğini almak amacıyla Islahat Fermanı'nın ilan edilmesi

cevap e şıkkı mı canım:16:

minecicegi naptı acaba, 3 konusu 2 günü vardı, inşallah bugün bitirir de yarın ölçmeye rahatla başlar :31:

Geldimm canım:):) değerlendirme ve öğretim planları ünitelerini nihayet bitirdim konu testlerini çözdüm.Hele şükür artık son ünitedeyim...Bu akşamda bitiricem inşallah biraz uzun bi ünite (20 sayfadan fazla)ama bitiricem kararlıyım gerekirse uyumıcam..1 saat dinlenip tekrar başlıcam...

Yarında ölçmeye başlıcam ama bayrama kadar yetişir mi tereddütlüyüm...Arife günüde çalışamam cumaya kadar bitmesi gerekiyo...5 günde biter mi ki yaa...stres yaptım bak şimdi....

oleeyy ben de e düşünmüştüm :119: avrupalıların yenilikleri istemediği söylenemez ki :31:
bölgelerden tek iç anadolu bölgesi kaldı, komşu geldi, onunla bi balkon sefası :51: gece sonunda bölgeler bitmiş olcak, kendime güveniyorum :36:

benimde daha önümde inkilap tarihi var az soru cıksada inkilap oncesine baya vakit ayırdım
canım benim gibi bi tarih özürlüsüne bile inkılap tarihi kolay geldiyse sen hiç korkma :1: zaten tarihin ilk konuları çok sıkıcı, uzun ve ezber.. ama inkılap tarihi öyle mi yaa, şıp diye bitirirsin bi başladın mı :6:
Geldimm canım:):) değerlendirme ve öğretim planları ünitelerini nihayet bitirdim konu testlerini çözdüm.Hele şükür artık son ünitedeyim...Bu akşamda bitiricem inşallah biraz uzun bi ünite (20 sayfadan fazla)ama bitiricem kararlıyım gerekirse uyumıcam..1 saat dinlenip tekrar başlıcam...
Yarında ölçmeye başlıcam ama bayrama kadar yetişir mi tereddütlüyüm...Arife günüde çalışamam cumaya kadar bitmesi gerekiyo...5 günde biter mi ki yaa...stres yaptım bak şimdi....
ohh be sevindim kız aklım sendeydi :7: canım merak etme yaparsın ölçmede konular kısa fakat tek dezavantajı çok formül var. ama sen bunca sözel dersten sonra buna başlayınca bu sana ilaç gibi gelicek, ders gibi değil de kafanı dağıtacak sanki. bizim okulda tek iyi hocamız ölçmeciydi, o sırada finale çalışırken ihtiyacın ölçme kitabından çalışıyodum. çok güzel anlatmış. o formüller hiç karışmıyo birbirine. sadece çabuk unutulabiliyo. onun için de arkası yapışkanlı küçük not kağıtlarından al. onların her birine 1 formülü yaz, başına da formülün adını yaz. sonra onları çalışma masana yapıştır. ilk başlarda soru çözerken formüllere bakarak çöz ki hem formüller kafana yerleşsin hem de soruların mantığını anla. zaten bu 2 si zamanla olucak, olduktan sonra da çözemiceğin soru kalmaz ölçmeden. ben çok eğlenmiştim ölçmeye çalışırken.
Kızlar daha önce kpss ye girdiniz mi ??
canım ben hiç girmedim. ilk kez giricem.
bende geldim kızlar
bayramdan sonra başlıyorum.
herkese kolay gelsin
hoşgeldin tatlım. :16: her zaman beklerim :9:

Back